Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No já se taky nekoupal, jen jsem se díval na kemp a na břehu toho jezera či přehrady či co to vlastně je, jsem se přežíral a ožíral lebo kamarád tam měl nádhernou svatbu :palec2: A bral si místní holku z Nitrianského Rudna.... :)

Jó, není nad to, když ta mezinárodní kooperace a kopulace :prc: funguje lol

ale jedno se musí uznat: holky tam máte nádherný a co mě příjemně překvapilo, že na rozdíl od nás, jsem tam nepotkal žádnou vyloženě ošklivou, oplácanou nebo tlustou.... :palec2:

Tak jen nevím, jestli je to tak supr kraj nebo jste všechny ty šeredy přede mnou raději schovali, aby Vám nekazili mezinárodní reputaci při mé přátelské návštěvě ;)lol

...inac, Malta, cital som o tej tvojej trase z Bojnic okolo Amiga ktory bol prave v Tatrach a ku collinsovi. Siel si asi 150 metrov okolo mojho bejvaku :)

No vzpomínal som, aj sem to povedal mojej, že tudy chodia dvaja z fora a povedaju si kde zrovna stavaji policajti a než som to stačil dopovedať, už som išiel okolo nich ... taká dlhá rovinka s odpočívadlom uprostred (a tam stali) medzi dedinami Nitranske Sučany a Horné Vestenice. Takže až pojdem nabudúce cez Bánovce, spomenem aj teba -_-

Upraveno od Malta

no jo, " .. tady je objektu co by se mi libili. "

alebo yi, neviem s akym yi sa to u vas pise ;-)

ale ved u vas je tiez pekne. vlani , ci predvlani sme boli v zoo Lesna. na zvierata veru nebol cas cumiet -_-

Upraveno od slant

No vzpomínal som, aj sem to povedal mojej, že tudy chodia dvaja z fora a povedaju si kde zrovna stavaji policajti a než som to stačil dopovedať, už som išiel okolo nich ... taká dlhá rovinka s odpočívadlom uprostred (a tam stali) medzi dedinami Nitranske Sučany a Horné Vestenice. Takže až pojdem nabudúce cez Bánovce, spomenem aj teba -_-

tak dik ;-)

u nas je teraz taka super policajna hra, aj vcera sme ju hrali. bolo to len asi 3km od amigovho trvaleho bydliska. to mas radar, za nim hliadka s placackou. si myslis, ze super, nebezpecenstvo pominulo, mozem ist. po 100m za zakrutou, pri ceduli "koniec obce" dalsi radar. :aggressive:

bezpecnost je prvorada. :specool:

... taky jsem si tak připadal jak kok.t, že na trase Bojnice Trenčín dodržuju rychlost jenom já lol

ja rychlosti dodrzujem, s htp sa ani inac neda :) mesto tachometrovych 55, mimo mesto 95-100 na tachu.

sam nemam rad sialencov co sa valia po okreskach 130. ale cihat na soferov pri tabuli koniec obce mi uz pride z ich strany trochu skodoradostne.

jojo je to tak, ale jestli tě to uklidní, je to tak měsíc zpátky co v Lipůvce (hooodně frekventovaná trasa Brno Svitavy) stáli policajti s bradavicovou civilní bílou oktávkou 10m od cedule konec obce a běda tomu kdo jel rychleji, byli nachystáni okamžitě za ním vyrazit, páč v další dědině (pod kopcem) už hlídka nestála. Takže děje se tak i u nás ;)

... ale jestli tě to uklidní,...

jj, uz sa citim lepsie, dik :palec2:

aka je to bradavicova biela oktavka? bradavicou mysis ten plastovy kryt radaru?

sory za citaciu, musel som :)

Jop, bradavice je radárek umístěný na autě.

Taky si mne vychutnali, před pár lety na I/14 v Sopotnici tady kousek od nás - když se jede od Libchav, je to do Sopotnice z kopečka a oni měli radárek schovaný v křoví asi 20m za cedulí "Začátek obce" - a suverénně měřili všecko, co jelo ještě mimo katastr - mně naměřili 76km/h... A neuhádal jsem to, že kolem cedule jsem jel nanejvejš 55, stálo mě to tenkrát litr na místě... Teď už mají pro jistotu danou ceduli minimálně o 150m dál směrem ven z vesnice.

