Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Asi jo. Znám co pořád vybírali a nakonec nevybrali nic nebo přebrali a to co mají doma je mazec( a to nemyslím krásu)

Asi jo. Znám co pořád vybírali a nakonec nevybrali nic nebo přebrali a to co mají doma je mazec( a to nemyslím krásu)

ok, dam na tvoju radu a budem sa drzat tej co mam teraz :prc:

ok, dam na tvoju radu a budem sa drzat tej co mam teraz :prc:

Jj, pokud jsi po všech stránkách (hlavně :prc: ) spokojenej :p :p :p :p

Maltičko,jak jezdí filcka?

Maltičko,jak jezdí filcka?

nevím, je u doktora ;) , dostala nová ramínka, svíce, filtr, bude mít toroid :palec2: , přetěsněné víko zdvihátek, silentbloky na motoru

a já teď jezdím otcovým Fanoušem :p

nevím, je u doktora ;) , dostala nová ramínka, svíce, filtr, bude mít toroid :palec2: , přetěsněné víko zdvihátek, silentbloky na motoru

a já teď jezdím otcovým Fanoušem :p

A fábuli jsi půjčil manžílce? To musela být hodná :prc::p

A fábuli jsi půjčil manžílce? To musela být hodná :prc::p

s Fanoušem odmítla jet ... už při Feldě frflá a dát ji ještě o třídu níž ... já umím jezdit s tím co má kola lol

s Fanoušem odmítla jet ... už při Feldě frflá a dát ji ještě o třídu níž ... já umím jezdit s tím co má kola lol

To je výhoda nás chlapů-jedem se vším, hlavně že nemusím jít pešo :p:p:p

To je výhoda nás chlapů-jedem se vším, hlavně že nemusím jít pešo :p:p:p

zrovna dneska mi kolega co se mnou jezdí povídá, to je čéče zajímavé s Fanóšem jsme v té práci dříf než z Fábkou lol

zrovna dneska mi kolega co se mnou jezdí povídá, to je čéče zajímavé s Fanóšem jsme v té práci dříf než z Fábkou lol

to je jasne ze ste skor, ved to je trhac asfaltu lollollol

to je jasne ze ste skor, ved to je trhac asfaltu lollollol

ale v kopcoch mu dochazi dych :)

Upraveno od Malta

ale v kopcoch mu dochazi dych :)

ja som s favoritom zacinal a musim povedat na tu hranatu krabicku to jazdilo vyborne, v kopcoch sice moc netahal, ale ked sa mu chcelo tak vedel dobre zabrat ;)

ja som s favoritom zacinal a musim povedat na tu hranatu krabicku to jazdilo vyborne, v kopcoch sice moc netahal, ale ked sa mu chcelo tak vedel dobre zabrat ;)

ale jo jasně, my taky přesedlali ze Škodárny 120 na Formana a to bylo dělo, ale teď přece jenom su normálka o dvě třídy výš ;)

ale jo jasně, my taky přesedlali ze Škodárny 120 na Formana a to bylo dělo, ale teď přece jenom su normálka o dvě třídy výš ;)

nojo, fabka je fabka,

pocuj malticka, ty mas na oknach folie?

ako sa to riesi s nalepkou LPG co ma byt na zadnom okne ked si chces dat folie na okna?

nojo, fabka je fabka,

pocuj malticka, ty mas na oknach folie?

ako sa to riesi s nalepkou LPG co ma byt na zadnom okne ked si chces dat folie na okna?

nemám fólie, mám standard tónovaná skla z výroby, pouze na zadním skle mám clonu přes celé okno ala Filson

nemám fólie, mám standard tónovaná skla z výroby, pouze na zadním skle mám clonu přes celé okno ala Filson

ja by som si chcel dat spravit folie, ale neviem co spravit potom s nalepkou LPG z okna, ci sa to lepi potom cez foliu alebo to tam nebude vidno :feve:

no nijak si neviem rady s tymto

ja by som si chcel dat spravit folie, ale neviem co spravit potom s nalepkou LPG z okna, ci sa to lepi potom cez foliu alebo to tam nebude vidno :feve:

no nijak si neviem rady s tymto

asi bych to lepl až na fólii

asi bych to lepl až na fólii

aj mna to napadlo, keby som to dal pod tu foliu to by asi nedopadlo dobre, ved ja nechcem az moc tmave takze by to malo byt vidno

Pokud máš moc zatmavené skla je lepší sehnat si nálepku, co s lepí na sklo zvenku :palec2: Třeba na stk by mohli frflat, kdyby jsi to měl nalepené zevnitř a bylo by to vidět jen slabě...

Problém ale možná trochu bude, kde tu venkovní nálepku sehnat, třeba tady v Brně je to nedostatkové zboží a zdaleka ne všechny lpg-servisy je mají..

Třeba by možná svoje k tomu řekl i karel

Pokud máš moc zatmavené skla je lepší sehnat si nálepku, co s lepí na sklo zvenku :palec2: Třeba na stk by mohli frflat, kdyby jsi to měl nalepené zevnitř a bylo by to vidět jen slabě...

Problém ale možná trochu bude, kde tu venkovní nálepku sehnat, třeba tady v Brně je to nedostatkové zboží a zdaleka ne všechny lpg-servisy je mají..

Třeba by možná svoje k tomu řekl i karel

ked sa tak zamyslim ani neviem ci som stretol auto ktore ma LPG a folie, alebo som len nevidel nalepku

ked sa tak zamyslim ani neviem ci som stretol auto ktore ma LPG a folie, alebo som len nevidel nalepku

a jak se staví u vás na STK k foliim

a jak se staví u vás na STK k foliim

to neviem, ja mam auto iba kratko a na STK som este nebol, ale myslim, ze pokial mas folie len vzadu a su s atestom tak nic nehrozi, vlastne aj tak splnujes vsetko, aspom podla mna

to neviem, ja mam auto iba kratko a na STK som este nebol, ale myslim, ze pokial mas folie len vzadu a su s atestom tak nic nehrozi, vlastne aj tak splnujes vsetko, aspom podla mna

pokud máš fólie jen vzadu, tak nemusíš mít ani atest. (praktik auta mají plechová okna). A nálepku nalepíš zvenku. :palec2:

pokud máš fólie jen vzadu, tak nemusíš mít ani atest. (praktik auta mají plechová okna). A nálepku nalepíš zvenku. :palec2:

som nevedel ze sa da aj zvonku nalepit, takto to mam potom uz vyriesene, uz budem len setrit na folie :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.