Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

co s bočníma blikačema?? Druhé světlo v kufru jsem si chtěl taky dodělat, ale jak tam mám rezervu postavenou na štorc, tak by mi to světlo stejně stínila, tak jsem od toho upustil.

urcite chce cierne blikace lol

svetielko do kufra je dobra vec, ja to budem riesit zrejme pomocou diod, ktore by som rad nejak napasoval po dlzke plata, bude to na konektor takze sa to bude dat odpojit, aspom zatial nad tym takto uvazujem

nemam origo svetielko tak musim improvizovat :p:prc:

urcite chce cierne blikace lol

svetielko do kufra je dobra vec, ja to budem riesit zrejme pomocou diod, ktore by som rad nejak napasoval po dlzke plata, bude to na konektor takze sa to bude dat odpojit, aspom zatial nad tym takto uvazujem

nemam origo svetielko tak musim improvizovat :p:prc:

JJ, boční blikače chci černé(mají je u nás 90,- kč za kus). Světýlko jsem koupil za 100 tady na fóru, tak jen natáhnu káblík od prvního a bude to. Rezervu mám v obalu se sucháčem na ležato. :p:p
JJ, boční blikače chci černé(mají je u nás 90,- kč za kus). Světýlko jsem koupil za 100 tady na fóru, tak jen natáhnu káblík od prvního a bude to. Rezervu mám v obalu se sucháčem na ležato. :p:p

kde ty chodis na taketo ceny?

kolko ta stal ten tempomat?

a kde jsi koupil ten obal na rezervu, chtěl bych do Feldy, na Fábce ju mám stále novou a čistou

a kde jsi koupil ten obal na rezervu, chtěl bych do Feldy, na Fábce ju mám stále novou a čistou

neviem ako montas, ale ja som kupil taky obycajny obal na rezervu v tescu, je to zips a stal ma nejakych 60Sk :palec2:

na to ze to tam len lezi a nic to nerobi je to dobre :)

neviem ako montas, ale ja som kupil taky obycajny obal na rezervu v tescu, je to zips a stal ma nejakych 60Sk :palec2:

a nevíš či to tam mají pořád, nebo to byla nějaká sezóní akce? Taky by mi taky stačil jen takový, nehodlám za to dávat bůhví kolik

Ahoooj Malta -_-

Já koupil obal na rezervu tady:

http://www.lpg.cz/prislusenstvi/ostatni.php

Zasláno dobírkou, no problem. Obal je koženkový na normální zip (ne suchý) a lze si vybrat ze dvou barevných provedení koženky - buď černá nebo šedá.

Stačí tam mailnout a napsat velikost kola, na které to chceš. Na feldu předpokládám 13"... :palec2:

Ahoooj Malta -_-

Já koupil obal na rezervu tady:

http://www.lpg.cz/prislusenstvi/ostatni.php

Zasláno dobírkou, no problem. Obal je koženkový na normální zip (ne suchý) a lze si vybrat ze dvou barevných provedení koženky - buď černá nebo šedá.

Stačí tam mailnout a napsat velikost kola, na které to chceš. Na feldu předpokládám 13"... :palec2:

Ahoooooj Jene ;)

dík za typ, vypadá to pěkně, betelně, ale ty prachy se mi za to nechcou dávat .... přece jenom je to do Feldy ... zbytečně drahé ;)

a nevíš či to tam mají pořád, nebo to byla nějaká sezóní akce? Taky by mi taky stačil jen takový, nehodlám za to dávat bůhví kolik

v tescu som ich videl uz asi tri krat, kupoval som ho v tescu bratislava lamac

neviem ci to budu mat aj u vas, ale cena nebyva vysoka aj ked to nie je v akcii, myslim do 100

inak ten co ti poslal Wassermann je super, je taky pevny a presne sedi, ja mam tento na 14" rezerve a je to volnejsie, tiez je to na normalny zips a je to taka latka ako niecim podlepena, ako keby to malo byt nepremokave (neviem ako to lepsie opisat)

inak to ze je to volnejsie ma aj svoje vyhody, mozem si naukladat veci aj do rezervy :palec2: a nezaspini sa nic

v tescu som ich videl uz asi tri krat, kupoval som ho v tescu bratislava lamac

neviem ci to budu mat aj u vas, ale cena nebyva vysoka aj ked to nie je v akcii, myslim do 100

