Květen 24, 201213 r slant ano 19400KM na plyn. inak spolu 120 TKM a pozri si to volvo dnes uz je tam za 4700 a porovnaj to s fabiou a povedz co by si si kupil to je len na ukazku ako tazko sa predavaju auta. majstri pekny vecer. ekar bol som zase v lese a pre istotu idem pozriet klistata
Květen 24, 201213 r a vtipek Včera jsem vysvětloval manželce, že když člověk zemře, dojde k reinkarnaci a on se vrátí na svět jako úplně jiné stvoření. Řekla, že by se chtěla vrátit jako kráva. Řekl jsem jí: "Tys mě zřejmě neposlouchala."
Květen 25, 201213 r pro Bitttpower: Jejich originál přestavba je taková, že kdysi přes našeho dodavatele měli do každého auta montovat Landi Renzo, bohužel jak jsem u nás viděl pár jejich zástaveb, dávají tam polský STAG, (já ho dělám za 24 tisíc), jenže když to udělají oni, je to se zárukou, proto si na to mohou dát takovou cenu,je to tak trochu podvod na lidi....
Květen 25, 201213 r karel.lpg:Diky za info,tak šoupat tam polaka za 50 tis je trochu velky luxus,to jsi teda mužou nechat.Kamarad chce bud Brc nebo pravě zminovane Landi.Tovarni zastavbu za tyto nekřestanske penize už zavrhl.Jde mu o to jestli pujdou zminovane 1.4T 88kw nebo 103kw předělat bez problemu a kolik by to eventuelně stalo.Když tak mi napište sz.Diky
Květen 26, 201213 r to není tajemství, najdeš to v ceníku na mých stránkách, myslím, že 4V s BRC-s toroidem je 29500,-, Landi nedělám tak často,tvrdím, že BRC má dnes podtatně více funkcí včetně přívstřiku benzínu ve vysokých otáčkách pro ochlazení ventilů.....jinak s tou zárukou, já dávám záruku na dotčené části plynovým zařízením i u nových vozidel, samozřejmě za předpokladu, že se plní servisní podmínky plynového zařízení, takže v tom problém není...
Květen 28, 201213 r Asi má na mysli, že když máš u některých aut už namontovanou LPG nádrž místo rezervy, tak se tam nedá dát origo tažné, resp. musel bys tu nádrž vymontovat, hodit tažné a zase ji dát zpět.... Nic jiného mě nenapadá
Květen 28, 201213 r slant ano 19400KM na plyn. inak spolu 120 TKM a pozri si to volvo dnes uz je tam za 4700 a porovnaj to s fabiou a povedz co by si si kupil to je len na ukazku ako tazko sa predavaju auta. majstri pekny vecer. ekar bol som zase v lese a pre istotu idem pozriet klistata S tím prodejem aut je to šílený, v tomto světle už se vidím, jak sedám do fábie.... Taky jsem o prodeji svojí fábule uvažoval, ale díky těm nízkým cenám si svého mazlíka asi nechám jako další auto do rodiny, i kdyby měl stát na špalkách
Květen 28, 201213 r no to si přehnal Honzo, když už jsi tady, jak to vypadá s tím služebákem, už ho máš v plynu? Ahoj Martine, jo už je v plynu a hned se mi jezdí líp Přestavba proběhla v půli února, motor 1,6MPi 77kW v Roomu, systém Tartarini Evo 08, přestavba v AGW Brno, protože je to po ruce a mimo Brno mi to montovat firma do firemního auta nedovolí, i tak jsem u nás s LPG průkopníkem a musel jsem dělat kalkulace a sepisovat litanie jak se to vyplatí a firma ušetří, no neuvěřitelné při představě, jak dlouho tu LPG na trhu je. Jinak bych ale volil Karla a BRC nebo Landi a jezdil bych za ním klidně i do Mor.Budějic, přestože to mám k němu nějakých 80km. Ale bohužel to nešlo... Ale na Tartarini jsem si alespoň ze začátku stěžovat nemohl. Záběh super a bez problémů, skoro nebylo co dolaďovat po 2t km (byla to jen formalita, auto jelo zcela ok, žádná kontrolka