zabiak Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Čekám až je někdo dovalí. Ale ty minulí Needy mě moc nenatchly. Nejvíce mě asi bavily Porsche a pak první Undegraundy ty sem dohrál pak ty druhý to byl posun otevřené město hodně tunění to mě bavilo, ale zase mrtvé město. A pak ty další mě nějak nebraly honičky s policií zachvilku omrzely taky bylo méně tunění a taky mě chybělo že nešlo vyzvat projíždějícího soupeře. A taky ty poslední 2 dost na jedno brdo a všechno dost stejný takže zachvilku mě to omrzelo. Tak jsem zvědavej na tyhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Me chytlo jen Porsche .. zbytek stoji za ho*no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 (editace) Need pro street - jsem sice rozchodil na nejnižší detaily ale ovladani šilene, sem tam se to hryzne, tak jsem to raději zabalil než si kazit chuť ze zavoděni a skusim to vytahnout tak za rok až si pořidim nějaky lepši strojek. asi taky nejkrasnější byla verze porsche Editováno: 31. Prosinec 2007, autor: brunoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 ProStreet sem hrala ale moc me to neoslovilo.. stejne jako Most Wanted nebo Carbon.. nejlepsi sou Undergroundy 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 ProStreet sem hrala ale moc me to neoslovilo.. stejne jako Most Wanted nebo Carbon.. nejlepsi sou Undergroundy 2 Ty tomu ale vuuuubec nerozumis, protoze nejlepsi jsou Porschaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Chtěl jsem si po dlouhe době zahrat poršaky ale mam problem s hrou na win XP nejde mi totiž vůbec spustit instalace - spustim setup.exe na CD a vono se nic nestane nevi někdo čím by to mohlo bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Ty tomu ale vuuuubec nerozumis, protoze nejlepsi jsou Porschaky Sem asi divna ale ja teda Porsche moc nemusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Chtěl jsem si po dlouhe době zahrat poršaky ale mam problem s hrou na win XPnejde mi totiž vůbec spustit instalace - spustim setup.exe na CD a vono se nic nestane nevi někdo čím by to mohlo bejt Spatna piratska kopie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Spatna piratska kopie No to je sice možné ale si pamatuji že na win 2000 mi to kdysi fachalo v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Nemáte někdo prosím Vás instalační klíč k NFS Underground 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.