Únor 19, 200817 r jiste ze felda. u zien je to neodstranitelna zavada a neni mozne to ani reklamovat u tchyne.
Únor 19, 200817 r jiste ze felda. u zien je to neodstranitelna zavada a neni mozne to ani reklamovat u tchyne. to fakt neprimaju reklamacie? sakra tak to si este rozmyslim ci sa budem zenit
Únor 20, 200817 r Autor ...... a bude tam LPG a Evča bude jezdit, tak budu zase opět pravidelným návštěvníkem a přispěvovatelem. tak blahozelam !! a treba jej spravit ucet a nech sem prispieva. nech sa to tu skulturni.
Únor 20, 200817 r tak blahozelam !!a treba jej spravit ucet a nech sem prispieva. nech sa to tu skulturni. Raději ne, to by si pak chudák Malta musel dávat pozor na jazyk a třeba by se nám začal pokukovat jinde (po jiném fóru). Jinak gratulace Maltovi k dobré koupi i ode mne
Únor 20, 200817 r Autor Raději ne, to by si pak chudák Malta musel dávat pozor na jazyk a třeba by se nám začal pokukovat jinde (po jiném fóru).Jinak gratulace Maltovi k dobré koupi i ode mne "pozor na jazyk" je to spravne smerovanie. jedneho dna si vsetci budeme sadat k PC v obleku, kravatke a v bielych rukavickach budeme tukat do klavesnice. budme sa spisovne a gramaticky spravne oslovovat. terminologia bude vypilovana. budeme sa navzajom obdaruvat darcekmi.... ziadne faky, vyplazene jazyky, vztycene prstiky ako teraz.....fuuuj ! uz aby to bolo, vsak ? Upraveno Únor 20, 200817 r od colins
Únor 20, 200817 r "pozor na jazyk" je to spravne smerovanie.jedneho dna si vsetci budeme sadat k PC v obleku, kravatke a v bielych rukavickach budeme tukat do klavesnice. budme sa spisovne a gramaticky spravne oslovovat. terminologia bude vypilovana. budeme sa navzajom obdaruvat darcekmi.... ziadne faky, vyplazene jazyky, vztycene prstiky ako teraz.....fuuuj ! uz aby to bolo, vsak ? Nestraš
Únor 20, 200817 r Autor Nestraš dakujem vam, mily uzivatel, za vas cteny nazor ! mam velku radost, ze ste venovali vas drahocenny cas pisaniu odpovede pre mna a nas kolektiv. velmi si toho vazim, nezabudam a tesim sa na dalsie spolocne aktivity. bolo mi velkou ctou načrieť do vasej bezodnej studnice vedomosti ! dufam, ze i ja budem raz rovnako rozhladeny, skuseny, mily a ohladuplny uzivatel siriaci okolo seba mudrost, laskavost, pohodu a nadej. zelam zdravie vam, i vasej ctenej rodine ! nech sa vam pan boh odmeni na cenach plynu. este raz dlhy zivot vam i vasim detom, manzelke, rodicom (pridanie svokry ponecham na vas vyber). s uctou vas oddany obdivavatel eL Prezidento Genitale Upraveno Únor 20, 200817 r od colins
Únor 20, 200817 r dakujem vam, mily uzivatel, za vas cteny nazor !mam velku radost, ze ste venovali vas drahocenny cas pisaniu odpovede pre mna a nas kolektiv. velmi si toho vazim, nezabudam a tesim sa na dalsie spolocne aktivity. bolo mi velkou ctou načrieť do vasej bezodnej studnice vedomosti ! dufam, ze i ja budem raz rovnako rozhladeny, skuseny, mily a ohladuplny uzivatel siriaci okolo seba mudrost, laskavost, pohodu a nadej. zelam zdravie vam, i vasej ctenej rodine ! nech sa vam pan boh odmeni na cenach plynu. este raz dlhy zivot vam i vasim detom, manzelke, rodicom (pridanie svokry ponecham na vas vyber). s uctou vas oddany obdivavatel eL Prezidento Genitale co to tu citam? to snad ani nie je mozne, uz to tu ide dolu vodou
Únor 20, 200817 r Autor co to tu citam?to snad ani nie je mozne, uz to tu ide dolu vodou vazeni pani ! teraz sa k vam prihovaram ja, manzelka pana Colinsa. zial, manzel mal zachvat, odviezla ho sanitka. prosim ospravedlnte jeho dlhsiu nepritomnost, psychiater vravel, ze ide len o lahky stav prepracovanosti. bohuzial neviem jeho heslo do emailu, takze vam odpovie az ked sa vrati. dakujem
Únor 20, 200817 r vazeni pani !teraz sa k vam prihovaram ja, manzelka pana Colinsa. zial, manzel mal zachvat, odviezla ho sanitka. prosim ospravedlnte jeho dlhsiu nepritomnost, psychiater vravel, ze ide len o lahky stav prepracovanosti. bohuzial neviem jeho heslo do emailu, takze vam odpovie az ked sa vrati. dakujem Co to je?
Únor 20, 200817 r vazeni pani !teraz sa k vam prihovaram ja, manzelka pana Colinsa. zial, manzel mal zachvat, odviezla ho sanitka. prosim ospravedlnte jeho dlhsiu nepritomnost, psychiater vravel, ze ide len o lahky stav prepracovanosti. bohuzial neviem jeho heslo do emailu, takze vam odpovie az ked sa vrati. dakujem no ja dufam, ze toto je len zo srandy z nas by predsa nemohlo nikoho porazit, my sme tu vsetko slusni chlapci
Únor 20, 200817 r Co to je? Chudák El Prezidento de Genitale je asi přepracovaný a v hlavě se mu to krapet Tož a ja som poslednou dobou taktéž zaneprázdněný a tak při svých občasných návštěvách fóra nestíhám nic jiného než číst a číst a jsem potom tak neskutečně výřečný, za což se prezidentovi omlouvám
Únor 20, 200817 r A propós paní Colinsová, když Vás tu už takhle máme, co by jste nám pověděla o Vašem ctěném choti? Nebylo by třeba něco pikantního? Tedy, což tak prihodiť nějakú pikošku, hej? Není Váš pan choť poslední dobou, soudě dle jeho příspěvků, mdlého rozumu a netráví zbytek života pod dohledem statného ošetřovatele? To já jen, že se o něj začínáme bát....