se nerozsvěcela, spotřeba na Rooma taky gut), jen přesto, že jsem stával v garáži, tak v únoru a březnu po ránu díky nízkým venkovním teplotám dlouho trvalo, než se motor prohřál na tolik, aby přepnul na LPG (cca 5-6km). Ale to je vlastnost motoru, že se tak dlouho ohřívá a teplota leze nahoru pomalu, za to LPG nemůže a snižovat teplotu přepnutí jsem nechtěl, protože to už by montážní firma odmítala držet záruku na vstřiky, kterým to prý škodí.... Ale jinak to byla pohoda. Teď mám na LPG najeto už nějakých 10t km, spotřeba 8,8l LPG+1l benzínu (průměr hlavně díky zimě), teď to na LPG po ránu přepíná do 1km, max. 1,5km, takže taky dobrý. Spotřeba jestli se někomu zdá vysoká, tak jen dodám, že dobrých 60-70% je naježděno po městě. Jinak jezdím s citem, hodně používám tempomat i ve městě na okruhu, je to pohodička a zvládne to vždy o nějaké to deci lépe než moje noha, motor se moc honit nenechá, nebo to spíš nemá význam bo roste akorát spotřeba při nevalném zvýšení dynamiky, ale to je taky vlastnost motoru... A kdybych jo chtěl velkou dynamiku, no tak na tom musím stát jak na rýči a hnát to do otáček, což většinou není potřeba a navíc jsem poklidný řidič, takže jsem si vlastně na ten motor zvykl a vyhovuje mi to... LPG tedy bylo ze začátku v pohodě, ale začalo mě s*át až v posledním měsíci, kdy se mi už dvakrát rozsvítil check motoru, vždy jsem byl v LPG dílně na vymazání a doseřízení, vždy to hlásilo po načtení, že je chudá směs a vždy to nahlásilo chybu v nějakých divně nízkých otáčkách, které jsem při jízdě ani nepostřehl. A dnes se ta mrcha rožla znovu, vůbec nechápu, co ji k tomu zase vedlo, přijel jsem na parkáč k marketu úplně v poho, típnul jsem motor, jdu nakupovat pičičárny, a když odjíždím a nastartuju, tak hned mrcha svítí.... a už mě to začíná dost točit. Nechápu, proč po montáži bylo vše ok a teď jsou s tím checkem takové problémy. Naštěstí auto jede i při svítícím checku normálně a ani spotřeba se nezdá jiná než normálně, ale i tak mě to neskutečně s**** Když to porovnám se svojí Fábií se zatracovaným HTPečkem ještě k tomu předělaným na LPG od fungl novýho auta a ještě k tomu s míň dokonalým, o generaci starším systémem (taky Tartarini, který si toho oproti Evu 08 neumí moc sám seřídit), tak tedy musím konstatovat, že s HTP se mi check rožnul jen jedinkrát, a to když bylo minus 20st. a nestačil se ohřát reduktor a do motoru šel ne zrovna dobře zplynovaný LPG, jinak nikdy! Na seřízení jsem sice chodil 2-3 krát ročně, protože to holt je 3-válec, který je citlivější na změnu zimní/letní a letní/zimní plyn, ale jinak bylo vše ok a tou už mám na LPG nalítáno 100t km (teď se Martine asi směješ, až se za břicho popadáš při km nájezdu Tvé Andělky ), ale jinak bylo vždy vše gut. Kua drát a tady s lepším systémem a 4-válcem a furt se najednou ta svině checkácká rožíná... No uvidím, jestli to dřív doladí nebo mě z toho dřív slezou vlasy...
Květen 29, 201213 r tak to se divím, mě se také ze začátku z času na čas check rozsvítil ale po doladění už mám klid, najeto už mám na LPG cca 17t km a už se nerozsvěcuje. Asi to neumí naladit, proto jsem mluvil o těch Boskách. Asi bych tu cestu zvážil . Jinak co se týká Fábie, tak já třeba měl ze začátku hodně problém s checkem, ale když se to pak naladilo, nemusel jsem na seřízení třeba tři roky, jen vyčistit vstřiky, vyměnit filtr a bez problémů.
