Tomms Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 (editace) Nakonec jsem to minulý týden nestihl, takže až včera. Byl jsem s tím u kamaráda v servisu, v prostoru kolem motoru nic nebylo a pod stěrači taky nic. Posledně mi vystříkal výdechy nějakou desinfekcí, ale včera použil nějaký dva agresivnější spreje, které umístil pod palubovku na místo řidiče i na místo spolujezdce, odjistil je a nechal je vystříkat. Smrad je prozatím pryč Editováno: 5. Duben 2014, autor: Tomms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 7. Květen 2018 Sdílet Vloženo 7. Květen 2018 Nicméně přišli jste někdo na příčinu "kočičího" zápachu při dešti na autě bez klimy? Obecně tohle dělají auta před faceliftem- vyzkoušeno osobně na třech kusech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzulas Vloženo 28. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2021 tomtom: Zdarec, nejake zjisteni? Vlakno zde ponekud umrelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipZa Vloženo 5. Květen 2022 Sdílet Vloženo 5. Květen 2022 doporučuji inspekční kameru a černé světlo, prohledat celou soustavu, bude tam plíseň. Na zpátečku je to citít, protože se automaticky přepne na vnitřní okruh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.