Březen 12, 201312 r Moje řeč Martin je s Andělou zářný příklad, co HTP vydrží a ještě k tomu na zatracované LPG... Slavit by měli A Martinovi dovézt taky něco za to, jak se o Andělku hezky stará A když si vzpomenu na články ve Světě montérů, jak HTP nesvědčí LPG a jak po max. 100t km začnou velké problémy (tenkrát jsem jim i psal do redakce a vykrucovali se, že to jsou zkušenosti odborníků a bla bla bla...), tak by měli teď udělat opravnou reportáž i s Martinem a Andělkou Upraveno Březen 12, 201312 r od Wassermann
Březen 12, 201312 r Malto, kápni božskou-jestlipak jsi dal Andělce k MDŽ novou voňavku? Včera měla svátek-jistě dostala prémiové palivo a nový vosk .
Březen 13, 201312 r tak před technickou dostala natankováno 2x za 200 Kč MaxMottion100 u OMV, jinak žádné rozmazlování .. No a co se týče Bolky, mohli by mi dovézt Rapida 1,2HTP, já bych ho hodil zase do plynu a řádně kilometrově prověřil, zda ty motory náhodou už nezačaly flákat
Březen 13, 201312 r Jó, to by s tím Rapidem mohli udělat z Tebe testovacího jezdce Ale hádám MaxMottion dostala Andělka jen kvůli emisím, ne?
Březen 13, 201312 r Měls jí natankovat ještě mlsík do LPG - od balónovejch letců by se měl dát sehnat čistej propan, zbejvá ještě vymyslet, jak by se dal přehnat liquidus do nádrže v autí... Akorát bys to pak nesměl přehánět s intenzitou dupání na plyn, aby se Anděla náhodou nepřehřála a nezačala stoupat do vzduchu... Upraveno Březen 13, 201312 r od Ekkar_z_Bastlírny
Březen 13, 201312 r ne, nic žádné rozmazlování , ještě by si na to zvykla a pak by s ní bylo k nevydržení , znáte ženské
Březen 14, 201312 r Hele, když už to tak počítám, tak Andělka bude mít příští rok kulatiny... To ji asi čeká výměna LPG-nádrže po 10-ti letech, jestli se nepletu... Už jsi Martine zjišťoval u svého servisáka, co to bude obnášet a za kolik?
Březen 14, 201312 r HA - a co když byla "zplynována" až jako dvou-tříletá? Myslels i na tohle, Honzo?
Březen 14, 201312 r Honza moooc dobře ví, že byla zplynována do dvou měsíců od uvedení do provozu. Jinak ano, mám to v zápisu z technické, platnost bomby je do 12/2014, takže pokud jí ještě budu mít, budu muset příští rok v prosinci tohle řešit. Myslím že nádrž bude tak pětka + něco práce, ale zatím jsem to nezjišťoval, ještě je času
Březen 14, 201312 r jo jinak koukám do kalendáře a zítra je to vlastně přesně osm let co jsem s ní poprvé vyrazil brázdit silnice
Březen 19, 201312 r Tak co Martine, tentokrát žádný story z cesty z/do práce po I/43 v tomto krásným počasí?
Březen 20, 201312 r No na stoupání na Krhov, uvízli v pondělí přede mnou dva polské kamiony těsně před vrcholem, jel jsem hned za nimi a za mnou další auta. Ke své smůle jsem nebyl dostatečně rychlý a nevrhl se do levého totálně neuklizeného pruhu, bohužel mě ta kolona za mnou předběhla, takže jsem musel hodně zpomalit a nakonec i zastavit, než projeli všichni okolo. No a pak jsem se horko těžko proklouzal kolem nich. Naštěstí nic nejelo, takže jsem měl čas se kolem nich hrabáním prodrat. Ale skoro jsem myslel že se nevyhrabu a že to budu muset otočit. Ovšem kolega co jel nějakou dobu po mně, tak tomu kromě těch dvou již stojících kamiónů, takhle zastavil další, který je objížděl a samo, uvízl těsně pod vrcholem také. Jeho žena, která řídila, tak jak zastavila, šla oddělat ten nahrnutý sníh na skle od stěračů a v ten moment začal ten kamion (mimochodem také Polák) klouzat dolů. Výsledek? ... nahrnul to do nich . Takže ve výsledku čekali na nehodovku, když po hodině nedojeli, volal znovu a bylo mu řečeno, že tak nejdříve za 3 hodiny a možná i později. Takže pak se tam objevili místní cajti, tak jim dal klíče, že až přijede odtahovka ať jim je dají. Odvezl je od tama nějaký kamoš a v deset večer byli doma jak na koni .
