Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak tu to je, snad ma neodstreli :kol-51:

"inak robim na oddeleni kde sa mordujeme s databazami a komplexna starostlivost o userov.

od vypracovania cenovej ponuky, pristupove prava pre uzivatelov,

analyza chybovych stavov, update software, konfiguracie hardware."

az na to ze sme boli cely vikend bez elektriky tak nemam nic proti jeho zamestnavatelovi lol

ale praca zaujimava, urcitu cast robim aj ja

Upraveno od colins

az na to ze sme boli cely vikend bez elektriky tak nemam nic proti jeho zamestnavatelovi lol

ale praca zaujimava, urcitu cast robim aj ja

v tom ale nema prsty Colins ale Emma :)

v tom ale nema prsty Colins ale Emma :)

ja viem ze on za to nemoze, ale penil som jak pes, v dome zima, tma a nuda, hrozny vikend 078.gif

ja viem ze on za to nemoze, ale penil som jak pes, v dome zima, tma a nuda, hrozny vikend 078.gif

To plně chápu, to musela být fakt hrůza, hotová noční můra... a řešením toho všeho mohlo být nedej Bůh jen :prc:lol By ses zahřál a světlo na to nepotřebuješ lollollol a nemusíš žehrat ani na Emmču ani na Colinse :p:p:p

To plně chápu, to musela být fakt hrůza, hotová noční můra... a řešením toho všeho mohlo být nedej Bůh jen :prc:lol By ses zahřál a světlo na to nepotřebuješ lollollol a nemusíš žehrat ani na Emmču ani na Colinse :p:p:p

to by riesenie mohlo byt, ale po celej nozi v zime a nude som nemal chut ani na :prc: a pritulkina by aj chcela ale ja som jej tvrdil ze ma boli hlava :p:p:p

to by riesenie mohlo byt, ale po celej nozi v zime a nude som nemal chut ani na :prc: a pritulkina by aj chcela ale ja som jej tvrdil ze ma boli hlava :p:p:p

Jak už se chlap vymlouvá na bolení hlavy, tak to je zlé ;) Nefunguje to u vás tak, že kdo dřív usne, vyhraje? :plol

som ti zrovna chcel povedat ... tak ste mali robit babetko ;) ale uz ma predbehli :p

• Autor
síííím síííím, já to vííííím, můžu to prásknout eL Prezidento??? :help:

nebonzovat !

fotka s trenkami vam stacila !!

:blbec:

Upraveno od colins

nebonzovat !

:blbec:

uz sa stalo ... som len chcel vsetkym povedat, aku mas zaujimavu a zodpovednu pracu :palec2:

• Autor
uz sa stalo ... som len chcel vsetkym povedat, aku mas zaujimavu a zodpovednu pracu :palec2:

prd !

len som z toho coraz viac sedivy.

:D

prd !

to iba pre to, ze k tomu pristupujes zodpovedne

Už jsem myslel že je náš prezident špatně placenej úchyl :p

prd !

to je jasne, to da zabrat, ludia su bestie hlavne ked nieco potrebuju, to dokaze vycerpat

• Autor
Už jsem myslel že je náš prezident špatně placenej úchyl :p

nic som nevidel, nic som necital..... :blbec:

nic som nevidel, nic som necital..... :blbec:

najednou :p :p :p :p

tak mam namontovane nove GPS a chcem sa vam pochvalit,

zatial je to len manualne GPS :palec2::palec2:

post-11096-1204624516_thumb.jpg

:palec2: :palec2: :palec2:

A koukám že máš i podrobnou mapu celého světa. Dost dobrý tak šťastnou cestu :p :p :p :p

:palec2::palec2::palec2:

A koukám že máš i podrobnou mapu celého světa. Dost dobrý tak šťastnou cestu :p:p:p:p

bolo to masne ale oplatilo sa to, a ked otvoris ten globus tak vo vnutri je bar s chlastom _icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

kua GPS pro celý svět, normálně jsem zbledl závistí ;)

bolo to masne ale oplatilo sa to, a ked otvoris ten globus tak vo vnutri je bar s chlastom _icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

Já mám v autě daleko nejdražší navigaci na světě. Po vyjetí usne, a když je vzhůru tak jen mele kolik zase jedeš a to už musíš zase tankovat? :p

Já mám v autě daleko nejdražší navigaci na světě. Po vyjetí usne, a když je vzhůru tak jen mele kolik zase jedeš a to už musíš zase tankovat? :p

furt do toho cpeš prachy a upgrade žádný co ;)

furt do toho cpeš prachy a upgrade žádný co ;)

Řekl bych skoro čím dál tím horší. :p Ale co jsem si vybral, to teď mám. :palec2:

Řekl bych skoro čím dál tím horší. :p Ale co jsem si vybral, to teď mám. :palec2:

to chce facelift :palec2::plol

to chce facelift :palec2::plol

Vyměnit za novou :p .Ale zase něco vychovávat znovu, teď mi to trvalo 14 let. :prc:

Vyměnit za novou :p .Ale zase něco vychovávat znovu, teď mi to trvalo 14 let. :prc:

nojo, clovek sa uci na vlastnych chybach :p:p:plol

ale skoncime tam vsetci :prc:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.