Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Chlaci nevím jak u vás, ale u nás musí auto i "pracovat", co chvíli má za sebou vozejk. A tenthle náklad rozhodně ještě není žádný týrání :kol-35:

• Autor

... ale tak... hlavně že byla sranda, alespoň my se teda nasmáli ... když nám Michal se Soňou (ti co s náma seděli u oběda) vykládali, jak se v autě doštěkali, že bloudili, tak my to teda vzali vyloženě na pohodu :D

potvrdzujem, pani Malta-ova je do pohody dama ! :kol-47:

dakujem za podporu -_- ... a ako inak Luboško, huby rastu, Peugeot vyraba, zdravie sluzi?

Nazdar Honzo, tak co? Fábule je prodaná?

Ahoj Martine, ano, Fábijka šla z domu :kol-26:

Z hlediska rozumu rozumné rozhodnutí, z hlediska citové vazby se mi s ní neloučilo vůbec lehce... :huh:

Tak teď už plynuju jen s Rumíkem ...

a šla daleko? Nebo jí budeš mít občas na očích?

Do Nezamyslic u Prostějova, takže už ji asi neuvidím... :kol-26: No někdy možná taky dobře, kdyby se o ni nový majitel řádně nestaral, tak by mě to akorát drásalo srdce... ;)

S Fanoušem to bylo před 7-mi lety taky tak, jen o něco rychlejší, holt byla jiná doba. Tehdy vyšly inzeráty, po týdnu první zájemce, nadšený ze stavu a okamžitě platba a odjezd :) Teď jsem inzeroval snad 3 měsíce, nějaký zájem ťuk sem ťuk tam, spousta dotazů jen mailem, což je takové vlažné a nic moc říkající a o ceně nemluvě, to jsem musel sakra z hrušky dolů :huh:

• Autor

dakujem za podporu -_- ... a ako inak Luboško, huby rastu, Peugeot vyraba, zdravie sluzi?

huby ? neviem ti povedat, jazdim stale na motorke.

fabrika nefacha, nikto nekupuje...

zdravicko je rozbite jak Fukusima...

ale ako vidim, vsetci sa tu zbavujete starych

Fabii, len ja to opravujem.

vymenil som silentbloky riadenia,

dal som novy stabilizator (taky co ma zarazky an obidvoch stranach)

vymenil som tesnenie pod hlavou valcov.

idem vymenit predne brzd. kotuciky a zacala sa mi lupat farba na streche...kuaa.

11 rokov nic a terazky vsetko nakopu.

bleee...

Colins: tak to přeji, ať je líp -_-

Hlavně, že jízda s větrem ve vlasech Tě stále baví a dělá Ti radost :scooter:

Jen tak ze zvědavosti mě napadá, kolik máš na Fábuli na svém 1,4MPi nalítáno? Když vidím Maltovu haťapku, tak jen tiše žasnu... že toho ten motor tolik vydrží snad netušili ani soudruzi v Bolce, když to čmárali na papír na rýsovacím prkně... ;)

Upraveno od Wassermann

neboj eL Presidento, ta moja musí také sloužit, bez náhrady

Nový model škodovky...aneb vzpomínka na léto v Chorvatsku :kol-31:

post-1621-0-04899400-1350227744_thumb.jp

• 2 týdny později...

:kol-24: haloooooo, coze sa tu stalo ked tu je tak mrtvo?

cesi, moravaci a zahoraci, mate este sneh? u nas padal az dnes rano a mam pocit ze moje deti ten prvy sneh komplet prespia, davam mu este tak hodinku a bude po nom:-D

mate uz vsetci prezute na zimu? ja som to stihol este v piatok.

Upraveno od slant

ja též v pátek, byl jsem dát krev, abych měl volno, pak jsem se stavil v servisu na převážení všech osmi kol a pak mi mladší dcera přezula obě auta a dokonce i třetí otcovo, já jen heveroval, dofukoval kompresorkem a u prvních dvou kontroloval utažení šroubů :kol-31: , třetí už jsem jí věřil (byla to Fábule, kterou jezdím já) ... no a v sobotu po čtvrté odpoledne to přišlo ... ještě v neděli ráno bylo bílo

post-3505-0-96191800-1351499446_thumb.jp

" pak mi mladší dcera přezula obě auta a dokonce i třetí otcovo..."

:kol-28:

:help: pane tato, vy ji ale nejak davate zabrat! :kol-33:

ja si dnes idem este pre olej a asi zajtra vymenim. myslel som ze to vsetko stihnem este v piatok, ze na to vsetko hupsnem ked som uz bol v monterkach, ale oneskorila sa mi dodavka filtra. a este dam nove stierace a tympadom som pripraveny na zimu :kol-28:

btw, u nas v praci volno pri darovani krvi nedostanes. kedysi ano, a vo velkom som to vyuzival. neviem ako to teraz osetruje zakon tu, v regione slovakistan, a ci vobec na to myslel, ale moj chlebodarca tvrdi ze darovat krv je tvoje osobne rozhodnutie, tak si to mas riesit v case osobneho volna. na druhej strane ale musim povedat, ze zamestnaval z casu na cas zorganizuje odber krvi priamo vo svojich priestoroch. to rano dofrci mobilna transfuzna sluzba a kto ma trochu zdravu krv, beda mu! uz ho zmykaju! :w00t1:

no ona se nabídla sama, měla prázdniny, tak že mi s tím mermomocí pomůže ... a já už starší člověk :kol-28: ... se takové pomoci nebráním :D

I vy kluci šikovní, já třeba už měsíc jezdím na letních :)

včera jsem ještě do rooma dodělával venkovní teploměr ... to byl porod ... než jsem se dostal z motorového prostoru do interiéru :wallbash:

I vy kluci šikovní, já třeba už měsíc jezdím na letních :)

počkej, to chceš říci, že do teď jsi dojížděl zimáky a před měsícem jsi tam dal letňáky??? nebo jak tomu máme rozumět? :kol-32:

To čumím, jak má Malta šikovnó dcérečko.

to slant: Ty kokšo, keby za to nebol deň voľna, tak tam ani nechodím :p

to Rozsta: včera Makov paráda, a ty blbci na letních, pak se diví, že jsou po škarpách...

post-37797-0-09992400-1351536876_thumb.j

počkej, to chceš říci, že do teď jsi dojížděl zimáky a před měsícem jsi tam dal letňáky??? nebo jak tomu máme rozumět? :kol-32:

Přesně tak ;) Jedna zimní pneumatika už byla v jednom místě na sračku sjetá a já nechěl riskoval flast, navíc mě čekal výlet na slovensko, tak jsem přehodil na letní. Ale zimáky mám už koupený, jen to přezout.

jojo, to je můj pomocník ... dokonce chtěla jít na mechoša do školy, ale to jsem jí naštěstí zdárně rozmluvil

teď si tak vybavuji Ivo, že my jsme se vlastně v Bolce viděli, to byl ten Karlův dopink :kol-28: při AOS, Slovák žijící v Bolce, teď mi to došlo :doh

Doping :D :D :D

Ivoš byl náhodou poradce z publika.

Doping by bylo, kdybych měl naštudovanou Bolku und okolí projížděním km naprázdno... :D :D :D

Ale jen počkejte, bando, až bude srázek někde poblíž - bude AOSka na 80km, čas jízdy 3 hodiny a některý "otočný" nebo "průjezdní" body se budou muset dokumentačně vyfotit na důkaz, že u nich dotyčnej byl - přesně jako když se lítá soutěž v letecký navigaci... :D :D :D Trasu už mám vymyšlenou a protáhnu vás Podorlickem jak komínem...!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.