Březen 4, 200817 r Asi jo. Znám co pořád vybírali a nakonec nevybrali nic nebo přebrali a to co mají doma je mazec( a to nemyslím krásu)
Březen 4, 200817 r Asi jo. Znám co pořád vybírali a nakonec nevybrali nic nebo přebrali a to co mají doma je mazec( a to nemyslím krásu) ok, dam na tvoju radu a budem sa drzat tej co mam teraz
Březen 4, 200817 r ok, dam na tvoju radu a budem sa drzat tej co mam teraz Jj, pokud jsi po všech stránkách (hlavně ) spokojenej :p :p
Březen 5, 200817 r Maltičko,jak jezdí filcka? nevím, je u doktora , dostala nová ramínka, svíce, filtr, bude mít toroid , přetěsněné víko zdvihátek, silentbloky na motoru a já teď jezdím otcovým Fanoušem
Březen 5, 200817 r nevím, je u doktora , dostala nová ramínka, svíce, filtr, bude mít toroid , přetěsněné víko zdvihátek, silentbloky na motorua já teď jezdím otcovým Fanoušem A fábuli jsi půjčil manžílce? To musela být hodná
Březen 5, 200817 r A fábuli jsi půjčil manžílce? To musela být hodná s Fanoušem odmítla jet ... už při Feldě frflá a dát ji ještě o třídu níž ... já umím jezdit s tím co má kola
Březen 5, 200817 r s Fanoušem odmítla jet ... už při Feldě frflá a dát ji ještě o třídu níž ... já umím jezdit s tím co má kola To je výhoda nás chlapů-jedem se vším, hlavně že nemusím jít pešo
Březen 6, 200817 r To je výhoda nás chlapů-jedem se vším, hlavně že nemusím jít pešo zrovna dneska mi kolega co se mnou jezdí povídá, to je čéče zajímavé s Fanóšem jsme v té práci dříf než z Fábkou
Březen 6, 200817 r zrovna dneska mi kolega co se mnou jezdí povídá, to je čéče zajímavé s Fanóšem jsme v té práci dříf než z Fábkou to je jasne ze ste skor, ved to je trhac asfaltu
Březen 6, 200817 r to je jasne ze ste skor, ved to je trhac asfaltu ale v kopcoch mu dochazi dych Upraveno Březen 6, 200817 r od Malta
Březen 6, 200817 r ale v kopcoch mu dochazi dych ja som s favoritom zacinal a musim povedat na tu hranatu krabicku to jazdilo vyborne, v kopcoch sice moc netahal, ale ked sa mu chcelo tak vedel dobre zabrat
Březen 6, 200817 r ja som s favoritom zacinal a musim povedat na tu hranatu krabicku to jazdilo vyborne, v kopcoch sice moc netahal, ale ked sa mu chcelo tak vedel dobre zabrat ale jo jasně, my taky přesedlali ze Škodárny 120 na Formana a to bylo dělo, ale teď přece jenom su normálka o dvě třídy výš
Březen 6, 200817 r ale jo jasně, my taky přesedlali ze Škodárny 120 na Formana a to bylo dělo, ale teď přece jenom su normálka o dvě třídy výš nojo, fabka je fabka, pocuj malticka, ty mas na oknach folie? ako sa to riesi s nalepkou LPG co ma byt na zadnom okne ked si chces dat folie na okna?
Březen 6, 200817 r nojo, fabka je fabka, pocuj malticka, ty mas na oknach folie? ako sa to riesi s nalepkou LPG co ma byt na zadnom okne ked si chces dat folie na okna? nemám fólie, mám standard tónovaná skla z výroby, pouze na zadním skle mám clonu přes celé okno ala Filson
Březen 6, 200817 r nemám fólie, mám standard tónovaná skla z výroby, pouze na zadním skle mám clonu přes celé okno ala Filson ja by som si chcel dat spravit folie, ale neviem co spravit potom s nalepkou LPG z okna, ci sa to lepi potom cez foliu alebo to tam nebude vidno no nijak si neviem rady s tymto
Březen 6, 200817 r ja by som si chcel dat spravit folie, ale neviem co spravit potom s nalepkou LPG z okna, ci sa to lepi potom cez foliu alebo to tam nebude vidno no nijak si neviem rady s tymto asi bych to lepl až na fólii
Březen 6, 200817 r asi bych to lepl až na fólii aj mna to napadlo, keby som to dal pod tu foliu to by asi nedopadlo dobre, ved ja nechcem az moc tmave takze by to malo byt vidno
Březen 6, 200817 r Pokud máš moc zatmavené skla je lepší sehnat si nálepku, co s lepí na sklo zvenku Třeba na stk by mohli frflat, kdyby jsi to měl nalepené zevnitř a bylo by to vidět jen slabě... Problém ale možná trochu bude, kde tu venkovní nálepku sehnat, třeba tady v Brně je to nedostatkové zboží a zdaleka ne všechny lpg-servisy je mají.. Třeba by možná svoje k tomu řekl i karel
Březen 6, 200817 r Pokud máš moc zatmavené skla je lepší sehnat si nálepku, co s lepí na sklo zvenku Třeba na stk by mohli frflat, kdyby jsi to měl nalepené zevnitř a bylo by to vidět jen slabě...Problém ale možná trochu bude, kde tu venkovní nálepku sehnat, třeba tady v Brně je to nedostatkové zboží a zdaleka ne všechny lpg-servisy je mají.. Třeba by možná svoje k tomu řekl i karel ked sa tak zamyslim ani neviem ci som stretol auto ktore ma LPG a folie, alebo som len nevidel nalepku
Březen 6, 200817 r ked sa tak zamyslim ani neviem ci som stretol auto ktore ma LPG a folie, alebo som len nevidel nalepku a jak se staví u vás na STK k foliim
Březen 6, 200817 r a jak se staví u vás na STK k foliim to neviem, ja mam auto iba kratko a na STK som este nebol, ale myslim, ze pokial mas folie len vzadu a su s atestom tak nic nehrozi, vlastne aj tak splnujes vsetko, aspom podla mna
Březen 6, 200817 r to neviem, ja mam auto iba kratko a na STK som este nebol, ale myslim, ze pokial mas folie len vzadu a su s atestom tak nic nehrozi, vlastne aj tak splnujes vsetko, aspom podla mna pokud máš fólie jen vzadu, tak nemusíš mít ani atest. (praktik auta mají plechová okna). A nálepku nalepíš zvenku.
Březen 6, 200817 r pokud máš fólie jen vzadu, tak nemusíš mít ani atest. (praktik auta mají plechová okna). A nálepku nalepíš zvenku. som nevedel ze sa da aj zvonku nalepit, takto to mam potom uz vyriesene, uz budem len setrit na folie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.