Publikováno Prosinec 28, 200717 r Asi před měsícem škubání, ztráta výkonu motoru-výměna svíček, palivového a vzduchového filtru a vyčištění klapky a týden Ok. Po týdnu opět i s kontrolkou motoru. VAG ukázal nepravidelný chod 1. válce. Mám 1,4mpi 50kw, mr02, Poraďte co by to mohlo být. Dík
Prosinec 29, 200717 r Asi před měsícem škubání, ztráta výkonu motoru-výměna svíček, palivového a vzduchového filtru a vyčištění klapky a týden Ok. Po týdnu opět i s kontrolkou motoru. VAG ukázal nepravidelný chod 1. válce. Mám 1,4mpi 50kw, mr02, Poraďte co by to mohlo být. Dík To vypadá na vadný vstřikovač...
Prosinec 29, 200717 r Autor To vypadá na vadný vstřikovač... Moc se v tom nevyznám, tak se ptám. To má každý válec svůj vstřikovač ( a kde ho najdu) a pokud ano jdou mezi sebou prohodit, aby se dalo zjistit. jestli je opravdu vadný třeba na jiném válci? A jak to vychází cenově?
Prosinec 29, 200717 r Moc se v tom nevyznám, tak se ptám. To má každý válec svůj vstřikovač ( a kde ho najdu) a pokud ano jdou mezi sebou prohodit, aby se dalo zjistit. jestli je opravdu vadný třeba na jiném válci? A jak to vychází cenově? Prohodit mezi sebou jdou, jsou stejné. Tak to zkus a pak to napíchni znovu na vag, jestli ta závada bude na jiném válci.
Prosinec 29, 200717 r Autor motor_1_4.pdf Prohodit mezi sebou jdou, jsou stejné. Tak to zkus a pak to napíchni znovu na vag, jestli ta závada bude na jiném válci. ty vstřiky najdu tam jak jsem to vyznačil, nebo někde jinde? a cena, nevíte někdo? Upraveno Prosinec 29, 200717 r od MUSA
Prosinec 29, 200717 r motor_1_4.pdfty vstřiky najdu tam jak jsem to vyznačil, nebo někde jinde? a cena, nevíte někdo? Ty vstřikovače jdou vyčistit ultrazvukem, stojí to kolem 1000,- (všechny 4). Dělal jsem to na felicii a pohoda, po vyčištění naměřili hodnoty jako u nových vstřikovačů.
Prosinec 29, 200717 r Autor Ty vstřikovače jdou vyčistit ultrazvukem, stojí to kolem 1000,- (všechny 4). Dělal jsem to na felicii a pohoda, po vyčištění naměřili hodnoty jako u nových vstřikovačů. kde Ti to dělali?
Prosinec 29, 200717 r kde Ti to dělali? Dělají to v Hradci Králové, někde na letišti, ale mě to tam vezl známý. Dostal jsem k tomu papír, kde bylo nakresleno jak stříkají a kolik nastříkají před čištěním a po vyčištění.
Prosinec 29, 200717 r Autor tady máš odkazhttp://www.jetservis.cz/servis.html dik , našel jsem něco blíž Brna http://www.auto-lpg.cz/?cap=3545, je to teda 2x dražší něž v hradci, ale prvně zkusím prohodit vstřiky a pak uvidím.
Prosinec 29, 200717 r dik , našel jsem něco blíž Brna http://www.auto-lpg.cz/?cap=3545, je to teda 2x dražší něž v hradci, ale prvně zkusím prohodit vstřiky a pak uvidím. jestli máš možnost si od někoho půjčit jiný (dobrý) vstřikovač, tak to vyzkoušej
Prosinec 29, 200717 r Autor jestli máš možnost si od někoho půjčit jiný (dobrý) vstřikovač, tak to vyzkoušej budu to řešit asi až v roce 2008
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.