Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jeden nas stryko pochadza z rodinej vetvy, co ma blizko k Lasicovi.

asi preto.

ale bola to zabava, ako sa montacik paprcil, jedoval....

obcas som odbehol od sledovania Arsenalu, len tak nakuknut,

ako sa dari poddanym.

teda ale wasserman mi hned chcel vencit psa a ine sluzby ponukal pani colinsovej. no, no, no !!

ak som vas postrasil, ospravedlnujem sa.

:feve:

Počkej až tě potkám :p :p :p :p . Vítej zpátky ty duchem slabý humoristo. fuck Arsenal. :p

• Autor

ja mam radsej Manchester, ale ten vcera nehral.

colins : montas

1 : 0

Upraveno od colins

dík za typ :palec2: , jak s ní přijedu domů z práce, tak to omrknu. Stejně musím ještě rozdělat levé přední dveře, něco v nich mlátí (mám podezření na uchycení skla, když to sklo podržím tak to přestane)

Není zač, ať se dílo zdaří :palec2: Ještě mne napadá, že pokud by jsi chtěl to zatékání vyzkoušet, tak nejlepší je proudem vody z hadice na čelní sklo a záleží také na úhlu, pod jakým to stříkáš atd. Nám třeba při dešti nejvíc přes čelní sklo zatékalo do feldy, když stála lehce do kopce ;)

Jinak hodně štěstí a brzké vyřešení všech závad -_-

Upraveno od Wassermann

jeden nas stryko pochadza z rodinej vetvy, co ma blizko k Lasicovi.

asi preto.

ale bola to zabava, ako sa montacik paprcil, jedoval....

obcas som odbehol od sledovania Arsenalu, len tak nakuknut,

ako sa dari poddanym.

teda ale wasserman mi hned chcel vencit psa a ine sluzby ponukal pani colinsovej. no, no, no !!

ak som vas postrasil, ospravedlnujem sa.

Tááák pan Lasica, tak to už je vše jasné :D

Postrašil jsi nás, ale jsme rádi, že je u Tebe vše v pořádku :) A dej pokoj s venčením psa a jinými službami bo umývat a utírat každý den nádobí, vařit, luxovat, děti zaopatřit, profackovat, úkoly kontrolovat a jiné služby paní el prezidentové dělat tak kvalitně a v takovém rozsahu, jako jistě doma děláš Ty, bych jednak nezvládl a jednak by mne to nebavilo :):worthy:p

A hlavně bych nechtěl upadnout v nemilost Vaší eminence a přijít o výsadní post korunního prince kol5 Děkuji vřele k pasování a korunování výsosti :p:worthy:worthy:worthy:worthy:worthy:worthy:worthy:worthy:worthy

Tááák pan Lasica, tak to už je vše jasné :D

Postrašil jsi nás, ale jsme rádi, že je u Tebe vše v pořádku :) A dej pokoj s venčením psa a jinými službami bo umývat a utírat každý den nádobí, vařit, luxovat, děti zaopatřit, profackovat, úkoly kontrolovat a jiné služby paní el prezidentové dělat tak kvalitně a v takovém rozsahu, jako jistě doma děláš Ty, bych jednak nezvládl a jednak by mne to nebavilo :):worthy:p

A hlavně bych nechtěl upadnout v nemilost Vaší eminence a přijít o výsadní post korunního prince kol5 Děkuji vřele k pasování a korunování výsosti :p:worthy:worthy:worthy:worthy:worthy:worthy:worthy:worthy:worthy

opatrně s tím koruním princem, aby se z tebe nestal takový parchant jako z koruního prince sociální demokracije Standy Grosovýho, to bych velice nerad ;)

• Autor

maltik, kuvy nam sem netahaj !! :D:D:D

no šak právě, uslyším slovo koruní princ a otvírá se mi kudla v kapse :aggressive:

no šak právě, uslyším slovo koruní princ a otvírá se mi kudla v kapse :aggressive:

Člověk je chvíli pryč a vy sem taháte politiku. :feve:

Colins

K tomu skóre - jednou zúčtujem :p :p :p (zatím vedeš) :aggressive:

opatrně s tím koruním princem, aby se z tebe nestal takový parchant jako z koruního prince sociální demokracije Standy Grosovýho, to bych velice nerad ;)

Gde bereš tu jistotu, že už takový nejsem? :p

Dyť já sem zase tak často nechodím :kuk::o:wacko:

_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

asi tu zrusime vsetky funkcie abude, lebo sa to tu s tou politikou moc zamotava lollollol

Gde bereš tu jistotu, že už takový nejsem? :p

neblázni, já myslel že jsi kamarád -_- .... nebo že bych si hřál hada na prsou ? ;):p

• Autor

nemyslel som tebaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale standaka grosaka...

