MUSA Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Asi před měsícem škubání, ztráta výkonu motoru-výměna svíček, palivového a vzduchového filtru a vyčištění klapky a týden Ok. Po týdnu opět i s kontrolkou motoru. VAG ukázal nepravidelný chod 1. válce. Mám 1,4mpi 50kw, mr02, Poraďte co by to mohlo být. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Asi před měsícem škubání, ztráta výkonu motoru-výměna svíček, palivového a vzduchového filtru a vyčištění klapky a týden Ok. Po týdnu opět i s kontrolkou motoru. VAG ukázal nepravidelný chod 1. válce. Mám 1,4mpi 50kw, mr02, Poraďte co by to mohlo být. Dík To vypadá na vadný vstřikovač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 To vypadá na vadný vstřikovač... Moc se v tom nevyznám, tak se ptám. To má každý válec svůj vstřikovač ( a kde ho najdu) a pokud ano jdou mezi sebou prohodit, aby se dalo zjistit. jestli je opravdu vadný třeba na jiném válci? A jak to vychází cenově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Moc se v tom nevyznám, tak se ptám. To má každý válec svůj vstřikovač ( a kde ho najdu) a pokud ano jdou mezi sebou prohodit, aby se dalo zjistit. jestli je opravdu vadný třeba na jiném válci? A jak to vychází cenově? Prohodit mezi sebou jdou, jsou stejné. Tak to zkus a pak to napíchni znovu na vag, jestli ta závada bude na jiném válci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 (editace) motor_1_4.pdf Prohodit mezi sebou jdou, jsou stejné. Tak to zkus a pak to napíchni znovu na vag, jestli ta závada bude na jiném válci. ty vstřiky najdu tam jak jsem to vyznačil, nebo někde jinde? a cena, nevíte někdo? Editováno: 29. Prosinec 2007, autor: MUSA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 motor_1_4.pdfty vstřiky najdu tam jak jsem to vyznačil, nebo někde jinde? a cena, nevíte někdo? Ty vstřikovače jdou vyčistit ultrazvukem, stojí to kolem 1000,- (všechny 4). Dělal jsem to na felicii a pohoda, po vyčištění naměřili hodnoty jako u nových vstřikovačů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Ty vstřikovače jdou vyčistit ultrazvukem, stojí to kolem 1000,- (všechny 4). Dělal jsem to na felicii a pohoda, po vyčištění naměřili hodnoty jako u nových vstřikovačů. kde Ti to dělali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 kde Ti to dělali? Dělají to v Hradci Králové, někde na letišti, ale mě to tam vezl známý. Dostal jsem k tomu papír, kde bylo nakresleno jak stříkají a kolik nastříkají před čištěním a po vyčištění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 tady máš odkaz http://www.jetservis.cz/servis.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 tady máš odkazhttp://www.jetservis.cz/servis.html dik , našel jsem něco blíž Brna http://www.auto-lpg.cz/?cap=3545, je to teda 2x dražší něž v hradci, ale prvně zkusím prohodit vstřiky a pak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 dik , našel jsem něco blíž Brna http://www.auto-lpg.cz/?cap=3545, je to teda 2x dražší něž v hradci, ale prvně zkusím prohodit vstřiky a pak uvidím. jestli máš možnost si od někoho půjčit jiný (dobrý) vstřikovač, tak to vyzkoušej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 jestli máš možnost si od někoho půjčit jiný (dobrý) vstřikovač, tak to vyzkoušej budu to řešit asi až v roce 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.