Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• 2 týdny později...

Tak pro oživení nově přemístěné lampárny...

INZERÁT:

Je mi 38 let, hledám ženu k vážnému seznámení.
Profese: 9 let člen parlamentu ČR
Vlastnosti: usilovnost, ochota těžce pracovat, spravedlivost,
pravdomluvnost, neúplatnost, boj za práva chudých

ODPOVĚĎ:
Je mi 30 let.
Profese: 15 let prostitutka
Vlastnosti: panna

Některé ženy to vážně nemají jednoduché... :-)

post-1621-0-01059400-1361363906_thumb.pn

Honzo, tohle samý nedávno kolovalo o "velmi čistotné paní premiérové Nečasové"...

Ach tak, tak to se omlouvám, to jsme nezaregistroval...

není za co se omlouvat, aspoň je vidět že je to poplatné jakékoliv době :kol-46:

Jeden řidičský: :)

Žena peče volské oko. Do kuchyně vtrhne muž a začne kričet: "POZOR!!! POZOR!!! VÍC OLEJE!!! POTREBUJEME VÍC OLEJE!!!! SPÁLÍ SE TO.... POZOR!!!! OTOČIT, OTOČIT, OTOČIT.... RYCHLE!!! POZOR!!! ZBLAZNILA JSI SE??? TEN OLEJ!!!! PROBOHA!!! A SŮL!!!! NEZAPOMEŇ NA SŮL!!!!" Žena už to nevydrží a úplně vynervovaná se ptá: "Co tak řveš? Myslíš si, že neumím udělat volské oko????" Muž klidným hlasem odpoví: "To jen, abys měla představu, jaké to je, když po mně vřískáš při řízení."

dneska mě kámoš vysadil u škodovky a jel ještě něco vyřizovat a jási rychle vlítl do skladu pro olejový filtr na Fábuli a honem zpět do saloonu, abych mohl prolézt new káry. Zajímal mě zejména Rapid, byla tam i O III, ale tam jsem sedl jen za volant, páč to je jiná cenová liga, takže tam jsem se zbytečně nerozrušoval :kol-46: . Rapida jsem teda ale prolezl skrz na skrz a zkusil všechna místa. Řidičovu sedačku si nastavil pro sebe (mám 180cm) ... a dobré posezení. Pak si sedl za řidiče a místa jak pro ředitele. Pak jsem přešel na přední spolujezdcovo místo, sedadlo bylo na max. vzadu, takže jsem nohama absolutně nedosáhl na přední stěnu a přesto se ještě dalo sednout dozadu, pravda už to komfort alespoň pro moje nohy nebyl, ale normálka jsem tam vlezl. Kufr oooobrovský a ta vůně novoty .... zvykl bych si ... musel bych to ale vzít s HTP, abych ho mohl poslat zase do plynu :kol-28:  .... no jen jedno chybí .... sehnat sponzora :kol-46:

Že jseš to Ty, teda respektive Juniorka... 

Jak vlastně probíhala Zemanova inaugurace...

post-1621-0-32737000-1362842861_thumb.jp

Doufám, že jste chlapi správně svým drahým polovičkám popřáli k MDŽ...

post-1621-0-32764600-1362842919_thumb.jp

Když si chlapi rozumí... :-)

post-1621-0-93043200-1362842957_thumb.jp

Rozdíly v myšlení muže a ženy nepřestávají uchvacovat...

post-1621-0-07670800-1362842998_thumb.jp

chlapci, tak jsme byl dnes s Fábulí na STKáčku a NEPROŠEL jsem :kol-32: . Emise v poho, ale mám problém na zadních brzdách, sice jsem v lednu měnil prasátka a pakny, ale bubny jsou ještě origo, holt budu muset vyměnit i je :kol-26: . Naštěstí jsem tam byl i se známým, co mi tehdy pomohl s tou Feldou jak mi nešla zhasnout ... tak mi to udělali jen jako prohlídku na přání zákazníka za 100,-Kč :kol-47:  a nepřišel jsem tím o červenou známku a mám tak čas do pondělí, kdy mi končí STK s tím něco udělat.

