lotusi Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak snad to bude z těch obrázků jasné co dotáhnout . Vyznačil jsem šrouby k dotažení červenou šipkou . Na dotažení šroubu s číslem 2 na prvním obrázku je nutné demontovat boční plast . Po odšroubování se boční plast musí zatáhnout směr motorový prostor pro vyjetí držáků z palubní desky. Na jednom obrázku je to vyznačeno černou tlustou přerušovanou šipkou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lotusi Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak snad to bude z těch obrázků jasné co dotáhnout . Vyznačil jsem šrouby k dotažení červenou šipkou . Na dotažení šroubu s číslem 2 na obrázku (bez názvu)je nutné demontovat boční plast . Po odšroubování se boční plast musí zatáhnout směr motorový prostor pro vyjetí držáků z palubní desky. Na jednom obrázku je to vyznačeno černou tlustou přerušovanou šipkou . Bez_n_zvu.bmp Palubka_2.bmp palubka_4.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 (editace) Ty jo super panove, zitra se na to vrhnu koupil sem auto ojety a kdyz sem to uslysel tak sem myslel ze me jebne, a jeste mi kamos rekl ze je to normalni a prej to neodstranim tak to me naprdlo uz uplne. Takze dik moc pak poreferuju jak to dopadlo. Tak referuji, rozebrano a podlepeno gumovym tesnenim z liedlu prisroubovano a tunel nevrze takze super, jeste mi vrze asi lista pod oknem to je ste vyzkousim ze ji oddelam a hodim test. Kazdopadne tunel dole je bez problemu takze diky. Editováno: 6. Únor 2010, autor: Cizap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.