Únor 22, 200817 r Autor Dobrou starý pán :p kokso, sedim za displejom od rana, uz ho vidim dvojmo, potim za vas koselu, nalepku vybavit, na ustredny vybor ist vysvetlit vas off topic. zazehlit neslusne slova v prispevkoch. co ten "kokot" o par prispevkov vyssie ? to naozaj nemozes napisat : U 120 jsem to zkoušel konvou, dlho a trpezlivo a nic jsem neprisel. ???? co ked sem zavitaju tvoje deti ? ako im vysvetlis co je to ten.....k*k*t ?? lol lol lol Upraveno Únor 22, 200817 r od colins
Únor 22, 200817 r jojo, taky mně to chybělo. Felda je ještě na úrovni, kdy se nebojím něco rozdělat ... např dveře (tapec). Fábku mám 3 roky a ještě jsem tapec nesundával a ani po pravdě nevím přesně jak. Už jsem to tady četl, ale to je teorie. Nebo palubovka, u Feldy hračka (vyměňoval jsem spínač parkovaček a podsvětlení budíků) ale u Fábky vůbec netuším kde hledat nějaké šroubky Žádné šroubky, prostě škubneš a koupíš nové :punk: :rock:
Únor 22, 200817 r kokso, sedim za displejom od rana, uz ho vidim dvojmo, potim za vas koselu, nalepku vybavit, na ustredny vybor ist vysvetlit vas off topic. zazehlit neslusne slova v prispevkoch. co ten "kokot" o par prispevkov vyssie ? to naozaj nemozes napisat : U 120 jsem to zkoušel konvou, dlho a trpezlivo a nic jsem neprisel. ???? co ked sem zavitaju tvoje deti ? ako im vysvetlis co je to ten.....k*k*t ?? 1. Děti to už dávno ví 2. Žádné offtopici neděláme 3. Za k.k.t se omlouvám, ale tvoji verzi (dlho a trpezlivo)opravdu nebudu používat 4. Nálepky musíme odsouhlasit a já zkusím zajistit výrobu(možná) 5. Jinak jsi náš milovaný EL PREZIDENTO ( :wub: :wub: )
Únor 22, 200817 r Autor hehe, to mi pripomina tento vtip : Mama pripravila na novorocny obed zajaca, ktoreho otec vlastnorucne zarezal. Pretoze deti milovali svojho zajka, zamlcala im pravdu. Maly syn sa s velkou chutou napchava a pyta sa otca: "Tati, co je to vlastne za mäsko?" Tatko hrdo odveti: "No, hadaj. Ale asi to neuhadnes, tak ti dam tip. Mamina ma tak obcas vola". Vtom dcera vypluje vsetko do taniera a hovori bratovi: "Preboha, nejedz to, to je kokot!" :D :D
Únor 22, 200817 r hehe, to mi pripomina tento vtip :Mama pripravila na novorocny obed zajaca, ktoreho otec vlastnorucne zarezal. Pretoze deti milovali svojho zajka, zamlcala im pravdu. Maly syn sa s velkou chutou napchava a pyta sa otca: "Tati, co je to vlastne za mäsko?" Tatko hrdo odveti: "No, hadaj. Ale asi to neuhadnes, tak ti dam tip. Mamina ma tak obcas vola". Vtom dcera vypluje vsetko do taniera a hovori bratovi: "Preboha, nejedz to, to je kokot!" :D :D :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:
Únor 22, 200817 r viz 1. příspěvek - a je to vysvětléné. Mladej kdysi ve druhé(možná třetí) četl v pokoju a já slyším-babička šukala po pokoji.Tak jsem ho vola seřval, koukl do knížky a ono to tam fakt bylo. N anetu jsem zjistil že je to staročeské slovo(rozhlížet s enebo něco takového). Takže když tak získáváš všeobecný rozhled :p
