Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já nevím jak ty, ale mám zásadu-dokud to jezdí tak nešahat :palec2::palec2::palec2:

o tejto tvojej zasade sa dozviem vsade :palec2:

ja viem ze sa podla toho riadis, ale troska to hapruje a rad by som vedel co to robi, asi to cez vikend rozoberiem a pozriem co tam moze byt, nech to uz jazdi ako ma

ozaj a co si spravil s maltou a colinsom? po tych tvojich vyhrazkach sa tu nejak neukazuju, nie su niekde zahrabany na dvorku? lollollol

• Autor
o tejto tvojej zasade sa dozviem vsade :palec2:

ja viem ze sa podla toho riadis, ale troska to hapruje a rad by som vedel co to robi, asi to cez vikend rozoberiem a pozriem co tam moze byt, nech to uz jazdi ako ma

ozaj a co si spravil s maltou a colinsom? po tych tvojich vyhrazkach sa tu nejak neukazuju, nie su niekde zahrabany na dvorku? lollollol

nie sme zahrabani, sme rozsekani vo velkom mrazaku...... :D :D

nie sme zahrabani, sme rozsekani vo velkom mrazaku...... :D :D

... a já se koupu v sudu s louhem :D:D

... a já se koupu v sudu s louhem :D:D

to som si mohol mysliet, jeden je nalozeny v ladu a druhy v lihu :p:p:p

to som si mohol mysliet, jeden je nalozeny v ladu a druhy v lihu :p:p:p

Bojí se o funkce tak sem radši vůbec nechodí, aby jsme je neodvolali :p :p :p :p (srabi)

Bojí se o funkce tak sem radši vůbec nechodí, aby jsme je neodvolali :p :p :p :p (srabi)

jaké funkce co to meleš ... já jsem prostý lid :p

ze prosty lid lollollol

ako jazdi felda? uz ju ma pod palcom mangelka?

Ty prostej lide, vždyť jsi byl někde výše jmenován na nějakou funcki(zástupce prezi nebo něco tak). Colins by měl udělat stejnej seznam jak je na LPG tak s rozdanýma funkcema :p :p :p :p :p

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: prostej pracující lid :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

ze prosty lid lollollol

ako jazdi felda? uz ju ma pod palcom mangelka?

jojo, od úterka ju brázdí manželka ;) ... ale naříká, jak ju bolí ruce od volantu, jak ju chytají křeče do noh od pedálů a to řazení ..... :) , zvykneš si jí říkám, to víš Fábka to néni, ale jezdit se s tím dá

v pátek ju vezem k doktorovi ;) a na prerábku :palec2:

jojo, od úterka ju brázdí manželka ;) ... ale naříká, jak ju bolí ruce od volantu, jak ju chytají křeče do noh od pedálů a to řazení ..... :) , zvykneš si jí říkám, to víš Fábka to néni, ale jezdit se s tím dá

v pátek ju vezem k doktorovi ;) a na prerábku :palec2:

Koho? Manželku? :p :p :p :p :p:smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Ty prostej lide, vždyť jsi byl někde výše jmenován na nějakou funcki(zástupce prezi nebo něco tak). Colins by měl udělat stejnej seznam jak je na LPG tak s rozdanýma funkcema :p :p :p :p :p

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: prostej pracující lid :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

funkce korunního prince byla už udělena a ty ostatní jsou už o ničem ;):) ... to už je prostý lid. Zase tolik nás tu není, aby mohl mít každý funkci, někdo ty vidláky dělat musí lol

Koho? Manželku? :p :p :p :p :p:smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

to je good idea, vzít manželku na facelift lol

popravdě jde k doktorovi a na prerábku Felda ;)

to je good idea, vzít manželku na facelift lol

popravdě jde k doktorovi a na prerábku Felda ;)

Už jsem se lekl že jsem něco zaspal :p :p :p :p :p . hned bych tam vyrazil se svou. Opravit si ji na takovou 20 s 3 a hlavně bez blbejch keců. To by byla amerika :palec2::p :p :p :p :p :p :p :p

Už jsem se lekl že jsem něco zaspal :p:p:p:p:p . hned bych tam vyrazil se svou. Opravit si ji na takovou 20 s 3 a hlavně bez blbejch keců. To by byla amerika :palec2::p:p:p:p:p:p:p:p

ked to tak citam, tak som rad ze este nemam manzelku :palec2::palec2::palec2:

ale pritulkini, uz toto tema nebudem spominat, este by si to tu chcela precitat a potom by chcela facelift :prc::prc::prc:

ked to tak citam, tak som rad ze este nemam manzelku :palec2::palec2::palec2:

ale pritulkini, uz toto tema nebudem spominat, este by si to tu chcela precitat a potom by chcela facelift :prc::prc::prc:

