jirkaK Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 to já jen, aby se někdo třeba neurazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 také přeji všem krasné vanoce a bohatého ježuru at něco dostanou i naše auti a muj hlídač aut..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 (editace) Tak já též,vše nej nej nej teď i pak pro nás páníčky ale i paničky a autíčky :-) Ps - Klikni a uvidíš Editováno: 24. Prosinec 2007, autor: Diesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 taky přeji všem krasného a bohateho ježíška,pěkné prožití Vanočních svatku a hodně štesti a zdraví a mnoho štastnych km v roce 2008.Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Všetko krasne bolo povedane - ja len strucne vela zdravia a stastnych kilometrov - pietro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Přátelé a kamarádi také Všem přeji štastné a veselé prožití Vánoc a do nového roku 2008 jen to nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tato PFka není sice ode mě, ale došla mi poštou od jednoho prodejce aut a natolik se mi libila, že jsem vám ji musel naskenovat a hodit sem Jinak také všem přeji krásné Vánoce a šťastný Nový rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Přátelé, kamarádi, mí drazí,,,co dodat..snad jen ..že opravdu oslavte zapijte ty Vánoce a za volant po alkáči nesedejte!!!!Krásné svátky, hezký, klidný Nový rok 2008 a na srazech a zde na foru se na vás těším:) Hodně zdraví, lásky a spokojenosti:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakos Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 PŘEJI VŠEM HODNĚ ŠTĚSTÍ V NOVÉM ROCE HODNĚ ÚSPĚCHŮ A MNOHO KLIDNÝCH KILOMETRŮ BEZ NEHOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakos Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 I JÁ SE PŘIPOJUJI S PŘÁNÍM POHODY A SPOUSTY KLIDNÝCH KILOMETRŮ BEZ NEHOD A PORUCH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 štástné a veselé Vánoce a vstup do nového roku 2008 bez nehod přeje všem Francoa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Klidné vánoce, hodně zdravíčka v novém roce, kilometry bez nehod a málo blikajících kontrolek. MUSA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Krásné prožití vánočních svátků hodně zdravíčka, štěstí, pohody a šťastně najetých km v příštím roce všem octávákům ale i všem na tomto bezvadným foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel3.0.9 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Taky se pripojuji hodne km bez nehod a poruch a bez zlodeju!!Vsem preji VESELÉ Vánoce a Stastny novy rok. Rychly internet, velky harddisk, zadnou policii a hodne warezu - a konec rapidsharu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 take všem na foru přeji Svatky plne radosti, rybu temer bez kosti, od Jeziska plny ranec, na Silvestra hrisny tanec, po pulnoci pevny krok a pak stastný cely rok. pár zajmavích:Kapr uz smazeny, jeste sebou mrska. Prskavka Vietnamska nejak divne prska. Divam se na stromek - k zemi se klati, na dvere hasici zoufale mlati. Tak to mame po roce, zase pekny Vanoce! Pujcil jsem si milion, darku jsem mel kamion. Neplatil jsem splatky, vzali si to zpatky. Nezbyl ani darecek, vzali mi i domecek. Neplatil jsem dane, vzali mi i sane. Nevim uz si rady, sob mi chcipnul hlady. V lese mam ted pelisek, seru na vas - Jezisek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry628844 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonfa Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ano. Mohl jsem pro vás vymyslet lepši přáni a krásné. Jenže já si řekl NE. Když přáni, tak pro všechny stejné. Proto ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY přeje Tonfa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 (editace) Editováno: 25. Prosinec 2007, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 25. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Cosby ... Manželská erotika není můj koníček... STOP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Cosby ... Manželská erotika není můj koníček... STOP... tri holky na mě byly moc,STOP,měli jsme tu harém,daly nám to darem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Prani od TomaseB PF2008.pps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 26. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Prani od TomaseB PF2008.pps TomasB má šikovnou holčičku - holt slušněj voddíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Prani od TomaseB PF2008.pps sakryš, nejde mi to otevřít, jinak díky za vyvěšení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.