Únor 24, 200817 r co jeee ?zigulaky nemas rad ?? :D :D :D To nebude tím žigulem, nějak mě natáhlo při pohledu na ten obrázek :p
Únor 24, 200817 r ale disky som mal na tu dobu dobre, nie ??aj trenirky.... Je tom moc zmenšené. Ty vole to jsi fakt ty? To jsi jel ze spartakiády? Jediné pozitívní na fotu jsou fakt ty disky :p
Únor 24, 200817 r ked napisem, ze som to ja, uveris mi ?este ma nepoznas ? Já ti stejně nevěřím. leda by jsi někdy na sraz přijel takto oháklý :p :p . Pak s eti omluvím a budu ti věřit :worthy
Únor 24, 200817 r Dobrou, jdu spát a vy si nechte něco pěkného zdát(ty vole já začínám básnit-colinsova škola ) Doboru noc :prc:
Únor 25, 200817 r Dobrou, jdu spát a vy si nechte něco pěkného zdát(ty vole já začínám básnit-colinsova škola )Doboru noc :prc: Tak teď už spíš dobré ráno Tak copak se nám hezkého zdálo? Snad to nebylo o Colinsovi a jeho úžasných trenýrkách?
Únor 25, 200817 r Tak teď už spíš dobré ráno Tak copak se nám hezkého zdálo? Snad to nebylo o Colinsovi a jeho úžasných trenýrkách? Ta fotka bombarďáka ze 70 let na kapotě sport. vozu ( ) je sice nesmrtelná ale naštěstí se mi o ní nezdálo. Jinak dobré ráno plynařům, já jsem absolvoval cestu do práce na beneli
Únor 25, 200817 r Ta fotka bombarďáka ze 70 let na kapotě sport. vozu ( ) je sice nesmrtelná ale naštěstí se mi o ní nezdálo. Jinak dobré ráno plynařům, já jsem absolvoval cestu do práce na beneli ranecko som cital o tom tvojom plyne, to poriesis, hod im to do servisu a nech sa hraju mozno mas nieco v nadrzi a treba to popostrcit
Únor 25, 200817 r ranecko som cital o tom tvojom plyne, to poriesis, hod im to do servisu a nech sa hraju mozno mas nieco v nadrzi a treba to popostrcit To já jim to tam hodím, ale mám to k nim 45 km a hlavně potřebuju jezdit Co říkáš na šéfovu fotku na kapotě žigulíka?
Únor 25, 200817 r To já jim to tam hodím, ale mám to k nim 45 km a hlavně potřebuju jezdit Co říkáš na šéfovu fotku na kapotě žigulíka? tak to som sa pobavil, takych fotiek je viac a urcite to nie je on, keby to bol on tak sa tam mota okolo jeho pes preco muzi nerobia reklamu na auta http://halbot.haluze.sk/?id=3996
Únor 25, 200817 r tak to som sa pobavil, takych fotiek je viac a urcite to nie je on,keby to bol on tak sa tam mota okolo jeho pes preco muzi nerobia reklamu na auta http://halbot.haluze.sk/?id=3996 Je to on se svými kamarády :p :p . Poznal jsem ho. :palec2: Jinak s autem jedu až příští pondělí na opravu . Budu muset jezdit týden na beneli
Únor 25, 200817 r Je to on se svými kamarády . Poznal jsem ho. Jinak s autem jedu až příští pondělí na opravu . Budu muset jezdit týden na beneli je lahke urcit ktory to je, ved ten najkrajsi najlepsi ....... ja dufam ze mas nejake uspory pre taketo pripady, aby si mohol aj na benal jazdit nie ze budes rodine od ust odtrhat
Únor 25, 200817 r Je to on se svými kamarády :p :p . Poznal jsem ho. :palec2: Jinak s autem jedu až příští pondělí na opravu . Budu muset jezdit týden na beneli Zkus alespoň dotankovat trochu lpg, třeba je to jen nějakou banální závadou v seřízení multifunkčního ventilu a on bere, že je nádrž prázdná, ikdyž není...
