Leden 7, 201312 r Zdravím Vás kamarádi Nezapomněl jsem na Vás, žiju (naštěstí), zdá se, že jsem snad i zdravý a co víc si člověk může přát... Ostatní jsou jen prkotiny Teď jsem se ale zrovna nasr*l... Říkal jsem si výprodeje v plném proudu, koupíme si robotický vysavač. Značka ok, našel jsem i dobré recenze, kamarád má tu potvoru doma už dlouho (stále mluvím o vysavači, aby nedošlo k mýlce) a je s ní spokojený a tak si říkám ok, jdeme do toho... a od čeho jiného máme ty super internetové vyhledávače, které nám porovnají ceny, že? Tak jsem si našel nejlevnější, kritériem samozřejmě vždy u mě je, aby kamenný kšeft na vyzvednutí byl v Brně, což i tento netový krámek splňoval... Ještě jsem si říkal, jak někteří prodejci dokáží stáhnout ceny, dokonce i o 700,-Kč níže než je oficiální doporučená cena a jsou tak s cenou nejnižší v republice.... Kruuuuci fix, hajzli jedni zavšivení, když jsem to doma otevřel, tak už jsem pochopil. Sice tam nebyly cihly, s kterými bych někomu asi rozbil hlavu, ale přečetl jsem si tam akorát, že Autoryzowani dystributor Gdynia a kdesi cosi třesky plesky a všechno jen německy a polski... Kua shit, jak si vůbec ještě dnes někdo může dovolit prodávat v Česku zboží bez českého návodu, to nepochopím... grrrrrr. To je na inspekci a flastr!!! Ani jsem to dál nevybaloval a celej nasr*** jim to tam zítra omlátím o hlavu a vrátím a hurá nakoupit sice o 700,-Kč dráž, ale v češtině, určeno pro český trh a ne krámy natahané sem z Polska. A ještě když jsem si na stránkách výrobce přečetl, co má obsahovat origo balení pro CZ trh, tak to samozřejmě taky nesedí... Nakopat je do kulí, šmejdy obchodnický, víckrát už v tomhle netovým krámu nekoupím ani fusekle... Ale to jsem si jen tak ulevil. Jak říkal Franta Kocman a Mira Donutil: "Furt musí být člověk ve střehu, protože furt se něco děje..." Ale hlavně, ať nám slouží zdraví a vše ostatní, kamarádi Mějte se fajn a ještě jednou vše nejlepší do nového roku Vám všem přeji A hodně šťastných kilometrů a přežít ve zdraví každý pohyb . A nezapomínejte, že ve zdravém těle, je zdravý duch. Tak hodně posilujte , trénujte a větší i menší radosti si nadělujte . A hlavně, ať se daří
Leden 9, 201312 r tak co Honzo, už vysáváš, nebo sedíš ve vazbě za úmyslné ublížení na zdraví s následkem smrti
Leden 11, 201312 r gutten morgen plynari :-D som tu dlho nebol, ale vela sa tu toho nezmenilo. stale to iste: popraskane ventily na HTPckach(hovorim si ze ako dobre ze uz je prec z domu,), slaba ucinnost katalyzatora, prasknute vyfukove potrubia... :-( coskoro sa prehupneme do druhej polovice janura,ten cas leti ako blazon, ze? kazdy si zije svojimi problemami... Malta, kukam ako si menil brzdovy valec, mne sa na fabke kedysi pred casom rozypali oba naraz, najskor som citil nahle krizenie auta do strany pri brzdeni- koli mastnemu oblozeniu od kvapaliny, ale ja naivka som si vtedy myslel ze bola na ceste rozliata nejaka nafta alebo olej(lebo aj to sa mi raz stalo) a ze som na tom dostal smyk. potom sa to brzdenie podrzivo zrovnalo. citil som ale ze ten brzdny ucinok je slabsi. o par dni kuknem na kolesa, ani neviem co ma to napadlo, a z vnutornej strany obe mastne. musel som menit uz aj celuste, uz sa to nedalo umyt, boli stale mastne. A bezpecnostny pas sa mi sice navija, ale teraz nedavno - po silvestri si to asi dost rozmyslel a nechcel sa v novom roku odvinut. Je to na zadnej sedacke a mechanizmus je zasity v operadle zadnej lavice. musel som mu dohovorit buchanim rukou do sedacky za sucasneho potahovania pasu cukavym pohybom, a asi po polhodine si dal konecne povedat. Wasserman, mam presne tie iste kriteria pre vyber eshopu ako ty, dobra cena a kamenna predajna poruke na vybratie tovaru. A tiez som kupil macku vo vreci - satelitna parabola. Sice navod na montaz slovensky, ale tanier z jedneho setu, drziak z druheho. Vratil som im to a dostal naspat prachy. zatial vam zelam veeela stastne prejdenych kilometrov...;-)