Únor 20, 200817 r Autor A propós paní Colinsová, když Vás tu už takhle máme, co by jste nám pověděla o Vašem ctěném choti?Nebylo by třeba něco pikantního? Tedy, což tak prihodiť nějakú pikošku, hej? Není Váš pan choť poslední dobou, soudě dle jeho příspěvků, mdlého rozumu a netráví zbytek života pod dohledem statného ošetřovatele? To já jen, že se o něj začínáme bát.... vazeny pan vodnik ! manzel sa vzdy o vas vyjadroval velmi distingvovane. dokonca cosi vravel o nejakom korunnom princovi, ale tomu vraj bude rozumiet iba vy. pred chvilou som volala do ambulancie, ma sa dobre, spi. sice pohryzol lekara, ked zistil, ze lekar ma auto na benzin. v hlave mu to "krapet" ne toto !! to musim dorazne protestovat. dorazne zdoraznujem slovo DORAZNE ! keby ste ho niekto chcel prist pozriet a utriet mu penu z ust osobne, ohlaste sa u mna osobne. vasa prva dama eL Prezidentula Geniale
Únor 20, 200817 r vazeny pan vodnik !manzel sa vzdy o vas vyjadroval velmi distingvovane. dokonca cosi vravel o nejakom korunnom princovi, ale tomu vraj bude rozumiet iba vy. pred chvilou som volala do ambulancie, ma sa dobre, spi. sice pohryzol lekara, ked zistil, ze lekar ma auto na benzin. v hlave mu to "krapet" ne toto !! to musim dorazne protestovat. dorazne zdoraznujem slovo DORAZNE ! keby ste ho niekto chcel prist pozriet a utriet mu penu z ust osobne, ohlaste sa u mna osobne. vasa prva dama eL Prezidentula Geniale Už idem paní Colinsová, už idem a všetko Vám spravím osobně
Únor 20, 200817 r teda den tu nejsem a nestačím se divit děkuji všem za přání k autu . Dnes jsme s Evčou proběhli všema procedurama ... STK-Evidenčka 170 Kč, Kooperativa čtvrtletní pojištění 1041,- + 450 roční pojištění př.skla + ještě dalších 450 Kč (prodloužení smlouvy po 3 letech čelní sklo Fábie), odbor dopravy 800 Kč zančky a přepis. Tam byla sranda, kupní smlouva byla v bazaru na mě, evidenčku už jsem ale dělal na Evčino jméno a povinné ručení se také sjednávalo na ni, protože můj bezeškodný průběh nelze uplatnit na dvě auta, no a ten technik odboru dopravy to nechtěl napsat na Evču. Nakonec podal čistý papír a ať napíši kupní smlouvu na manželku . Tak jsem to napsal, oba jsme to podepsali a říkám ženě .... to bude drahé . Pak jsem odpoledne jel ke známému do prodejny autodílů pro spínač parkovacích světel, Fridex, žárovičky na podsvícení palubky a ovládacích prvků topení, ventilátoru no a koupil jsem ještě potah na volant. No a pak jsem došolíchával ... povolit pravé lanko ruční brzdy (hřálo se kolo), vyměnit podsvícení palubky a ovládacích prvků, výměna již zmíněného spínče světel (doposud jsem jezdil se zarvanou zápalkou ve spínači ... na STKáčku jsem se modlil aby nechtěl technik rozsvěcovat světla ). Výměna baterie v dálkáči na centrál, rozchození pravé venkovní kliky dveří (nevracela se). Pak jsem se stavil v pneuservisu převážit kola, moc to vibrovalo. No a pak jsem zjistil u spolujezdce pod gumovým koberečkem vlhko . Tak jsem to odkrytoval (plasty) a odhrnul vrchní koberec a ten filc byl fakt pěkně nacuclý. Tak jsem ho vytáhl ven, vyždímal, vytřel vodu na podlaze, kobereček jsem podložil dřevěnými hranoly aby to lépe vyschlo a filc pověsil na prádelní šnůru aby také vyschl. No a teď mi poraďte kde se tam ta voda vzala
Únor 20, 200817 r a pozdravuj našeho nemocného prezidenta. Tady s evůbec nic neděje, asi prodám auto a zaregistruju se někde jinde :p
Únor 20, 200817 r Tady s evůbec nic neděje, asi prodám auto a zaregistruju se někde jinde :p co kecáš , teď jsem psal román
Únor 20, 200817 r K té vodě- nesmíš to tak umývat. . Mrkni na těsnění kolem čelního okna. Možná jak chystali auto na prodej, tak ho trochu moc umyli vevnitř. Nech ho vyschnout a uvidiš.Jinak voda byla u Škodovek vždy největší problém.
Únor 20, 200817 r co kecáš , teď jsem psal román 2 dny nic a když si postěžuju tak najednou se rozepíšeš a ještě mě navíc předběhneš.
Únor 20, 200817 r Tady s evůbec nic neděje, asi prodám auto a zaregistruju se někde jinde dnes je to tu mrtve asi to je aj tym nasim prezidentom, vela znas drzi smutok a odpustili sme z nadrze plynu na jeho pocest uz aby bol s5
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.