lotusi Vloženo 19. leden 2008 Vloženo 19. leden 2008 Tak snad to bude z těch obrázků jasné co dotáhnout . Vyznačil jsem šrouby k dotažení červenou šipkou . Na dotažení šroubu s číslem 2 na prvním obrázku je nutné demontovat boční plast . Po odšroubování se boční plast musí zatáhnout směr motorový prostor pro vyjetí držáků z palubní desky. Na jednom obrázku je to vyznačeno černou tlustou přerušovanou šipkou . Citovat
lotusi Vloženo 19. leden 2008 Vloženo 19. leden 2008 Tak snad to bude z těch obrázků jasné co dotáhnout . Vyznačil jsem šrouby k dotažení červenou šipkou . Na dotažení šroubu s číslem 2 na obrázku (bez názvu)je nutné demontovat boční plast . Po odšroubování se boční plast musí zatáhnout směr motorový prostor pro vyjetí držáků z palubní desky. Na jednom obrázku je to vyznačeno černou tlustou přerušovanou šipkou . Bez_n_zvu.bmp Palubka_2.bmp palubka_4.bmp Citovat
Cizap Vloženo 5. Únor 2010 Vloženo 5. Únor 2010 (editace) Ty jo super panove, zitra se na to vrhnu koupil sem auto ojety a kdyz sem to uslysel tak sem myslel ze me jebne, a jeste mi kamos rekl ze je to normalni a prej to neodstranim tak to me naprdlo uz uplne. Takze dik moc pak poreferuju jak to dopadlo. Tak referuji, rozebrano a podlepeno gumovym tesnenim z liedlu prisroubovano a tunel nevrze takze super, jeste mi vrze asi lista pod oknem to je ste vyzkousim ze ji oddelam a hodim test. Kazdopadne tunel dole je bez problemu takze diky. Editováno: 6. Únor 2010, autor: Cizap Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.