Únor 21, 200817 r jeden nas stryko pochadza z rodinej vetvy, co ma blizko k Lasicovi.asi preto. ale bola to zabava, ako sa montacik paprcil, jedoval.... obcas som odbehol od sledovania Arsenalu, len tak nakuknut, ako sa dari poddanym. teda ale wasserman mi hned chcel vencit psa a ine sluzby ponukal pani colinsovej. no, no, no !! ak som vas postrasil, ospravedlnujem sa. Počkej až tě potkám :p :p . Vítej zpátky ty duchem slabý humoristo. Arsenal.
Únor 21, 200817 r Autor ja mam radsej Manchester, ale ten vcera nehral. colins : montas 1 : 0 Upraveno Únor 21, 200817 r od colins
Únor 21, 200817 r dík za typ , jak s ní přijedu domů z práce, tak to omrknu. Stejně musím ještě rozdělat levé přední dveře, něco v nich mlátí (mám podezření na uchycení skla, když to sklo podržím tak to přestane) Není zač, ať se dílo zdaří Ještě mne napadá, že pokud by jsi chtěl to zatékání vyzkoušet, tak nejlepší je proudem vody z hadice na čelní sklo a záleží také na úhlu, pod jakým to stříkáš atd. Nám třeba při dešti nejvíc přes čelní sklo zatékalo do feldy, když stála lehce do kopce Jinak hodně štěstí a brzké vyřešení všech závad Upraveno Únor 21, 200817 r od Wassermann
Únor 21, 200817 r jeden nas stryko pochadza z rodinej vetvy, co ma blizko k Lasicovi.asi preto. ale bola to zabava, ako sa montacik paprcil, jedoval.... obcas som odbehol od sledovania Arsenalu, len tak nakuknut, ako sa dari poddanym. teda ale wasserman mi hned chcel vencit psa a ine sluzby ponukal pani colinsovej. no, no, no !! ak som vas postrasil, ospravedlnujem sa. Tááák pan Lasica, tak to už je vše jasné Postrašil jsi nás, ale jsme rádi, že je u Tebe vše v pořádku A dej pokoj s venčením psa a jinými službami bo umývat a utírat každý den nádobí, vařit, luxovat, děti zaopatřit, profackovat, úkoly kontrolovat a jiné služby paní el prezidentové dělat tak kvalitně a v takovém rozsahu, jako jistě doma děláš Ty, bych jednak nezvládl a jednak by mne to nebavilo A hlavně bych nechtěl upadnout v nemilost Vaší eminence a přijít o výsadní post korunního prince Děkuji vřele k pasování a korunování výsosti
Únor 21, 200817 r Tááák pan Lasica, tak to už je vše jasné Postrašil jsi nás, ale jsme rádi, že je u Tebe vše v pořádku A dej pokoj s venčením psa a jinými službami bo umývat a utírat každý den nádobí, vařit, luxovat, děti zaopatřit, profackovat, úkoly kontrolovat a jiné služby paní el prezidentové dělat tak kvalitně a v takovém rozsahu, jako jistě doma děláš Ty, bych jednak nezvládl a jednak by mne to nebavilo A hlavně bych nechtěl upadnout v nemilost Vaší eminence a přijít o výsadní post korunního prince Děkuji vřele k pasování a korunování výsosti opatrně s tím koruním princem, aby se z tebe nestal takový parchant jako z koruního prince sociální demokracije Standy Grosovýho, to bych velice nerad
Únor 21, 200817 r maltik, kuvy nam sem netahaj !! no šak právě, uslyším slovo koruní princ a otvírá se mi kudla v kapse
Únor 21, 200817 r no šak právě, uslyším slovo koruní princ a otvírá se mi kudla v kapse Člověk je chvíli pryč a vy sem taháte politiku. Colins K tomu skóre - jednou zúčtujem :p (zatím vedeš)
Únor 21, 200817 r opatrně s tím koruním princem, aby se z tebe nestal takový parchant jako z koruního prince sociální demokracije Standy Grosovýho, to bych velice nerad Gde bereš tu jistotu, že už takový nejsem?
Únor 21, 200817 r Dyť já sem zase tak často nechodím asi tu zrusime vsetky funkcie abude, lebo sa to tu s tou politikou moc zamotava
Únor 21, 200817 r Gde bereš tu jistotu, že už takový nejsem? neblázni, já myslel že jsi kamarád .... nebo že bych si hřál hada na prsou ?