Už jsi volal maru00, aby Ti v pondělí hodil domů páreček bubnů? To myslím bude nejrychlejší řešení...

bubny už mám domluvené jinak, taky na pondělí ... ale vidíš, tohle mě vůbec nenapadlo :kol-32: , že je to taky možnost ... j otakhle kdybych si je mohl u něj vyzvednout ještě o víkendu, to by byla jiná :kol-47:

tak bubny mi nakonec dovezl Mara00 až před garáž, tímto mu děkuji. Dal jsem tam Boscháky za dva litry, seřídili honem ručku a pelášili zpět na STK. Tam mi technik vzal auto přednostně rovnou na válce, aby viděl jestli se tím má vůbec dál zabývat a konečně pohoda :kol-47: , už to brzdí jak má. Takže mě poslal ven a ať si to objedu a přijedu znova před vrata a počkám, že to musí protáhnout normálně jako klasiku technickou, mají na to určený čas, mají tam kamery, takže to nemůže ojebat. Ale to už jsem byl klidný, páč se už žádný problém nekonal, takže zase na dva roky klid :kol-31: . Jen musím ještě jak se ojaří, vyměnit kosti stabíku a také silentbloky stabíku a udělám i čepy řízení (na pravý mě upozorňoval že je malinko načatý) ... no taky když je obojí ještě origo :kol-28: .

Jo jinak vám musím ještě napsat, že jak jsem před prvním (sobotním) STKáčkem vyměňoval ty brzdové destičky (měly už 135t km), že jsem měřil i kotouče, které mají 90-100t km a byl jsem mile překvapen, čekal jsem že jim moc taky nebude chybět (páč ty origo jsem měnil ve 120t km) a ejhle, nové mají 22mm (minimum je 19mm) a moje mají 21,4mm takže pohoda :kol-31:

no.....musím se také pochlubit s mojí STKá. Minulý pátek mě osvítil svatý a najednou jsem si uvědomil, že bych měl jít tento rok na STK.

Mávl jsem však nad myšlenkou rukou a řekl si, že mám čas. Měl jsem zafixováno v hlavě STK přívěsu v dubnu tohoto roku. Nevím proč jsem si myslel, že i Rumcajs má stejnou dobu STK. Ten pátek jsem byl pracovně i s přívěsem v Kutné Hoře. Při práci jsem si opět vzpomněl na STK a tak mi to nedalo se jít podívat na známku od auta. A prásk.......Známka platná do února. :kol-27:

Vzhledem k tomu, že jsem minulý týden měnil pojišťovnu, měl jsem  velké techničáky ještě v autě. Dodělal jsem práci. Zjístil kde jsou nejbližší STKáčka. Rozhodl se pro Velím, vzhledem k tomu, že to bylo směrem domů. Zajel udělat emise a šup rovnou i s přívěsem na STK. Bylo poledne a tak jsem před vrata přijel první. Po cca 40 minutách jsem odjížděl bez ztráty kytičky. :kol-47:  To bylo v životě moje první STKáčko takto udělané aniž bych se na to připravoval. Prostě, haluz.........Teď mám u auta na dva roky opět klid  a u přívěsu čtyři roky.  :kol-46:

tak s roomem mě to čeká na podzim, nemám též strach, min.STK (jeho první) bylo také jen že jsem ho umyl) :kol-28: . Ale Fábka má přece jenom 8 let a hromadu nalítáno a minimum zásahů, tak bylo jen otázkou času, kdy se to bude hlásit

Gratuluji k STK Vám oběma...

Jen mě tak napadá, kolik máš Martine aktuálně nalítání na Fábce? Tipuji tak necelých 250t km? Myslím, že jsi v podstatě HTP rekorman, obzvláště v kombinaci s LPG... :-)

Týýýýý voe :-) Gratulaceee velikááá :kol-24:

To už by měli dojet i z Bolky a přivézt nějakej prezent, když už ne Martinovi za vytrvalost a výdrž, tak aspoň Anděle nějakou tu novou svíčku nebo PIESTIK - anebo dárkovou poukážku na nějaký to papu pro ni... Dyk to je vlastně pojízdná reklama, na kterou oni se nezmohli!!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.