Prosinec 31, 200717 r Čekám až je někdo dovalí. Ale ty minulí Needy mě moc nenatchly. Nejvíce mě asi bavily Porsche a pak první Undegraundy ty sem dohrál pak ty druhý to byl posun otevřené město hodně tunění to mě bavilo, ale zase mrtvé město. A pak ty další mě nějak nebraly honičky s policií zachvilku omrzely taky bylo méně tunění a taky mě chybělo že nešlo vyzvat projíždějícího soupeře. A taky ty poslední 2 dost na jedno brdo a všechno dost stejný takže zachvilku mě to omrzelo. Tak jsem zvědavej na tyhle
Prosinec 31, 200717 r Need pro street - jsem sice rozchodil na nejnižší detaily ale ovladani šilene, sem tam se to hryzne, tak jsem to raději zabalil než si kazit chuť ze zavoděni a skusim to vytahnout tak za rok až si pořidim nějaky lepši strojek. asi taky nejkrasnější byla verze porsche Upraveno Prosinec 31, 200717 r od brunoos
Leden 2, 200817 r ProStreet sem hrala ale moc me to neoslovilo.. stejne jako Most Wanted nebo Carbon.. nejlepsi sou Undergroundy 2
Leden 3, 200817 r ProStreet sem hrala ale moc me to neoslovilo.. stejne jako Most Wanted nebo Carbon.. nejlepsi sou Undergroundy 2 Ty tomu ale vuuuubec nerozumis, protoze nejlepsi jsou Porschaky
Leden 3, 200817 r Chtěl jsem si po dlouhe době zahrat poršaky ale mam problem s hrou na win XP nejde mi totiž vůbec spustit instalace - spustim setup.exe na CD a vono se nic nestane nevi někdo čím by to mohlo bejt
Leden 3, 200817 r Ty tomu ale vuuuubec nerozumis, protoze nejlepsi jsou Porschaky Sem asi divna ale ja teda Porsche moc nemusim
Leden 5, 200817 r Autor Chtěl jsem si po dlouhe době zahrat poršaky ale mam problem s hrou na win XPnejde mi totiž vůbec spustit instalace - spustim setup.exe na CD a vono se nic nestane nevi někdo čím by to mohlo bejt Spatna piratska kopie
Leden 5, 200817 r Spatna piratska kopie No to je sice možné ale si pamatuji že na win 2000 mi to kdysi fachalo v poho
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.