Únor 22, 200817 r tak tak chlapi, řeším auto. Už máme doma (od včerejška) ale tam ten talián s plynem nedopadl. Fakt byla pěkná, LPG měla BRC, ale měla vzhledem k tomu že byla v provozu od 1998, propadlou nádrž. Sleva na ní byla jen 5000 Kč. Volal jsem servisákovi LPG a ten říkal new toroid do 8500,- (říkal to s rezervou, kdyby tam bylo ještě něco dalšího). U druhého byla cena 7000,-. Jinak měla ještě vadný termostat (cca 400,-) a baterku. Takže jsme požadovali slevu 9000,-, na tu nepřistoupili, tak jsme jim dali sbohem.Pak jsme toho projeli více až jsme skončili v Ostřetíně u Holic a tam manželce padla do oka jedna, tak jsme ji nakonec vzali. Je to 1,3 GLXi, 50KW, 1995, central, imobilizér, zamykání zpátečky, tažné, plechařinu má udělanou, 5.dveře excelentní, motor se zdá být good, spojka OK, jen přední náprava bude chtít asi nějakou geošku (přemýšlím co se tam dá vyměnit - čepy, silentbloky? nevím, máte ještě nějaký nápad? ). Musím vyměnit spínač parkovaček a pár takových drobností jako podsvícení palubky, podsvícení ovládání topení atd. Zítra mě čeká evidenčka, zařídit povinné ručení, přihlásit + značky, vyvážit kola do pneuservisu + oprava drobností .... takže teď mám docela starosti (žena na mě tlačí, když už bude moci jezdit), proto vás jen pozoruji nezúčastněně. Ale slibuji jak to bude v cajku a bude tam LPG a Evča bude jezdit, tak budu zase opět pravidelným návštěvníkem a přispěvovatelem. Tak snad jsi nekoupil tu moji Byla to cerna felda combi presne jak pises, navic ABS, airbag, cip, LPG Tartarini podtlak, valcova nadrz. Pred rokem jsem ji kousek za Pardubicemi naboril a prodal jsem ji prave v Ostretine za 8000,- na soucastky Jak skoncila netusim, ale asi ji rozebrali a prodali po kouskach.
Únor 22, 200817 r Tak snad jsi nekoupil tu moji Byla to cerna felda combi presne jak pises, navic ABS, airbag, cip, LPG Tartarini podtlak, valcova nadrz. Pred rokem jsem ji kousek za Pardubicemi naboril a prodal jsem ji prave v Ostretine za 8000,- na soucastky Jak skoncila netusim, ale asi ji rozebrali a prodali po kouskach. Asi né protože někde psal že koupil krátkou. Leda by s tvého combi udělali kraťase :p
Únor 23, 200817 r Autor chlapi pozooor !! precitat, naucit na spamet !!! http://forum.skodahome.cz/index.php?act=boardrules
Únor 23, 200817 r Tak dnes sem umyl svého miláčka a málem mě jeblo. Hnijou mi zadní dveře. mám tam šset fleků o velikosti 3 mm. To snad hnije rychleji jak na feldě.Já se na tu škodovku už fakt vyse...... Auto za 430 tisíc a za 5 let je zhnilé? Upraveno Únor 23, 200817 r od montas
Únor 23, 200817 r Tak dnes sem umyl svého miláčka a málem mě jeblo. Hnijou mi zadní dveře. mám tam šset fleků o velikosti 3 mm. To snad hnije rychleji jak na feldě.Já se na tu škodovku už fakt vyse...... Auto za 430 tisíc a za 5 let je zhnilé? to nie je az tak stratene, este ju nezahadzuj, nejak to ocisti a strekni este si snou uzijes
Únor 23, 200817 r to nie je az tak stratene, este ju nezahadzuj, nejak to ocisti a strekni este si snou uzijes pozinkovaná karosérie je po 5 letech zrezlá? Asi si semnou už moc holka neužije.
