Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to hej, preto som tam mal skuseneho odbornika, ktory cely zivot robil v servise :palec2:

a nevzpomeneš si, destičky v brzdiči jsou nějak zajištěné, nebo jsou tam jen tak vložené?

a nevzpomeneš si, destičky v brzdiči jsou nějak zajištěné, nebo jsou tam jen tak vložené?

dostickymaju na sebe take pliesky, ktore su ako keby napruzene a na tie sa to do brzdica zacvakne, myslim ale ze treba davat pozor, ze na jedno koleso idu dve rozne, ina je z vonku a ina zvnutra kotuca, ale tie sa asi nedaju zamenit,

to tam len nacvaknes a potom s citom dotiahnes brzdic na miesto, ja na takych dvoch valcekovych sroboch tie treba namazat ale jemne vazelinou, a ked to chces robit, tak si urcite kup 7 imbus, normalne v sade ho nenajdes

dostickymaju na sebe take pliesky, ktore su ako keby napruzene a na tie sa to do brzdica zacvakne, myslim ale ze treba davat pozor, ze na jedno koleso idu dve rozne, ina je z vonku a ina zvnutra kotuca, ale tie sa asi nedaju zamenit,

to tam len nacvaknes a potom s citom dotiahnes brzdic na miesto, ja na takych dvoch valcekovych sroboch tie treba namazat ale jemne vazelinou, a ked to chces robit, tak si urcite kup 7 imbus, normalne v sade ho nenajdes

příště mi to měníš ty :p :p :p

jojo to vím s tím imbusem, jen mito připomělo, že si ho musím ještě koupit ;) . Za ty rady jak s deskama dík :palec2: . Mám je doma tak je letím hned omrknout ;)

tak jsem to byl očíhnout a přijdou mi ty plíšky stejné na všech :feve:

post-3505-1203538867_thumb.jpg

tak jsem to byl očíhnout a přijdou mi ty plíšky stejné na všech :feve:

Měli by být stejné lol

jojo to vím s tím imbusem, jen mito připomělo, že si ho musím ještě koupit ;) . Za ty rady jak s deskama dík :palec2: . Mám je doma tak je letím hned omrknout ;)

a este ked to budes chciet menit doma, tak das dole koleso povolis najskor brzdic a potom ho skus nejak srobovakom roztiahnut inak ho nevyvlecies z kotuca

ked budes davat dole kotuc tak ten je len na jednom malom srobku zachyteny ak ti nepojde povolit tak vezmi srobovak, na ktory mozes udriet kladivom (taky aby to vydrzal) a praskni po nom tim kladivom, on by mal ist potom lepsie povolit

ked to nahodis naspet tak niekolko krat skus naslap brzdu aby dolahli dosticky a skus otocit kotucom ci niekde nedre ak bude dret tak len na tych valcekoch posun brzdic a naslap znovu, ked to bude dobre nahod koleso :palec2::palec2::palec2:

a mas hotovo, nie je to az take zlozite :palec2:

Měli by být stejné lol

pliesky mozu byt rovnake, zalezi aj od toho aky mas brzdic ja mam FSIII

nie som si uplne isty ci su rozdielne, ak su rovnake tak tym lepsie aspom sa nepomylis :palec2::palec2:

viem ze ked som dostal prve dosticky musel som ich vymenit, lebo tie mi nesedeli a myslim ze tie boli rozdielne

a este ked to budes chciet menit doma, tak das dole koleso povolis najskor brzdic a potom ho skus nejak srobovakom roztiahnut inak ho nevyvlecies z kotuca

ked budes davat dole kotuc tak ten je len na jednom malom srobku zachyteny ak ti nepojde povolit tak vezmi srobovak, na ktory mozes udriet kladivom (taky aby to vydrzal) a praskni po nom tim kladivom, on by mal ist potom lepsie povolit

ked to nahodis naspet tak niekolko krat skus naslap brzdu aby dolahli dosticky a skus otocit kotucom ci niekde nedre ak bude dret tak len na tych valcekoch posun brzdic a naslap znovu, ked to bude dobre nahod koleso :palec2::palec2::palec2:

a mas hotovo, nie je to az take zlozite :palec2:

jojo vím že to není věda, už jsem to měl nastudované z DP. Jen jsem si teď zrovna nebyl jistý s těmi destičkama. Ale díky za postřehy. Jinak jsem plánoval stlačit písty stolařskou svěrkou abych tam dostal ty new desky

jojo vím že to není věda, už jsem to měl nastudované z DP. Jen jsem si teď zrovna nebyl jistý s těmi destičkama. Ale díky za postřehy. Jinak jsem plánoval stlačit písty stolařskou svěrkou abych tam dostal ty new desky

ten piest mozes stlacit aj srobovakom hned na zaciatku, to ide lahsie ako potom dodatocne so svorkou (alebo svokrou? lol )

ten piest mozes stlacit aj srobovakom hned na zaciatku, to ide lahsie ako potom dodatocne so svorkou (alebo svokrou? lol )

svokru bych do to raději netahal, to už bych mohl jezdit rovnou bez brzd lol

pomalu se dostáváme do fáze 120 L. Vše si udělat doma sám :p . To je paráda. O víkendu má být pěkně, takže mě čeká úklid garáže, namontování schránek pod sedačky aúklid vozu. Už teď mě bolí ruce. :p :p :p Potřebuju pomoc :help:

pomalu se dostáváme do fáze 120 L. Vše si udělat doma sám :p . To je paráda. O víkendu má být pěkně, takže mě čeká úklid garáže, namontování schránek pod sedačky aúklid vozu. Už teď mě bolí ruce. :p :p :p Potřebuju pomoc :help:

víš to máš těžké, když jsou to takoví vydřiduši ... tak co mohu zvládnout sám, udělám si holt sám

víš to máš těžké, když jsou to takoví vydřiduši ... tak co mohu zvládnout sám, udělám si holt sám

jasný já sjem na tom stejně. kdybych tam neměl známého a nedostal se k věcem levněji tak jsem v prdeli.