• Autor

chlapi, co takto lahka modifikacia tohto obrazku, ako logo plynarov ?

chcem povedat, ze robkove logo je SUPER.

ide len o skusku.

je to z prispevku o plateni prispevkov.

post-27-1203602041_thumb.jpg

Upraveno od colins

Dnes jsem byl v servisu-vadný motorek u nádržky ostřikovačů - cca 2000,- a velká vůle na převodce řízení - cca 19000,- :ble

Zháním sponzora. Colins-máš u mě vroubek, nechceš si ho zahladit? :p :p :p

Dnes jsem byl v servisu-vadný motorek u nádržky ostřikovačů - cca 2000,- a velká vůle na převodce řízení - cca 19000,- :ble

to jako na tvojím ???

• Autor

snazim sa svoju chybu napravit, tak ti posielam 500 korun :

.

post-27-1203602585_thumb.jpg

chlapi, co takto lahka modifikacia tohto obrazku, ako logo plynarov ?

chcem povedat, ze robkove logo je SUPER.

ide len o skusku.

je to z prispevku o plateni prispevkov.

je pekny ten obrazok, ale trebalo by ho prerobit na neutralnejsiu farbu a to pri tych farbach moze byt troska problem

neviem aky maju ostatny na to nazor

Zháním sponzora. Colins-máš u mě vroubek, nechceš si ho zahladit? :p:p:p

a ako ti prisiel na volu riadenia?

mozno sa to da aj inak opravit nie len vymenou ako to oni riesia, ale v tom sa nevyznam, oni ti to asi vymenia cele :feve:

Obě závady na služebním vozidle :p :p :p :p :p Být to na mojem, tak jde po žních k turkovi :p :p :p .

Vůli jsem zjistil sám, dost to plave ve vyjetých kolejích na dálnici (hlavně v rychlosti kolem 160 km/h, kdy musím pustit rychleji jedoucí vozy ) Jinak furt v levém pruhu(nejsou tam vyjeté koleje :p )

Obě závady na služebním vozidle :p :p :p :p :p Být to na mojem, tak jde po žních k turkovi :p :p :p .

Vůli jsem zjistil sám, dost to plave ve vyjetých kolejích na dálnici (hlavně v rychlosti kolem 160 km/h, kdy musím pustit rychleji jedoucí vozy ) Jinak furt v levém pruhu(nejsou tam vyjeté koleje :p )

v kolejích to plave aj mně, to si nemyslím že by ta vůle byla taková, to by muselo dělat i jindy. Ale je fakt že po hopsa štrase z Brna do Práglu je lepší jet v levém pruhu, jinak je to katastrofa

v kolejích to plave aj mně, to si nemyslím že by ta vůle byla taková, to by muselo dělat i jindy. Ale je fakt že po hopsa štrase z Brna do Práglu je lepší jet v levém pruhu, jinak je to katastrofa

ja teda netusim ako by som zistil ze mam niekde takuto volu

ozaj este otazocka, opotrebovava sa vam viac vyfuk na LPG?

ze vraj tam vznika viac vody a rychlejsie zhrdzavie, a aka je dobra znacka vyfuku za rozumnu cenu? dik :palec2:

Upraveno od robko

hele škodovka doporučila vyměnit a já to neplatím, tak ať mění. Navíc staré díly si beru (kdyby je nadřízení chtěli vidět) a třeba je někdy užiju :p

hele škodovka doporučila vyměnit a já to neplatím, tak ať mění. Navíc staré díly si beru (kdyby je nadřízení chtěli vidět) a třeba je někdy užiju :p

to je zas v telke fotbal ked tu nikto nie je?

to je zas v telke fotbal ked tu nikto nie je?

jsem tu, fotbal moc nesleduji

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.