Únor 23, 200817 r pozinkovaná karosérie je po 5 letech zrezlá? Asi si semnou už moc holka neužije. a mas tam normalne hrdzu az na plech? mne sa tiez zdalo ze miestami kde mam olupanu farbu na dverach alebo na kufri (take male odreniny na okrajoch) mam hrdzu ale ked som to ocistil som zistil ze to je len nalepene na povrchu a podtym je to zdrave, takze to len streknem lakom co som kupil a kaslem na to, len cakam az bude teplejsie
Únor 23, 200817 r a mas tam normalne hrdzu az na plech? mne sa tiez zdalo ze miestami kde mam olupanu farbu na dverach alebo na kufri (take male odreniny na okrajoch) mam hrdzu ale ked som to ocistil som zistil ze to je len nalepene na povrchu a podtym je to zdrave, takze to len streknem lakom co som kupil a kaslem na to, len cakam az bude teplejsie mám to nad spz ve hraně mezi spz a osvětlením spz. Jsou to krásné měkké nabobtnalé bublinky. Mám strach do toho šahat. Musím se nějak zkusit domluvit se známým ve škodovce na razítkách a zkusím to asi reklamovat. Není to od mech. poškození je to zase kvalitní český výrobek fuck fuck
Únor 23, 200817 r mám to nad spz ve hraně mezi spz a osvětlením spz. Jsou to krásné měkké nabobtnalé bublinky. Mám strach do toho šahat. Musím se nějak zkusit domluvit se známým ve škodovce na razítkách a zkusím to asi reklamovat. Není to od mech. poškození je to zase kvalitní český výrobek ak mas moznost to nejak vyriesit tak do toho inak by som tie bubliny nelupal, to by sa ti potom rozsirilo
Únor 23, 200817 r ak mas moznost to nejak vyriesit tak do toho inak by som tie bubliny nelupal, to by sa ti potom rozsirilo Mám sto chutí někde dupnout na přechodu na brzdu, aby do mě někdo vletěl a nechat si to spravit. kurv.................... Už mě to začíná srát.
Únor 24, 200817 r Autor niekde som tu cital, ze zadne dvere sus sice pozinkovane, ale je v nich navarena nejaka vystuz, potom to blbne. ale nemozem to najst.
Únor 24, 200817 r niekde som tu cital, ze zadne dvere sus sice pozinkovane, ale je v nich navarena nejaka vystuz, potom to blbne. ale nemozem to najst. Tak kromě rezavých dveří my ta svině škodovácká nejede na LPG. Asi to zapalím za garážema.
Únor 24, 200817 r Tak snad jsi nekoupil tu moji Byla to cerna felda combi presne jak pises, navic ABS, airbag, cip, LPG Tartarini podtlak, valcova nadrz. Pred rokem jsem ji kousek za Pardubicemi naboril a prodal jsem ji prave v Ostretine za 8000,- na soucastky Jak skoncila netusim, ale asi ji rozebrali a prodali po kouskach. nene, je to krátká , původ Ostrava
Únor 24, 200817 r Tak kromě rezavých dveří my ta svině škodovácká nejede na LPG. Asi to zapalím za garážema. jak to ???? A máš tam plyn?
Únor 24, 200817 r jak to ???? A máš tam plyn? Normálně jsem přijel z olomouce do Uničova, zaparkoval jsem před barákem, diody i kilometry mi ukazovaly cca 10 l plnynu. Po opětovném nastartování se plyn nechytá, auto mi signalizuje prázdnou nádrž. Asi to zapálím tu kurv.....
Únor 24, 200817 r no a na bombě měřák ukazuje co? To netuším, na to jsem měl celkem kopr to šroubovat a dívat se na to. Spěchal jsem na hokej. Uvidím zítra a když tak s tím zajedu k firmě-mám do května záruku tak ať se snaží chlapci. Jinak jim dám do držky.
Únor 24, 200817 r To netuším, na to jsem měl celkem kopr to šroubovat a dívat se na to. Spěchal jsem na hokej. Uvidím zítra a když tak s tím zajedu k firmě-mám do května záruku tak ať se snaží chlapci. Jinak jim dám do držky. jo jasně, to bude nejlepší, podle mě to bude nějaká prkotina typu pojistlka anebo mě ještě napadlo něco na mulťáku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.