Březen 4, 200817 r tak tu to je, snad ma neodstreli "inak robim na oddeleni kde sa mordujeme s databazami a komplexna starostlivost o userov. od vypracovania cenovej ponuky, pristupove prava pre uzivatelov, analyza chybovych stavov, update software, konfiguracie hardware." az na to ze sme boli cely vikend bez elektriky tak nemam nic proti jeho zamestnavatelovi ale praca zaujimava, urcitu cast robim aj ja Upraveno Březen 4, 200817 r od colins
Březen 4, 200817 r az na to ze sme boli cely vikend bez elektriky tak nemam nic proti jeho zamestnavatelovi ale praca zaujimava, urcitu cast robim aj ja v tom ale nema prsty Colins ale Emma
Březen 4, 200817 r v tom ale nema prsty Colins ale Emma ja viem ze on za to nemoze, ale penil som jak pes, v dome zima, tma a nuda, hrozny vikend
Březen 4, 200817 r ja viem ze on za to nemoze, ale penil som jak pes, v dome zima, tma a nuda, hrozny vikend To plně chápu, to musela být fakt hrůza, hotová noční můra... a řešením toho všeho mohlo být nedej Bůh jen By ses zahřál a světlo na to nepotřebuješ a nemusíš žehrat ani na Emmču ani na Colinse
Březen 4, 200817 r To plně chápu, to musela být fakt hrůza, hotová noční můra... a řešením toho všeho mohlo být nedej Bůh jen By ses zahřál a světlo na to nepotřebuješ a nemusíš žehrat ani na Emmču ani na Colinse to by riesenie mohlo byt, ale po celej nozi v zime a nude som nemal chut ani na a pritulkina by aj chcela ale ja som jej tvrdil ze ma boli hlava
Březen 4, 200817 r to by riesenie mohlo byt, ale po celej nozi v zime a nude som nemal chut ani na a pritulkina by aj chcela ale ja som jej tvrdil ze ma boli hlava Jak už se chlap vymlouvá na bolení hlavy, tak to je zlé Nefunguje to u vás tak, že kdo dřív usne, vyhraje?
Březen 4, 200817 r ja viem ze on za to nemoze, ale penil som jak pes, v dome zima, tma a nuda, hrozny vikend som ti zrovna chcel povedat ... tak ste mali robit babetko ale uz ma predbehli
Březen 4, 200817 r Autor síííím síííím, já to vííííím, můžu to prásknout eL Prezidento??? nebonzovat ! fotka s trenkami vam stacila !! Upraveno Březen 4, 200817 r od colins
Březen 4, 200817 r nebonzovat ! uz sa stalo ... som len chcel vsetkym povedat, aku mas zaujimavu a zodpovednu pracu
Březen 4, 200817 r Autor uz sa stalo ... som len chcel vsetkym povedat, aku mas zaujimavu a zodpovednu pracu prd ! len som z toho coraz viac sedivy.
Březen 4, 200817 r prd ! len som z toho coraz viac sedivy. to iba pre to, ze k tomu pristupujes zodpovedne
Březen 4, 200817 r prd ! len som z toho coraz viac sedivy. to je jasne, to da zabrat, ludia su bestie hlavne ked nieco potrebuju, to dokaze vycerpat
Březen 4, 200817 r Autor Už jsem myslel že je náš prezident špatně placenej úchyl nic som nevidel, nic som necital.....
Březen 4, 200817 r tak mam namontovane nove GPS a chcem sa vam pochvalit, zatial je to len manualne GPS
Březen 4, 200817 r tak mam namontovane nove GPS a chcem sa vam pochvalit,zatial je to len manualne GPS :palec2: A koukám že máš i podrobnou mapu celého světa. Dost dobrý tak šťastnou cestu :p :p
Březen 4, 200817 r A koukám že máš i podrobnou mapu celého světa. Dost dobrý tak šťastnou cestu bolo to masne ale oplatilo sa to, a ked otvoris ten globus tak vo vnutri je bar s chlastom
Březen 4, 200817 r tak mam namontovane nove GPS a chcem sa vam pochvalit,zatial je to len manualne GPS kua GPS pro celý svět, normálně jsem zbledl závistí
Březen 4, 200817 r bolo to masne ale oplatilo sa to, a ked otvoris ten globus tak vo vnutri je bar s chlastom Já mám v autě daleko nejdražší navigaci na světě. Po vyjetí usne, a když je vzhůru tak jen mele kolik zase jedeš a to už musíš zase tankovat?
Březen 4, 200817 r Já mám v autě daleko nejdražší navigaci na světě. Po vyjetí usne, a když je vzhůru tak jen mele kolik zase jedeš a to už musíš zase tankovat? furt do toho cpeš prachy a upgrade žádný co
Březen 4, 200817 r furt do toho cpeš prachy a upgrade žádný co Řekl bych skoro čím dál tím horší. Ale co jsem si vybral, to teď mám.
Březen 4, 200817 r Řekl bych skoro čím dál tím horší. Ale co jsem si vybral, to teď mám. to chce facelift
Březen 4, 200817 r to chce facelift Vyměnit za novou .Ale zase něco vychovávat znovu, teď mi to trvalo 14 let.
Březen 4, 200817 r Vyměnit za novou .Ale zase něco vychovávat znovu, teď mi to trvalo 14 let. nojo, clovek sa uci na vlastnych chybach ale skoncime tam vsetci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.