Fire Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Jsem se s kýmsi dohadoval a nebyl jsem si jist !!!! nevíte náhodou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 blbost, není potřeba... když je prokluz na předních, tak se připojí zadní kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 blbost, není potřeba... když je prokluz na předních, tak se připojí zadní kola ja mam a na blate kdyz si chci zaradit tak ho vypinam ono se doporucuje ho treba vypinat do hlubokeho snehu,myslim ze blbost to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 ja mam a na blate kdyz si chci zaradit tak ho vypinam ono se doporucuje ho treba vypinat do hlubokeho snehu,myslim ze blbost to neni ASR na 4x4 ? Čistě z principu se mi to nezdá - ale všchno je možný, já myslel, že máš ESP Ale je to fakt jeden myslel a víte jak to dopadlo, tak já už mlčím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 ja mam a na blate kdyz si chci zaradit tak ho vypinam ono se doporucuje ho treba vypinat do hlubokeho snehu,myslim ze blbost to neni Existuje O1 4x4 s ASR? (nie ESP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Existuje O1 4x4 s ASR? (nie ESP) Můj názor je, že neexistuje - a jako důkaz (místo slibů) jsem koukal do ETKY a pro 4x4 jsem nenašel jednotku ABS+ASR only. Pouze ABS+EDS (základní varianta) a ABS+ESP (plná varianta) v několika vydáních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 20. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Můj názor je, že neexistuje - a jako důkaz (místo slibů) jsem koukal do ETKY a pro 4x4 jsem nenašel jednotku ABS+ASR only. Pouze ABS+EDS (základní varianta) a ABS+ESP (plná varianta) v několika vydáních. ABS + EDS,co je to EDS ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 ABS + EDS,co je to EDS ???? EDS - Elektronická uzávěrka diferenciálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 (editace) mam abs,asr,esp,eds,mba esp je spojeny s asr Editováno: 20. Prosinec 2007, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 No jeste sem nevidel ASR na 4x4 vzdy jen ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 A co takhle KGB? Ty sem naštěstí taky neviděl!! Zm*di komoušský! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Viem, že vo forúme sa už neraz písalo o dodatočnej montáži ESP na 4x4 ale nikde som sa nedočítal, či vobec to niekto robí a za aký peniaz (všetky diely+montáž). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 mam abs,asr,esp,eds,mba esp je spojeny s asr To jsou zkratky nemocí, kterými trpíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 To jsou zkratky nemocí, kterými trpíš ? asi jo ale beloba me zatim jeste nepotkala ,jinak kdyz jedu v bahne na plny plyn tak elektronika to uplne podle prokluzu kol omezi mam plny plyn a otacky treba 1500 jak najede na pevnejsi povrch tak jede vic,a kdyz vypnu esp tak to hrabe az zamnou leti blato jak u motokrosu takze si myslim ze to esp je spojeny s asr tak mi to bylo aj receno,v normalu mam esp a asr aktivni a zmacknutim tlacitka vse vypnu,jestli to tak neni tak se omlouvam za mylne info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 asi jo ale beloba me zatim jeste nepotkala ,jinak kdyz jedu v bahne na plny plyn tak elektronika to uplne podle prokluzu kol omezi mam plny plyn a otacky treba 1500 jak najede na pevnejsi povrch tak jede vic,a kdyz vypnu esp tak to hrabe az zamnou leti blato jak u motokrosu takze si myslim ze to esp je spojeny s asr tak mi to bylo aj receno,v normalu mam esp a asr aktivni a zmacknutim tlacitka vse vypnu,jestli to tak neni tak se omlouvam za mylne info Jojo běloba Ale jinak budeš mít pravdu s tím ESP, ale pokud vím tak na začátku šlo o kombinaci ASR a 4x4 bez ESP a ta se pravděpodobně nedělala. Mimochodem na rozmáchaným poli je ti ESP/ARS a všechny možný zkratky stejně na prd tam pomuže jenom traktor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 edg a esp a mba = je to zbytečnost na 4x4, ta de do zatáček sama! Klucíííí, sežeňte mi udržovanou 4x4 výměnou za vrak OII RS -> hodnota stejná, možná vrak lehce v plusu (+) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 edg a esp a mba = je to zbytečnost na 4x4, ta de do zatáček sama!Klucíííí, sežeňte mi udržovanou 4x4 výměnou za vrak OII RS -> hodnota stejná, možná vrak lehce v plusu (+) Tak to je omyl. 4x4 rozhodně ESP nenahradí, zvláště ne u O1, kdy se zadek připíná jen když je prokluz předku. Pěknej článek o ESP http://www.fce.vutbr.cz/veda/dk2004texty/p...emela_Marek.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Tak to je omyl. 4x4 rozhodně ESP nenahradí, zvláště ne u O1, kdy se zadek připíná jen když je prokluz předku. Pěknej článek o ESP http://www.fce.vutbr.cz/veda/dk2004texty/p...emela_Marek.pdf Díky, poučil jsem se a příště nebudu plácat takové ptákoviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ńo já mám taky octavku 4x4 ale že by měla ASR to tedy nemá má ABS+ESP+EDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 nevíte kolik by stálo doděláni ESP??? Mám pouze ABS+EDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Cosby tu před časem nabízel komplet 4x4 ESP za 6.000,- Kč Problém je v tom, že musíš vyměnit i brzdové trubky /ty v ceně neměl, pochopitelně/ protože jsou jiné, resp. jinak naohýbané... MK20 vs. MK60 systém... chtěl jsem do toho jít, ale nakonec jsem cuknul - podle mě to nestojí za to, takový jebání s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 hmm..tak to je celkem dost peněz... ale díky Lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.