Únor 25, 200817 r Zkus alespoň dotankovat trochu lpg, třeba je to jen nějakou banální závadou v seřízení multifunkčního ventilu a on bere, že je nádrž prázdná, ikdyž není... to ma tiez napadlo, ze by to mohlo byt napr plavakom, keby si dotankoval, mozno to pomoze
Únor 25, 200817 r Ta fotka bombarďáka ze 70 let na kapotě sport. vozu ( ) je sice nesmrtelná ale naštěstí se mi o ní nezdálo. Jinak dobré ráno plynařům, já jsem absolvoval cestu do práce na beneli nic si z toho nedělej, já taky jel na benelín , ale já neměl jinou možnost, páč mi zůstala doma iba Filcka . Včera jsme přijeli pozdě domů, tak už nebyl čas zajet pro benelín a udělat kondičku, tzn. s nastartováním, světla, kde jsou stěrače a prostě připomenutí všech důležitých ovládacích prvků + vyjetím z parkoviště a pak zase zaparkovat zpět. Tak doufejme že dnes to klapne.
Únor 25, 200817 r nic si z toho nedělej, já taky jel na benelín , ale já neměl jinou možnost, páč mi zůstala doma iba Filcka . Včera jsme přijeli pozdě domů, tak už nebyl čas zajet pro benelín a udělat kondičku, tzn. s nastartováním, světla, kde jsou stěrače a prostě připomenutí všech důležitých ovládacích prvků + vyjetím z parkoviště a pak zase zaparkovat zpět. Tak doufejme že dnes to klapne. uz ta caka len zaucacie kolo pre polovicku a uz jazdite aj na felde? a co LPG? uz si jej naordinoval zdravu stravu?
Únor 25, 200817 r uz ta caka len zaucacie kolo pre polovicku a uz jazdite aj na felde?a co LPG? uz si jej naordinoval zdravu stravu? no ja jazdím na Feldě ako o dušu , len drahej sa do toho akosi nechce, tak len dufam ze sa z toho dnes zasa nevyhovori inak LPG bude, mam sa ozvat koncom tohto tyzdna, tak verim ze to tam v piatok hodim a at sa zabavaju
Únor 25, 200817 r no ja jazdím na Feldě ako o dušu , len drahej sa do toho akosi nechce, tak len dufam ze sa z toho dnes zasa nevyhovori inak LPG bude, mam sa ozvat koncom tohto tyzdna, tak verim ze to tam v piatok hodim a at sa zabavaju to maju za chvilku hotove a aky system tak ides davat? podtlak alebo vsterovanie?
Únor 25, 200817 r Autor tak to som sa pobavil, takych fotiek je viac a urcite to nie je on,keby to bol on tak sa tam mota okolo jeho pes preco muzi nerobia reklamu na auta http://halbot.haluze.sk/?id=3996 bonzak
Únor 25, 200817 r Autor ze bonzak, ved si bol hned odhaleny ta lada nie je na LPG ved som nikdy netvrdil, ye je lada na lpg. pztal som sa ci chce inspirativnu fotku. povedal, ye ano, tak som ju poslal. hehe.
Únor 25, 200817 r to maju za chvilku hotove a aky system tak ides davat? podtlak alebo vsterovanie? v plánu je jen podtlak, ... já vím, že je to hned, ráno bych to tam dal a odpoledne nebo večer to mám, ale chci aby mi udělali něco na nápravě, silentbloky na motoru a tak nějak to celkově proklepli, např. jak vypadají pakny, páč do bubnů se mi nepodařilo v sobotu dostat Upraveno Únor 25, 200817 r od Malta
Únor 25, 200817 r Zkus alespoň dotankovat trochu lpg, třeba je to jen nějakou banální závadou v seřízení multifunkčního ventilu a on bere, že je nádrž prázdná, ikdyž není... V servisu mi řekli že v mém systému je nějaké čidlo, které prý odchází a pak to hází tuto závadu. Prej mi to příští pondělí vymění. Tak uvidím. To chlapci ještě netuší že to mám ještě 2 měsíce v záruce a že jim nic platit nebudu. Maximálně jim dám dodržky :p
Únor 25, 200817 r v plánu je jen podtlak, ... já vím, že je to hned, ráno bych to tam dal a odpoledne nebo večer to mám, ale chci aby mi udělali něco na nápravě, silentbloky na motoru a tak nějak to celkově proklepli, např. jak vypadají pakny, páč do bubnů se mi nepodařilo v sobotu dostat a preco sa ti nepodarilo dostat do bubnu? ak ti nesiel zlozit dole ale uz bol povoleny tak je na to taka finticka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.