Přejít na obsah

ASR a 4x4 ???

Fire

Doporučené příspěvky

ja mam a na blate kdyz si chci zaradit tak ho vypinam ono se doporucuje ho treba vypinat do hlubokeho snehu,myslim ze blbost to neni :p

ASR na 4x4 ? Čistě z principu se mi to nezdá - ale všchno je možný, já myslel, že máš ESP :) Ale je to fakt jeden myslel a víte jak to dopadlo, tak já už mlčím :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsou zkratky nemocí, kterými trpíš ? ;););)

asi jo ale beloba me zatim jeste nepotkala :p ,jinak kdyz jedu v bahne na plny plyn tak elektronika to uplne podle prokluzu kol omezi mam plny plyn a otacky treba 1500 jak najede na pevnejsi povrch tak jede vic,a kdyz vypnu esp tak to hrabe az zamnou leti blato jak u motokrosu takze si myslim ze to esp je spojeny s asr tak mi to bylo aj receno,v normalu mam esp a asr aktivni a zmacknutim tlacitka vse vypnu,jestli to tak neni tak se omlouvam za mylne info ;)

Odkaz ke komentáři

asi jo ale beloba me zatim jeste nepotkala :p ,jinak kdyz jedu v bahne na plny plyn tak elektronika to uplne podle prokluzu kol omezi mam plny plyn a otacky treba 1500 jak najede na pevnejsi povrch tak jede vic,a kdyz vypnu esp tak to hrabe az zamnou leti blato jak u motokrosu takze si myslim ze to esp je spojeny s asr tak mi to bylo aj receno,v normalu mam esp a asr aktivni a zmacknutim tlacitka vse vypnu,jestli to tak neni tak se omlouvam za mylne info ;)

:palec2: Jojo běloba :D Ale jinak budeš mít pravdu s tím ESP, ale pokud vím tak na začátku šlo o kombinaci ASR a 4x4 bez ESP a ta se pravděpodobně nedělala. Mimochodem na rozmáchaným poli je ti ESP/ARS a všechny možný zkratky stejně na prd :D tam pomuže jenom traktor ;)

Odkaz ke komentáři

edg a esp a mba = je to zbytečnost na 4x4, ta de do zatáček sama!

Klucíííí, sežeňte mi udržovanou 4x4 výměnou za vrak OII RS :) -> hodnota stejná, možná vrak lehce v plusu (+) :D

Tak to je omyl. 4x4 rozhodně ESP nenahradí, zvláště ne u O1, kdy se zadek připíná jen když je prokluz předku.

Pěknej článek o ESP http://www.fce.vutbr.cz/veda/dk2004texty/p...emela_Marek.pdf

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Cosby tu před časem nabízel komplet 4x4 ESP za 6.000,- Kč Problém je v tom, že musíš vyměnit i brzdové trubky /ty v ceně neměl, pochopitelně/ :( protože jsou jiné, resp. jinak naohýbané... MK20 vs. MK60 systém... chtěl jsem do toho jít, ale nakonec jsem cuknul - podle mě to nestojí za to, takový jebání s tím ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...