Publikováno Prosinec 23, 200717 r Zdravim skoda club.Prosiiiim. Nema niekto nahodou nejaky link na el.schemy na motor ALZ(1,6 75kw)? Alebo nemohol by mi ich niekto poskytnut? Ide mi hlavne o stranky, kde je zapojenie mfa a tempomatu.Ale keby mal niekto komplet?Mam na superba , ale tam tento motor nie je.Mam na octaviu AVU,BFQ.Je to to iste? Vopred vdaka.
Prosinec 25, 200717 r Zdravim skoda club.Prosiiiim.Nema niekto nahodou nejaky link na el.schemy na motor ALZ(1,6 75kw)? Alebo nemohol by mi ich niekto poskytnut? Ide mi hlavne o stranky, kde je zapojenie mfa a tempomatu.Ale keby mal niekto komplet?Mam na superba , ale tam tento motor nie je.Mam na octaviu AVU,BFQ.Je to to iste? Vopred vdaka. Co to máš za motor? V DP na OI jsem tento kód nenašel, není to něco z Golfa? No ale pokud máš schémata na AVU a BFQ, tak se podívej do svého vozu na oblast, která tě zajímá a porovnej to s výkresy zda-li se to nějak liší.
Prosinec 26, 200717 r Autor Co to máš za motor? V DP na OI jsem tento kód nenašel, není to něco z Golfa? No ale pokud máš schémata na AVU a BFQ, tak se podívej do svého vozu na oblast, která tě zajímá a porovnej to s výkresy zda-li se to nějak liší. to je motor z passata 1.6 75kw. a je to časť na zapojenie palubneho pocitaca a tempomatu.Neviem ci to maju vsetky motory rovnake.. dik.
Prosinec 26, 200717 r Autor diky petan. Tempomat je na jednotku. Ale,keby som ta mohol poprosit pohladat zapojenie tej pravej packy(pc) ,presne taku schemu ako si pohladal na ten tempomat.Alebo som slepy a neviem to tu najst(zapojenie od packy k pristrojovke) Inak oznacenie konektorov je super.zatial diky moc.pomohol si mi :palec2: Upraveno Prosinec 26, 200717 r od icosk
Prosinec 26, 200717 r Autor doplnujem predosly prispevok. pozrel som na ten posledny obrazok od petana. este raz vdaka. A ak som to spravne pochopil, tak na tej pc packe staci zapojit 3 kabliky na konektore (mali by byt oznacene 2,1 a 4) a prepojit ich s pristrojovkou(konektor x71 a piny 38,39 a 40) no ale podla zapojenia octavie,by tam mali ist 4 kabliky(3+1kostra) Upraveno Prosinec 26, 200717 r od icosk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.