inak ten co ti poslal Wassermann je super, je taky pevny a presne sedi, ja mam tento na 14" rezerve a je to volnejsie, tiez je to na normalny zips a je to taka latka ako niecim podlepena, ako keby to malo byt nepremokave (neviem ako to lepsie opisat)

inak to ze je to volnejsie ma aj svoje vyhody, mozem si naukladat veci aj do rezervy :palec2: a nezaspini sa nic

kua, teď jsem byl v Tescu v neděli, škoda že jsme to nepřetřásli tu tému dřív, mohl jsem se podívat. No nic podívám se příště. Dík za info :palec2:

• Autor

aj som to kupil. za tie peniaze....malticka, kupim ti jeden na Feldu ?

Upraveno od colins

aj som to kupil. za tie peniaze....malticka, kupim ti jeden na Feldu ?

nemám ti to ako zaplatit, vies ako je to s posielanim penazi zo statu do statu

• Autor

ked pojdes na dovcu, das mi pusu na benzinke..... :p

uvidim, ci ich este maju, vecer tam skocim.

a neprides na zraz? do bratislavy? nie je nad ososbne predanie :palec2:

inak keby som ho mal za 60Sk tak ti ho zasponzorujem ;)

el prezidento vyuziva kazdu prilezitost :prc::prc::prc:lollollol

ale len ked budes oholeny :p

V Trnave je taky Tesco?

• Autor
el prezidento vyuziva kazdu prilezitost :prc::prc::prc:lollollol

v nasom veku....vsakze....ehehehehe

a neprides na zraz? do bratislavy? nie je nad ososbne predanie :palec2:

inak keby som ho mal za 60Sk tak ti ho zasponzorujem ;)

bohuzial nepridem, aj ked je to len do Blavy ... ale rad by som vas vsetkych spoznal :)

Kuwa vy jste se nějak rozkecali. Tak blikače mají tady http://www.autofam.cz/index.php?folders=49...p;page=products. Obal na rezervu jsem dostal při montáži a je ze spodu vybaven 4 suchými zipy, takže to drží jak sviňa.

Za tempomat jsem dal 1090,- Kč i s dobírkou a montáž stála 400,- kč.Kdybych měl VAG tak si to udělám sám. :p (myslím ten tempomat :p:p:p )

Kuwa vy jste se nějak rozkecali. Tak blikače mají tady http://www.autofam.cz/index.php?folders=49...p;page=products. Obal na rezervu jsem dostal při montáži a je ze spodu vybaven 4 suchými zipy, takže to drží jak sviňa.

Za tempomat jsem dal 1090,- Kč i s dobírkou a montáž stála 400,- kč.Kdybych měl VAG tak si to udělám sám. :p (myslím ten tempomat :p:p:p )

ty nemas VAG?

ja som teraz kupil kabel za 800Sk a ide slusne

akurat ze to budem kazdu chvilu kontrolovat lebo mi to neda pokoj :prc:

• Autor
ty nemas VAG?

kde si kupil kabel ? je aj na usb? za tu cenu asi nie ...

a ta cena za tempoš je od někoho, nebo klasika net obchod? Škoda cena to určo nebude že ;)

ty nemas VAG?

Hele když jsem teď viděl u Cosbyho, jak to tam kopíruje a přesouvá atd. tak na to seru a rači dám někomu 200,- ať si to nezkurví..... :p
a ta cena za tempoš je od někoho, nebo klasika net obchod? Škoda cena to určo nebude že ;)
Tempoš je od Roman25(tady z fóra) i z kabeláží. Škodovka páčku prodává za 850 bez kabeláže a skabeláží za 5500,- .Tempomat i s montáží v eškodovce vyjde na 7000,-. Mě to stálo 1490,- Kč.Samozřejmě záleží jako máš ŘJ.
Tempoš je od Roman25(tady z fóra) i z kabeláží. Škodovka páčku prodává za 850 bez kabeláže a skabeláží za 5500,- .Tempomat i s montáží v eškodovce vyjde na 7000,-. Mě to stálo 1490,- Kč.Samozřejmě záleží jako máš ŘJ.

a to prodával zrovna jeden kus, nebo s tím normálka kšeftuje? No musí být komfortka (ŘJ) ne?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.