Publikováno Prosinec 23, 200717 r Nestretli ste sa s obcasnym samovynulovanim hodin a poctu km(nie celkovych) na pristrojovej doske? kua mne sa to vynuluje cca raz za 2 tyzdne... Uz ma to stve
Prosinec 24, 200717 r Takto tezko radit. K podobnemu vynulovani dojde pri odpojeni baterie vozu (tedy pri ztrate palubniho napeti). Bez VAGu se asi neobejdes..
Prosinec 24, 200717 r Autor chyba 18058(sporadicka) na kanaly 19 ani neviem co to je chyba 01336(tato je tam stale) to Can - bus vedenie co to vlastne vsetko je? Upraveno Prosinec 24, 200717 r od TiGeRZ
Prosinec 24, 200717 r chyba01336- Koncern.dat.zbernice komfortneho systemu vadny *vedenie datovej zbernice je vadne 2-vymena kabloveho zvezku *vadne vodice alebo svorkovnice - skontrolovat vodice a svorkovnice podla el.schemy.3-vadne RJ*RJ blokujuce datove zbernicu komfortnych funkcii vymenit odpojit vsetky dvere a postupne znovu zapajat pritom sledovat blok nameranych hodnout 4-ziadna komunikacia medzi jednotkami-skontrolovat centralnu riadiacu jednotku !!! to pise mudra kniha !!! Upraveno Prosinec 24, 200717 r od Reso
Prosinec 24, 200717 r Autor Startuje mi auto v pohode.....ale radsej by som bol ak by to bol tou baterkou....surfovat po kabloch by bola makacka
Prosinec 24, 200717 r Právě že mi to taky startovalo dobře,jenom se vymazal poč. a stanice na rádiu.Za týden jsem normálně nastartoval,vyjel z garáže, vypnul motor a za půl hodiny jsem chtěl odjet a baterka už ani necekla.
Prosinec 24, 200717 r Tigerz no tak podla mna je to svorkovnica chod na nu Upraveno Prosinec 24, 200717 r od Reso
Prosinec 24, 200717 r Autor No ale aka svorkovnica? Neviem kde zacat Tigerz no tak podla mna je to svorkovnica chod na nu
Prosinec 25, 200717 r tak svorkovnica co ide do budikoch asi ta neviem, ja niesom v elektrike az taky maniak JAK PROFOR skus jemu napisat a mozno som tu napisal somarinu neviem on bude urcite vediet
Prosinec 25, 200717 r tak svorkovnica co ide do budikoch asi ta neviem, ja niesom v elektrike az taky maniak JAK PROFOR skus jemu napisat a mozno som tu napisal somarinu neviem on bude urcite vediet no nerozumis tomu, ale mas potrebu ke vsemu neco napsat, ze? :roll: vzhledem k tomu, ze konektory maji pojistku, tak nemohou byt povytazene a jako amater nepoznas spatne piny. nicmene by asi pomohlo napsat, kdy se ty budiky vynuluji. jestli je to pri startovani, pri odstavenem aute ci pri jizde. abychom tu nevarili z vody.
Prosinec 25, 200717 r Autor no nerozumis tomu, ale mas potrebu ke vsemu neco napsat, ze? :roll:vzhledem k tomu, ze konektory maji pojistku, tak nemohou byt povytazene a jako amater nepoznas spatne piny. nicmene by asi pomohlo napsat, kdy se ty budiky vynuluji. jestli je to pri startovani, pri odstavenem aute ci pri jizde. abychom tu nevarili z vody. Robi to pri odstavenom aute.....no myslim ze mne tu navari len ten kto sa s touto chybou stretol Zatial dufam ze dobre vari ALF s tou baterkou Dnes som to napichol na VAG a vyhadzuje len tu chybu O1336...ked skenujem kanal 19 Upraveno Prosinec 25, 200717 r od TiGeRZ
Prosinec 25, 200717 r čo si mal vo výbave auta? komplet. inak CAN BUS - datova zbernica na ktorej su skoro všetky doležite RJ v aute a posielaju si info. CAN BUS Komfortu - zbernica špeci pre okná elektrické atď adresa 19 je CAN GAteway ktorá sprostredkuváva výmenu info medzi K-LINE (diagnostikou) a hlavne medzi motorovou high speed CAN bežiacou na 1M rýchlosti a komfortnou low speed CAN bežiacou na 100k Gateway je priamo v BSG jednotke a ak máš komfort CAN vôbec budeš mať osadený konektor XS2 na BSG a doňho pojdu len dva drotiky píš
Prosinec 25, 200717 r Autor Ja ziadnu vybavu v aute nemam..okrem ele.stahovani okien a to mam dorabane s Molpiru.
Prosinec 26, 200717 r Měl jsem taky podobnou chybu.Po proměřených drátu ,jsem našel jeden špatný po opravavě vše OK.Proměř dráty a uvidíš.
Prosinec 26, 200717 r Autor Měl jsem taky podobnou chybu.Po proměřených drátu ,jsem našel jeden špatný po opravavě vše OK.Proměř dráty a uvidíš. By som poprosil aby si to blizsie identifikoval...ktory drat a tak....Myslis ten zvezok s pristrojovky?
Prosinec 26, 200717 r Jsou to ty červeně označený. PRIST.pdf Upraveno Prosinec 26, 200717 r od Volvak
Prosinec 26, 200717 r Autor Jsou to ty červeně označený. velmi pekne dakujem az bude cas juknem sa na to
Prosinec 26, 200717 r Komfort CAN je na tých pinoch ako postol Volvak, ale. Píšeš že nemáš žiadnu výbavu, teda nemáš centrál origo, nemáš okná origo a t ď. Tým pádom ti namontovali do auta BSG s číslom 6Q2 ktorá nemá komfort CAN Menil si BSG za 6Q1? dával si tempomat napríklad? Ale späť k tvojmu problému, nemyslím že táto chyba je spôsobená hláškou Gateway, tá je práve možno spôsobená tým že si menil BSG a keďže tam komfort CAN nemáš hlási to to čo to hlási a všimol si si to len preto že nastal problém inde. Budíky majú dva konektory, jeden čierny na lavej strane a jeden zelený 32 pinový na pravo. Budíky sú napájané z čierneho konektoru takže skúšaj najprv tam, odpoj ho pri vypnutom klúčiku a potom odpoj zelený, opticky skontroluj konektory a piny a ako písal Volvak, bude to nejaky možno zlomený káblik. Skontroluj poistku 1, tá zabespečuje neustále napájanie budíkov. Z tejto poistky je vedený káblik rovno na pin 7 budíkov. ešte skontroluj pin 8 ktorý je kostra. Nezávidím ti tú prácu v takej zime...
Prosinec 27, 200717 r Autor Ja som nemenil nic, ciselko BSG pozriem...teraz je vonku strasna zima na tieto montaze Zatial to moc nesuri, neni to nejaka zavazna chyba.....Dakujem za reakcie chlapci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.