Květen 29, 201213 r Asi má na mysli, že když máš u některých aut už namontovanou LPG nádrž místo rezervy, tak se tam nedá dát origo tažné, resp. musel bys tu nádrž vymontovat, hodit tažné a zase ji dát zpět.... Nic jiného mě nenapadá já myslel, že se tažné dává do těch podélných nosníků, že to nemá s prostorem pro rezervu nic společného? Je teda fakt že jsem dával naposled tažné ještě když jsem měl Formana na plyn, ale nepamatuji si že by mi pro montáž vadilo LPG
Květen 29, 201213 r ked mas na slovensku LPG nemozes pouzivat tazne zariadenie. mozes ale musis ho mat namontovane vpredu ale potom je to tlacne zariadenie a na vozik musis namontovat tlmene a dialkove svetla. je povolene takto jazdit len do 80KM nalozeny a 130 KM prazdny. nemam tu smajliky ale na slovensku je mozne vsetko. cest vasej praci majstri
Květen 29, 201213 r ked mas na slovensku LPG nemozes pouzivat tazne zariadenie. ... A to je zas co za KOKOCINU??? Která CICINA drevená, plechom obitá, takú rárohu vypelichanú vymyslela?
Květen 29, 201213 r Amigo, rozhodně protestuji, to není pravda!!! Jsi jistě velice schopný, ale aby jsi byl opravdu schopný každé kokotiny, musel by jsi sedět alespoň v Parlamentu... :p Minimálně v tom našem... Upraveno Květen 29, 201213 r od Wassermann
Květen 29, 201213 r no a vtipek aktualny pre nasu a vasu vladu Si kreatívny a makáš na svojich projektoch? Robíš viac ako iní, často po nociach, kým sa ostatní zabávajú? Áno? . . . Zdaniť ťa, hajzla!! (daňový systém SR)
Květen 29, 201213 r honziku chybi mi neco co maji podle mne vsichni v parlamentu. NENAZRANOST. Ako pan RATH a nase Gorili. ja som spokojny s malom vcera som si kupil kralika a dnes som sa tesil ako si rozumie s mojim psom a nahanaju sa po dvore a teraz som mal spraveny ohnik upiekol som si spekacky a vypil 3 keltiky a teraz sa tesim na zajtra do prace no nie je krasne na tom svete
Květen 29, 201213 r Otázka: KDY MĚL NA SOBĚ HONZÍK KALOUSKŮ NAPOSLEDY MONTÉRKY??? Odpověď: No přece když dělal Rathovi tu podlahu...!!!
Květen 31, 201213 r basnicka David RATH Sociální demokRATH. Kudy chodil, tudy kRATH. Když šel prachy provětRATH, troufli si ho vyšťouRATH. Zbývá už jen zapíRATH, nevědomost předstíRATH, kňouRATH, káRATH, vydíRATH, šance vidět umíRATH, a dřív, než přijde slunovRATH, mříže budou zavíRATH. Hlavně to však tentokRÁTH ZASE CELÝ NEPOSRATH !!!
Červen 1, 201213 r Amigo: naprostý souhlas s Tebou... A trochu Ti závidím, že dokážeš užívat života takto s nadhledem, já se k tomu stále ještě propracovávám :-) A super básnička, hned jsem ji distribuoval po známých dál
Červen 2, 201213 r Zdravim Ja mam vo svojej foobi nejaky D.T. Gas system. Poznate ho niekto? Este som ho nikdy na forach nevidel nejak sklonovaneho http://autogas.dtgas...na=content&id=1 Nemam proti nemu nic, len by ma zaujmalo ci ma neosmekli ked si za toho poliaka vypytali 1500 eur Na nete som ho videl v dvoch prevedeniach, basic gas tech a gas tech 700. No nech som kukal ako som kukal (pod kapotu), nevedel som rozlisit ktory mam. Ale kedze mam sekvent (teda aspon tak mi to bolo povedane) , a sekventy vyrabaju od 2003, tak by som teoreticky mohol mat ten modernejsi... Este nejake info co som o tomto zazraku vyhrabal http://www.lpg-prest...vstrikovani.htm Snad som volil dobre. Upraveno Červen 2, 201213 r od Teq
Červen 6, 201213 r čéče Karle, to nejsou dobré zprávy před tou tvojí dovčou do Egypta http://zpravy.idnes.cz/varovani-pred-zajezdy-do-egypta-dnl-/zahranicni.aspx?c=A120606_114017_zahranicni_ipl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.