Únor 21, 200817 r Autor Dyť já sem zase tak často nechodím nemyslel som tebaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale standaka grosaka...
Únor 21, 200817 r Autor chlapi, co takto lahka modifikacia tohto obrazku, ako logo plynarov ? chcem povedat, ze robkove logo je SUPER. ide len o skusku. je to z prispevku o plateni prispevkov. Upraveno Únor 21, 200817 r od colins
Únor 21, 200817 r Dnes jsem byl v servisu-vadný motorek u nádržky ostřikovačů - cca 2000,- a velká vůle na převodce řízení - cca 19000,- Zháním sponzora. Colins-máš u mě vroubek, nechceš si ho zahladit? :p
Únor 21, 200817 r Dnes jsem byl v servisu-vadný motorek u nádržky ostřikovačů - cca 2000,- a velká vůle na převodce řízení - cca 19000,- Zháním sponzora. Colins-máš u mě vroubek, nechceš si ho zahladit? :p to jako na tvojím ???
Únor 21, 200817 r Autor Dnes jsem byl v servisu-vadný motorek u nádržky ostřikovačů - cca 2000,- a velká vůle na převodce řízení - cca 19000,- Zháním sponzora. Colins-máš u mě vroubek, nechceš si ho zahladit? :p snazim sa svoju chybu napravit, tak ti posielam 500 korun : .
Únor 21, 200817 r chlapi, co takto lahka modifikacia tohto obrazku, ako logo plynarov ?chcem povedat, ze robkove logo je SUPER. ide len o skusku. je to z prispevku o plateni prispevkov. je pekny ten obrazok, ale trebalo by ho prerobit na neutralnejsiu farbu a to pri tych farbach moze byt troska problem neviem aky maju ostatny na to nazor
Únor 21, 200817 r Dnes jsem byl v servisu-vadný motorek u nádržky ostřikovačů - cca 2000,- a velká vůle na převodce řízení - cca 19000,- Zháním sponzora. Colins-máš u mě vroubek, nechceš si ho zahladit? a ako ti prisiel na volu riadenia? mozno sa to da aj inak opravit nie len vymenou ako to oni riesia, ale v tom sa nevyznam, oni ti to asi vymenia cele
Únor 21, 200817 r Obě závady na služebním vozidle :p :p Být to na mojem, tak jde po žních k turkovi :p . Vůli jsem zjistil sám, dost to plave ve vyjetých kolejích na dálnici (hlavně v rychlosti kolem 160 km/h, kdy musím pustit rychleji jedoucí vozy ) Jinak furt v levém pruhu(nejsou tam vyjeté koleje )
Únor 21, 200817 r Obě závady na služebním vozidle :p :p Být to na mojem, tak jde po žních k turkovi :p .Vůli jsem zjistil sám, dost to plave ve vyjetých kolejích na dálnici (hlavně v rychlosti kolem 160 km/h, kdy musím pustit rychleji jedoucí vozy ) Jinak furt v levém pruhu(nejsou tam vyjeté koleje ) v kolejích to plave aj mně, to si nemyslím že by ta vůle byla taková, to by muselo dělat i jindy. Ale je fakt že po hopsa štrase z Brna do Práglu je lepší jet v levém pruhu, jinak je to katastrofa
Únor 21, 200817 r v kolejích to plave aj mně, to si nemyslím že by ta vůle byla taková, to by muselo dělat i jindy. Ale je fakt že po hopsa štrase z Brna do Práglu je lepší jet v levém pruhu, jinak je to katastrofa ja teda netusim ako by som zistil ze mam niekde takuto volu ozaj este otazocka, opotrebovava sa vam viac vyfuk na LPG? ze vraj tam vznika viac vody a rychlejsie zhrdzavie, a aka je dobra znacka vyfuku za rozumnu cenu? dik Upraveno Únor 21, 200817 r od robko
Únor 21, 200817 r v kolejích to plave aj mně, to si nemyslím že by ta vůle byla taková, to by muselo dělat i jindy. Ale je fakt že po hopsa štrase z Brna do Práglu je lepší jet v levém pruhu, jinak je to katastrofa hele škodovka doporučila vyměnit a já to neplatím, tak ať mění. Navíc staré díly si beru (kdyby je nadřízení chtěli vidět) a třeba je někdy užiju
Únor 21, 200817 r hele škodovka doporučila vyměnit a já to neplatím, tak ať mění. Navíc staré díly si beru (kdyby je nadřízení chtěli vidět) a třeba je někdy užiju to je zas v telke fotbal ked tu nikto nie je?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.