Alespoň těší člověka pocit z dobře vykonané práce :p :p (ale bolí z toho záda :feve: )

:p :p

presne tak, ja som zistil ze vela veci sa da spravit doma, treba setrit kde sa da :palec2:

a co som sa docital tak v servise to mozu aj pekne odflaknut, ja uz som si montoval central, alarm, vyhrev zrkadiel a sedaciek, brzdy predne a zadne a tak podobne, ked clovek chce tak si spravi

ak mas deti tak ich nazen do garaze a nech ti pomozu, zober to napriklad ako hru :palec2:

ich to bude aj bavit ;)

jasný já sjem na tom stejně. kdybych tam neměl známého a nedostal se k věcem levněji tak jsem v prdeli.

Alespoň těší člověka pocit z dobře vykonané práce :p :p (ale bolí z toho záda :feve: )

:p :p

no to jo to bolí, obzvláště co jsem se v bance dozvěděl že jsem duševně pracující na neomezenou dobu :smich::smich:

no to jo to bolí, obzvláště co jsem se v bance dozvěděl že jsem duševně pracující na neomezenou dobu :smich::smich:

Buď rád že nejsi duševně chorí(i když v dnešní době) :p :p :p :p

• Autor

kuk ;)

kuk ;)

Co ty jsi za hajzla fuck:p . já o tebe měl chvíli i strach. A on si dělá prdel.

:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p ( fuck máš to u mě)

Co ty jsi za hajzla fuck:p . já o tebe měl chvíli i strach. A on si dělá prdel.

:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p ( fuck máš to u mě)

važ slova synu ;):p

• Autor

ale, ale priatelia,

ved to bola len taka hra.

skuska !

ci nema niekto zaujem o prezidentske kreslo.... lollollol

Vítej Colins, jsme rádi, že jsi v pořádku zpět mezi námi a doufáme, že v plné síle i zdraví -_-

2 Malta: ještě jednou gratulace ke koupi druhého kočáru do rodiny -_-

To co popisuješ s tou vlhkostí pod nohami spolujezdce mi nápadně připomíná problémy, co jsme měli s feldou na podniku u nás. Vše bylo způsobeno zatékáním přes čelní sklo, řešením bylo sklo přetěsnit, usadit do silikonu a nejlépe dát i novou gumu, v které je sklo usazeno. Může to být způsobeno i korozí pod tou gumou.

Otevři pojistkovou skříň a mrkni, jestli ti v ní nestojí voda nebo jestli tam nejsou stopy po vodě, zkorodované pojistky atd. To by byl neklamný znak zatékání přes čelní sklo a u felicií byl tento problém prý dost častý, říkali mechanici ve škodovce, když jsme tam s touto závadou jezdili.... V každém případě přeji brzké vyřešení a vychytání všech problémů a bezporuchový provoz :palec2:

Vítej Colins, jsme rádi, že jsi v pořádku zpět mezi námi a doufáme, že v plné síle i zdraví -_-

2 Malta: ještě jednou gratulace ke koupi druhého kočáru do rodiny -_-

To co popisuješ s tou vlhkostí pod nohami spolujezdce mi nápadně připomíná problémy, co jsme měli s feldou na podniku u nás. Vše bylo způsobeno zatékáním přes čelní sklo, řešením bylo sklo přetěsnit, usadit do silikonu a nejlépe dát i novou gumu, v které je sklo usazeno. Může to být způsobeno i korozí pod tou gumou.

Otevři pojistkovou skříň a mrkni, jestli ti v ní nestojí voda nebo jestli tam nejsou stopy po vodě, zkorodované pojistky atd. To by byl neklamný znak zatékání přes čelní sklo a u felicií byl tento problém prý dost častý, říkali mechanici ve škodovce, když jsme tam s touto závadou jezdili.... V každém případě přeji brzké vyřešení a vychytání všech problémů a bezporuchový provoz :palec2:

dík za typ :palec2: , jak s ní přijedu domů z práce, tak to omrknu. Stejně musím ještě rozdělat levé přední dveře, něco v nich mlátí (mám podezření na uchycení skla, když to sklo podržím tak to přestane)

ale, ale priatelia,

ved to bola len taka hra.

skuska !

ci nema niekto zaujem o prezidentske kreslo.... lollollol

jsem to říkal, už tě znám a tvůj osobitý humor ;):)

• Autor
jsem to říkal, už tě znám a tvůj osobitý humor ;):)

jeden nas stryko pochadza z rodinej vetvy, co ma blizko k Lasicovi.

asi preto.

ale bola to zabava, ako sa montacik paprcil, jedoval....

obcas som odbehol od sledovania Arsenalu, len tak nakuknut,

ako sa dari poddanym.

teda ale wasserman mi hned chcel vencit psa a ine sluzby ponukal pani colinsovej. no, no, no !!

ak som vas postrasil, ospravedlnujem sa.

:feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.