Červen 8, 201411 r Když si vzpomenu na svá středoškolská léta, tak vím přesně, jak velké starosti jste tam mohli mít.
Červen 8, 201411 r Malto,nebo mirku.Nekouří někdo z vás?Nevím který rok,ale kupoval jsem pro tchýni na benzince v Srbsku cigarety LM a karton stál kolem 10E.Nevíte jak se ceny pohybovali minulý rok?
Červen 8, 201411 r Když si vzpomenu na svá středoškolská léta, tak vím přesně, jak velké starosti jste tam mohli mít. Ano, chodilo se do školy pouze ve středu, proto to byla střední škola...
Červen 8, 201411 r Dušane u nás nekouří z cestovatelů nikdo, tak s cenami v Srbsku hovořit nemohu, ale kupoval jsem krabičku v Bulharsku pro mámu a překvapil mě, jakej tam maj ranec za cigára, nato jaké tam jsou platy. A ještě víc mě to překvapilo, protože tam hulí všichni.
Červen 8, 201411 r Ta cena 10E už bude fakt starší.Ted jsem objevil článek na netu,a cena by měla být za LM 190 dinárů,takže tchyně má smůlu.Jinak co se týče kouření na balkáně,tak mi připadá,že je to tam učí už ve škole.Kouří tam opravdu všichni.Znám i pár Makedonců a ti si odpalují jednu od druhé a kouří a kouří.
Červen 8, 201411 r Mirku ty jsi jel minulý rok přes Bački vinogrady né?Jedeš tak i letos?Jak daleko je nájezd v Srbsku na dálnici a pak prosím jak pojedeš zpátky,tak se mi mrkni na číslo sjezdu na přechod,at se nikde moc nemotám.
Červen 8, 201411 r JJ jel, letos směr Bulharsko odjíždím odpoledne, takže bački vinogrady nestíhám. V srbsku se sjíždí (cestou domů) a najíždí (cestou do Bulharska) na sjezdu Subotica-sever, akorát jedeš na druhou stranu, než je Subotica. Je to značené docela dobře, ale nelekni se po jakých silničkách pojedeš. Koukni na google, je to tam krásně vidět. Když jsme jeli do Bulharska, tak nám cesta trvala od sjezdu z dálnice v maďarsku do nájezdu subotica sever asi 30 min. zpět jsme čekali 40 min na hran. přechodu. takže se to protáhlo.
Červen 8, 201411 r Malto,nebo mirku.Nekouří někdo z vás?Nevím který rok,ale kupoval jsem pro tchýni na benzince v Srbsku cigarety LM a karton stál kolem 10E.Nevíte jak se ceny pohybovali minulý rok? bohužel, to neposloužím, vím že se kupovali hodně cigára v BG, dokud tam byly za babku, tj. 2007 a 2008 (tehdy s náma jela švagrovka která kouří, takže to vím že to brala ve velkém, když věděla za kolik to tam je), nicméně pak výrazně zdražili ... ale jinak po tomto druhu zboží nekoukám, jsem rád že ho nepotřebuji
Červen 9, 201411 r No každopádně nechávat si .... je zdravější než jakákoliv inhalace spalnejch produktů sušenýho listí ať už z rostliny Nicotiana Tabacum, nebo jakejchkoliv jinejch...!!!!!
Červen 13, 201411 r My tě nechcem nasrat, kdybychom tě chtěli nasrat, tak napíšu "už jen 10 šichet do odjezdu"
Červen 13, 201411 r tak když nebudu počítat tu dnešní, tak ještě 25 šichet a to jste mě teď opravdu nas....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.