Leden 13, 201312 r Tak už vysávám s přístrojem koupeným v jiném shopu a tam s těmi prvními jsem se rozkmotřil. Prodavač chytrý jak týden staré štěně, výmluv mraky, ale nakonec kapituloval, ostatně nic jiného mu ani nezbývá... Jen mě podusili vrácením peněz do 14 dní na účet, na což mají bohužel dle našich zákonů právo (ze zákona do měsíce). Takže nakonec u mě dobrý, tedy zatím. Zavřou mě, až mě prachy nedorazí a já tam vlítnu znovu a dorazím toho chytrolínskýho prodavače cihlou do hlavy... Tak přeji Vám všem, ať Vám to vše hezky šlape a jezdí, a hlavně bez problémů
Leden 13, 201312 r servus slant a ako dvojičky, už čo skoro budú behať, nie? ahoj.este nie, ale uz stabilne ležia.:-). nie,trepem, sedia, začínajú siedmy mesiac. Upraveno Leden 15, 201312 r od slant
Leden 16, 201312 r tak dneska nás ráno cestou do práce sestřelil nějaký ču.ák s méganem v kombajnu ... já neřídil, jel kolega se svým pažoutem 206, který koupili jetý před měsícem, na ježdění do práce. Čučím jak jede do protivky auto dost blízko při středu a najednou jak přejíždí středovou čáru a řítí se rovnou na nás, stihl jsem akorát říci "ty vole", kolega stihl trhnout volantem a ozvala se prda jako kráva a ustřelil nám zrcátko ... kdyby kolega naposlední chvíli po mém krátkém proslovu nestrhl ten volant, tak nás ten haj.l střelil na zadek a myslím pěkně roztočil. Říkám kolegovi ať se otočí a jede za ním, ale byl tak v šoku, že než se vzpamatoval, tak už nemělo cenu nikoho stíhat. Říkám mu že zrovna něco podobného potkalo min.týden Ekkara a ten viníka dohnal a že když on má zrcátko v elektrice na Peugeotu, že to určo ke dvoum litrům bude, že by stálo za to viníka dohnat. Nakonec jsem se díval pak odpoledne na net a byl jsem překvapen, že na Aukru se nový špígl v elektrice dá koupit ani né za pětikilo , takže nakonec to není tak tragické, ikdyž si to bude cvakat sám. Ale měli jsme sakra štěstí, nejet do práce, dal bych si hned panáka ... a možná ne jednoho
Leden 17, 201312 r Ty voe, ještě, že to bylo jen zrcátko... Zastřelit takový hajzly na místě... A ještě když ujedou! Ale hlavně, že jste v pořádku a že bylo kam uhnout. Z takovéto situace vyváznout jen s ustřeleným špíglem je pořád super, ikdyž to nasere :-(
Leden 17, 201312 r Tak to je fakt klika, musíte jezdit do práce pořádnym SUV-jako já BMW X5 1.4 16V 55kw .
Leden 18, 201312 r Včera (17.1.) mi přišel dopis, že PČR ukončila 12.ledna šetření nehody při níž došlo k poškození mého auta a výsledek vyšetřování byl předán Správnímu odboru místně příslušného Úřadu s rozšířenou působností. Už se nedivím, že všecko trvá tak dlouho, když Pomahači und Chrániči vyšetřujou celejch 10 dní jedno rozbitý zrcátko...
Leden 18, 201312 r Těžkej případ je ten blbec co mi ho orval, ale tak pro primáře MUDr. Chocholouška.... Docela by mě zajímalo, jak dlouho by to šetřili, kdybych si holomka sám nedohonil a nechytil - a dal jim třeba jen barvu auta a SPZetku. Myslím že bych se po dvou měsících dočkal dopisu sdělujícího mi, že "... pro nedostatek přímých indicií nedošlo ke zjištění pachatele nebo k jeho ztotožněné s konkrétní osobou a nahlášený případ je proto odložen..." Upraveno Leden 18, 201312 r od Ekkar_z_Bastlírny
Leden 18, 201312 r tak hlavně aby to vyřídili k tvé spokojenosti na úřadě ... když už to má tak dlouho trvat
Leden 18, 201312 r Moje spokojenost nastane v momentě, kdy to ten mizera bude mít jako záznam v kartě řidiče - že ujel z místa nehody atd. Špíglík zacvaká pojišťovna, on maximálně dostane pokutu - ale ten záznam ho bude srát víc...
Leden 18, 201312 r tak dnes jsem absolvoval další LPG garančku, tentokrát s Fábulí a opět zadara ... a pak že Zadara bych nevolal
Leden 18, 201312 r Tak to jsem z toho jelen.... Jak zadara? V záruce přece LPG ve Fábuli nemáš, natož LPG... Tak v čem je vtip?
Leden 18, 201312 r dohodil jsem mu pár klientů a dělám mu (zaslouženě) dobré recenze ... takže jak dnes pravil, mám předplatné
Leden 19, 201312 r malta: za hodinku bylo odmeteno-160x pres ulici s 80 hrablolopatama snehu. Horsi je, ze az tam zitra prijedu, bude tam pohodlne zaparkovane cizi auto .
Leden 21, 201312 r Jak to ve skutečnosti bylo s koncem světa... Upraveno Leden 21, 201312 r od Wassermann
Leden 22, 201312 r Konec světa přišel jedenadvacátýho prasince do Česka, rozhlídnul se a povídá: "Du pryč, tady už sem na tuty byl...!"
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.