Březen 20, 201312 r jo ty kamiony... u nas v podhuri orlickych hor mame vice takovych useku ktere jsou v zimne past pro kamiony stoupani s par vraceckama zadnej chemicke osetreni. Nejhorsi ze se vzdycky tak vzpricej pres celou silnici, kolikrat si s nim neporadi ani pluh to je pak akce na pul dne...
Březen 20, 201312 r Já si pamatuju, jak to vypadalo před spoustou let, když jsem jako študák dělal brigádu u balíků na poště - jel jsem jako závozník na nočním poštovním "kurzu" neboli pravidelným svozu zásilek. Trasa vedla z Ústí nad Orlicí do Chocně přes místně dobře známý kopec zvaný "Hrádovák" - to jsou asi 2km serpentin s několika komplikovanýma a úzkýma vracečkama. Bylo to taky touhle roční dobou, v noci přimrzalo. V polovině Hrádováku jsme zůstali stát, protože o zatáčku před náma stál zablokovanej jeden ze dvou tehdy zkušebních kloubáků Karosa - byly nasazený na trasu Ústí - Mýto. Tenhle jel na posledním večerním spoji "flamendráku" pro lidi z končící odpolední směny. V levotočivý víc jak 90° zatáčce mu "ujely fajfky", zlomil se v kloubu a hnaný "céčko" (poslední náprava) to dodělalo bočním sklouznutím vlevo - kloubem se opřel o svah, zatímco jak čelo, tak zadek mu visely na levou stranu směrem ke srázu. Když se snažil popojet dopředu, hrnul kloubem hlínu na svahu napravo, kdyby zkusil zacouvat, sjel by těžkým zadkem s motorem dolů ze svahu, kde by ho to stáhlo dolů až by se zastavil asi až úplně dole u Orlice. Stáli jsme tam tenkrát přes dvě hodiny, protože s "kurzem" se sice takto nikde stát nesmělo, ale se skříňovou avií se na úzký silnici s náledím nedalo ani pomyslet na nějaký otáčení a jízdě jinudy... Mobily tenkrát ještě nebyly, takže než dostala Správa silnic echo a poslala tam sypač, kterej stáhnul kloubáku zadek zpátky do směru a než ten po pár lopatách škváry podhozený pod kola odjel, myslel jsem že tam budem nocovat...
Březen 31, 201312 r Tak už to vypadalo, že bude po sněhu - a vono hovno, mokrý bílý svinstvo napadlo zas - už je od včerejška dalších 5cm mokrý sračky. Koledníci se budou brodit břečkou a budou mokrý jak lovci. NENÁVIDÍM SNÍH!!!!!!!!
Duben 1, 201312 r Už jsem někde čet názor, že hypotéza o konci světa podle mayskýho kalendáře byla špatně vysvětlená - že neměl přijít konec světa, ale že měl od toho data zůstat už nafurt stejnej čas na celým světě včetně počasí - a vono to kurwa odpovídá, už 4 měsíce pořád jen prosinec - jako by to ten chachar Nohavica věděl dopředu....! Viz: ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Duben 2, 201312 r ja si nahodou vcera pekne zabezkoval... a taky zaklouzal na letnich mate pravdu snehu uz stacilo a radsi dvojciferne teploty nad nulou...
Duben 3, 201312 r no a já před více jak týdnem běžky a sjezdovky zazimoval k našim a to se mi za celou zimu nepodařilo na běžky ani jednou vyrazit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.