Jj, bradavice = radar schovaný v čumáku policejního auta :)

Nevím, jak u vás na SK, ale tady si policajti pořídili s radary už kde co, od normálních policejních aut až po širokou plejádu neoznačených, jakoby civilních aut, přičemž na dálnice mají koupeny superkáry v podobě nejnabušenějších Passatů (mají jich celkem 8, v každém kraji jeden), ale nově jsem dnešního rána zachytil informaci, že na dálnici u Vyškova "vyšívá" i zbrusu nová bílá Octavia RS s bradavicí a zatmavenými skly... ;) Zkrátka nám to taky dávají sežrat ;)

Nezastávám se sice pirátů, taky patřím k lidem, co předpisy dodržují a jezdí slušně, ale kua drát ruku na srdce, pár metrů od cedule konec obce, která je navíc zašitá už někde v polích mimo obydlenou zónu, měřit, no to je prasárna :kuk:

no jo, " .. tady je objektu co by se mi libili. "

alebo yi, neviem s akym yi sa to u vas pise ;-)

ale ved u vas je tiez pekne. vlani , ci predvlani sme boli v zoo Lesna. na zvierata veru nebol cas cumiet -_-

lol Plně Tě chápu a soucítím s Tebou, když musíš, tak musíš :prc::p

Upraveno od Wassermann

Nevím, jak u vás na SK, ale tady si policajti pořídili s radary už kde co, od normálních policejních aut až po širokou plejádu neoznačených, jakoby civilních aut...

u nas hlavne okridlene sipy-octa, fabia, obcas este felda a potom tmave passaty na dialnice.

skody biele a zelene - tmave skla. ale v poslednej dobe uz meraju aj tie normalne, s oznacenim POLICIA.

bratia od Hrozenkova na zapad, viete co sa mi tam u vas paci? vasi cestari sa o vas staraju. hlavne tahy mate pekne vyasfatlovane, to je radost kuknut. nasi niektori ani len nevykosia popri ceste ktora je klasifikovana ako cesta s medzinarodnym vyznamom. :blbec: usek ktory myslim, kosili naposledy v maji, co je vas kveten. to teda dost hanba. Malta si to na vylete urcite vsimol, tie kilometre meter vysokej zeliny sa nedaju prehliadnut .

zelam vam zatial pokojnu siestu :kol-97:

tak tu bílou eReSovou ochcávku jsem Honzo už viděl několikrát i na státovce Brno Svitavy, naposledy minulý týden, měli odstaveného borca na busové zastávce v Milonicích, jednou parkovali i na té odbočce do lesíka v Lažanech, holt mají velký operační rádius, nebo jich mají více lol

Upraveno od Malta

no s tím posečením je to také jak kde, jak u nás tak u vás ... např. když jsem jel z Žiliny na Prievidzu, tak tam to bylo kupodivu v pohodě ač to není až tak hlavní frekventovaný tah, nějak jsem nepostřehl, jak to bylo na trase Prievidza Trenčín, ale asi ty hlavní tahy budou v poho, horší asi jak odbočíš někam do přilehlé dědiny

myslim prave tu Prievidza-Trencin. prave o to ide, ze dedinske cesty su kosene pravidelnejsie a castejsie nez tento hlavny tah. porast okolo cesty sme s kolegami uz zacali volat "mantinely" :feve:

tak tu bílou eReSovou ochcávku jsem Honzo už viděl několikrát i na státovce Brno Svitavy, naposledy minulý týden, měli odstaveného borca na busové zastávce v Milonicích, jednou parkovali i na té odbočce do lesíka v Lažanech, holt mají velký operační rádius, nebo jich mají více lol

Více asi ne, mají octávky modré, bílé a červené, co jsem zatím viděl, ale žádnou jsem ještě nezahlídl v úpravě RS ;) A ani zahlídnout nechci :p Ale víc kusů asi nebude, spíš je každej tak trochu origoš, aby to nebylo moc "unifikované" a tudíž lehce odhalitelné.

Ten jejich pohyb na různých místech bude asi dán tím, že to budou krajánci = krajská dopravka, takže v rámci Jihomoravského kraje je asi potkáš kdekoliv, každý den si prostě kluci dělají výlet do jiného zákoutí JmK ;) Krásná práce :) Co jsem se bavil s cajtama, tak říkali, že u krajánků to tak funguje...

Upraveno od Wassermann

myslim prave tu Prievidza-Trencin. prave o to ide, ze dedinske cesty su kosene pravidelnejsie a castejsie nez tento hlavny tah. porast okolo cesty sme s kolegami uz zacali volat "mantinely" :feve:

tak já to zítra očíhnu, jak to vypadá jinde ... zítra jedu služebně na Slovač ;), pravda na dálnici Kúty-Blava-Trnava asi problém nebude lol, uvidíme co bude na trase Trnava-Nitra-Vráble ;)

v Trnavě zamávám :gunners3: a pokynu pravicí našemu oblíbenému vladaři eL Prezidentovi :kol-53:

...bratia od Hrozenkova na zapad, viete co sa mi tam u vas paci? vasi cestari sa o vas staraju. hlavne tahy mate pekne vyasfatlovane, to je radost kuknut....

