Přejít na obsah

Vrzání někde u spolujezdce

alduch

Doporučené příspěvky

Tak snad to bude z těch obrázků jasné co dotáhnout . Vyznačil jsem šrouby k dotažení červenou šipkou . Na dotažení šroubu s číslem 2 na prvním obrázku je nutné demontovat boční plast . Po odšroubování se boční plast musí zatáhnout směr motorový prostor pro vyjetí držáků z palubní desky. Na jednom obrázku je to vyznačeno černou tlustou přerušovanou šipkou .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak snad to bude z těch obrázků jasné co dotáhnout . Vyznačil jsem šrouby k dotažení červenou šipkou . Na dotažení šroubu s číslem 2 na obrázku (bez názvu)je nutné demontovat boční plast . Po odšroubování se boční plast musí zatáhnout směr motorový prostor pro vyjetí držáků z palubní desky. Na jednom obrázku je to vyznačeno černou tlustou přerušovanou šipkou .

Bez_n_zvu.bmp

Palubka_2.bmp

palubka_4.bmp

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Ty jo super panove, zitra se na to vrhnu koupil sem auto ojety a kdyz sem to uslysel tak sem myslel ze me jebne, a jeste mi kamos rekl ze je to normalni a prej to neodstranim tak to me naprdlo uz uplne. Takze dik moc pak poreferuju jak to dopadlo.

Tak referuji, rozebrano a podlepeno gumovym tesnenim z liedlu prisroubovano a tunel nevrze takze super, jeste mi vrze asi lista pod oknem to je ste vyzkousim ze ji oddelam a hodim test. Kazdopadne tunel dole je bez problemu takze diky.

Editováno: , autor: Cizap
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...