Tak bys jí nechal udělat facelift, ale podle svých představ :p:prc::palec2:

Už jsem se lekl že jsem něco zaspal :p :p :p :p :p . hned bych tam vyrazil se svou. Opravit si ji na takovou 20 s 3 a hlavně bez blbejch keců. To by byla amerika :palec2::p :p :p :p :p :p :p :p

no jenom aby ti ta dvacítka pak nezadřela motor :prc::smich::smich:

Tak bys jí nechal udělat facelift, ale podle svých představ :p:prc::palec2:

wassemann: nad tym este porozmyslam, ze ked budem mat manzelku ci sa oplati dat prachy do faceliftu alebo zaobstarat novsi, lepsi, vykonnejsi a modernesi typ :palec2:lollollol

malta: _icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

no nic chlapi, teď vážně ... mám si na zítra napsat co chci na Feldě udělat, už to mám tak trochu sesumírované, ale nevím jestli jsem na něco nezapoměl. Kdyby jste na něco přišli a nebylo to tam, dejte vědět.

V plánu mám:

výměna kulových čepů

výměna silentbloků na ramenech př.nápravy (popř. výměna celých ramen pokud osahují kul.čep i silentbloky a vyšlo by to laciněji)

výměna silentbloků na motoru (alespoň ten nad převodovkou)

kontrola brzd.desek (kotouč jsem kontroloval je OK)

kontrola paken

výměna svíček

výměna vzd.filtru

přetěsnit víko rozvodových tyček

kontrola a nastavení vůle ventilů

olej si pak udělám sám

ještě něco??? :help:

Upraveno od Malta

no jenom aby ti ta dvacítka pak nezadřela motor :prc::smich::smich:

Jak to znám tak spíš peněženku :p :p :p :p :p :p ( a propó - motor šlape jak hodinky :p )

no nic chlapi, teď vážně ... mám si na zítra napsat co chci na Feldě udělat, už to mám tak trochu sesumírované, ale nevím jestli jsem na něco nezapoměl. Kdyby jste na něco přišli a nebylo to tam, dejte vědět.

V plánu mám:

výměna kulových čepů

výměna silentbloků na ramenech př.nápravy (popř. výměna celých ramen pokud osahují kul.čep i silentbloky a vyšlo by to laciněji)

kontrola paken

výměna svíček

výměna vzd.filtru

olej si pak udělám sám

ještě bych vyměnil sedačku pro příjemnější posez :p

možná nový lak by taky slušel :p

na okna fólie, aby na drahou polovičku nesvítilo slunce :p

pokud ne klimu tak určitě střešní okno :p

a ještě zlatou platební kartu :p

Ty vole nechceš se rozvést? Já bych si tě možná vzal :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Jak to znám tak spíš peněženku :p :p :p :p :p :p ( a propó - motor šlape jak hodinky :p )

nojo, ale dvacítky jsou zvyklé na vyšší tempo ;)

ještě bych vyměnil sedačku pro příjemnější posez :p

možná nový lak by taky slušel :p

na okna fólie, aby na drahou polovičku nesvítilo slunce :p

pokud ne klimu tak určitě střešní okno :p

a ještě zlatou platební kartu :p

Ty vole nechceš se rozvést? Já bych si tě možná vzal :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

ale tak Monty, čekal jsem něco seriózního a ty hned takové nemravné návrhy :p

V plánu mám:

výměna kulových čepů

kontrola paken

výměna svíček

výměna vzd.filtru

olej si pak udělám sám

este by som ti tam pridal vymenu peloveho filtra, teda ak ma felda nieco taketo a precisti si cele potrubie vzduchu

at to tam fouka :palec2:

skontroluj vyfuk

vsetky kvapaliny

a co javiem, skus pozriet este aj podbehy ked uz budes davat dole kolesa a pokial bude nejaky naznak hrdze tak to vystriekaj ale neviem cim

ale tak Monty, čekal jsem něco seriózního a ty hned takové nemravné návrhy :p

Tak co?Tak nic! Tak slez! :p:prc: :prc: :prc:

este by som ti tam pridal vymenu peloveho filtra, teda ak ma felda nieco taketo a precisti si cele potrubie vzduchu

at to tam fouka :palec2:

skontroluj vyfuk

vsetky kvapaliny

a co javiem, skus pozriet este aj podbehy ked uz budes davat dole kolesa a pokial bude nejaky naznak hrdze tak to vystriekaj ale neviem cim

pylový filtr má, ale ne takový jak Fabča, tam je jen něco jako kus molitanu.

provozní náplně jsem kontroloval, krom brzdovky (na tu nic nemám)

výfuk jsem se díval (asi dobrý, nebuble a až bude ....)

co se týká plechařiny je to v ažůru

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.