Tak tos asi nikdy nejel po naší D2 z Brna přes Modřice směr dolů na Hustopeče, Břeclav a dál na Blavu. To není dálnice, to je jen hooodně široká okreska - v pravým pruhu se nedá jet víc jak 70-80, jinak si vymlátíš kusadla z huby - a v tom levým to není o moc lepší, 130 leda s WRC úpravou... Kupodivu, nejkvalitnější povrch je v odstavným... Ale zkus si tam jet bez dálničního kupónu a tvrdit orgánům, že silnice po které nelze bezpečně jet dálniční rychlostí si nezasluhuje označení dálnice a tím tedy ani zmíněný dálniční výpalný...

A k těm "prasátkům" R6 s V6 motorem - možná že jich je 8, ale u nás v Pardubickým kraji nemáme ani 1km dálnic, tak nevím, kde se toulá ten předurčenej pro Pce... Ne že bych ho teda chtěl mocí mermo někde vídat, ale když to tady tak padlo... Dálniční výpalný platíme stejně jako ostatní, leč návratnost těchto financí z5 do krajské silniční sítě jest jaxi nezřetelná...

po D2 som siel od Brna na Prahu, uznavam ze to je extra kapitola. este som siel sluzobakom lol .

skor som myslel tahy ako Hrozenkov, Uhersky Brod, Uh. Hradiste, Brno. Obchvaty dedin, Buchlov a okolie - 2 pruhy do kopca, nadhera. tam jednoznacne aj bez tabule spoznas ze si presiel " za ciaru" na nasu stranu.

dnes rano som pisal na spravu ciest, aby vedeli ze koli zanedbanemu koseniu je na 30 km useku nebezpecne predbiehat.

upozornenie na problem cez internetovu stranku Správy ciest Trenčianskeho samosprávneho kraja :

Okres: Trenčín

Presnejšia lokalizácia: E572 , usek Trencin - Banovce nad Bebravou, cely usek

Popis problému: Okraje ciest boli tento rok vykosene len raz, prerastena trava na mnohych miestach znemoznuje dostatocny vyhlad, obmedzuje a znemoznuje bezpecne predbiehanie pomalsich vozidiel a plynulost premavky. Najkritickejsie miesto je tiahla lavotociva zakruta - lava strana v smere od Mnichovej Lehoty do TN, kde dopravnaj znacka sice umoznuje predbiehanie, ale pre vysoku travu je to nebezpecne.

odpoved:

Správa ciest Trenčianskeho samosprávneho kraja vykonáva údržbu I tried na základe objednávok od Slovenskej správy ciest, ktorej cesty I tried patria. Súhlasím s Vami, že na uvedenom úseku je vysoký trávnatý porast. Na tento stav sme kompetentných zo Slovenskej správy ciest niekoľko krát upozorňovali, vždy argumentovali nedostatkom finančných prostriedkov. V prípade, že si Slovenská správa ciest tieto práce objedná, zjednáme okamžitú nápravu. S pozdravom Ing. xy

je to smutne. kanister nafty do traktora s kosou je asi vzacnejsi ako zivoty a zdravie. tak mi to pride. :fakac:

po D2 som siel od Brna na Prahu, uznavam ze to je extra kapitola. este som siel sluzobakom lol ....

To už jsi jel po D1 - a to už je úplně jiná kapitola...

D2 je jen mezi Brnem a přechodem Břeclav - Kúty směr Blava. D3 je od Práglu směr Budějky, o D4 se zatím jen kecá, D5 je jediná dokončená a na zbytek evropské sítě napojená (směr Pilsen), D6 a D7 jsou taky zatím jen ve stádiu budování (zatím fungují kousky jako součásti R6 a R7), D8 vázne na ekoteroristech, o D9 se snad ani nemluví, místo D10 je zatím jen R10 a celá slavná D11 uvázla díky letité neschopnosti státní moci přesvědčit jednu zarputilou farmářku 4km před Hradcem Králové... Ani jedna česká "dálnice" nemá po celé délce natolik kvalitní povrch, aby se dala označit jako sjízdná dálniční rychlostí. A prachy na jejich opravu, získané z mýtného a dálničních výpalných nálepek mizí bůhvíkam...

d1? tak ok. no vidis, cely zivot zijem v omyle :D

ekoteroristi zablokovali aj u nas usek od Martina do Ruzomberka. hlavna vec, ze les je vyrubany, zem odbagrovana a zrovnana ale stavat sa nesmie. :worthy

Upraveno od slant

no řeknu vám, jet z Blavy na Trnavu po "dálnici" se třemi pruhy jedničkovým dvoulitrovým Superbem max. povolených 110km/h byl fakt taky vopruz lol, málem jsem z té jízdy usnul :smich:

je tu dnes nejako mrtvo. co ste robili cely tyzden, ked ste si vsetku robotu nechali na piatok? :p

Budeš se divit, ale nechali - dokonce rovnou na noční...!!!

:o

to ja este prehodim nejaku prazdnu slamu a o tretej hajde dom! :gunners3:

:kol-136:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.