Jero Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 (editace) Ja ted uvazuju,abych nemusel delat zbytecny diry do palubky,o tom prisavnym drzaku ,neco jako na NAVI ... za pak korunek a kdykoliv se muze sundat Editováno: 4. leden 2008, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalibor3 Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Ono jsem zapoměl dodat, že mobil používám i jako navigaci...takže ho potřebuju mít trošku nakloněný,abych ho i viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Jedine drziak na mobil a navigaciu s prisavkou na celne sklo a teleskopickym ramenom , nic lepsieho som zatial nevidel.Poslem aj foto neskvor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Aj s foto , vzadu je zariadenie ktore mi neraz pomohlo velmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Já mám mobil hozenej v příhrádce pod rádiem Na skle už mám GPS, a nejeví se mi to jako nejlepší řešení, už jen z toho důvodu, že to tam nemá co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 (editace) Me vetsinou vsechny veci pri vetsim zaberu z te prihradky vypadavaji a hledam to pak vsude mozne pod sedackama Editováno: 29. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 (editace) to se mi u 66kw nestane Editováno: 29. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 (editace) No tak to se pak nedivim ze ti staci prihradka Editováno: 29. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sin Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 ]Já to mám vyřešené viz foto. Na šroubech od climatronicu je namontovaná konzola z předchozího handsfree a na tu jsme přišrouboval držák od Brodit přímo na můj telefon. Drží to krásně a myslim si že to nevypadá nejhůř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Ja mam neco podobnyho, jako ma sin, akorat nahore nad radiem a mam tam Parrota CK3100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 ]Já to mám vyřešené viz foto. Na šroubech od climatronicu je namontovaná konzola z předchozího handsfree a na tu jsme přišrouboval držák od Brodit přímo na můj telefon. Drží to krásně a myslim si že to nevypadá nejhůř. Taky sikovne vyreseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 ]Já to mám vyřešené viz foto. Na šroubech od climatronicu je namontovaná konzola z předchozího handsfree a na tu jsme přišrouboval držák od Brodit přímo na můj telefon. Drží to krásně a myslim si že to nevypadá nejhůř. Vypada to dobre, lepe jak ten prvni prispevek. Nejsem si jist, jestli tak jak to ma Dalibor3 namontovane, ze by na to nejak extra videl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladaBrno Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Zdarek, v dobe kvalitnich prisavek bych vubec do palubovky nezasahoval. Ja to vyresil univerzalnim drzakem s prisavkou tusim z ELECTROWORLD ani ne za 400 kacek. Umistil sem ho vlevo vedle kaplicky do rohu, perfektni misto, treba i vyfotim, mobil pouzivam i jako navigaci a nemuzu si stezovat, prisavku mam pul roku a nikdy nespadla, mobil drzi perfektne, doporucuju! btw: na okne nesmis mit veci pokud jsou v zornem poli - moje umisteni je mimo zorne pole vsak se presvedicite kdyz sednete za volant. Policajti taky nikdy nic nerekli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 (editace) Dej typ a popripade i foto. Editováno: 29. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 (editace) Já to řeším takhle. Jak u Fabie, tak i u Octávky. Fotku z Octávky nemám. Jeden z těch plechů je narovnaný a zasunutý mezi ventilačku a palubku, druhý (podlepený mechovkou) se opře o žaluzie. Vzhledem k tomu, že tyhle střední ventilačky nepoužívám, nevadí mi to. Celkem to drží, nic nevrtám, při prodeji nejsou žádné stopy po montáži. Editováno: 11. leden 2008, autor: Jir-ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalibor3 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 No když si to tady tak pročítám, tak uznávám že jsou lepší řešení než mám teď Asi to změním, ono ten stříbrný rámeček na středovém panelu sem si stříkl sám, takže to nebude žádný problém....dírky zatmelím, znovu přestříknu-možná opět stříbrnou a poohlídnu se po něčem jiném-některé tipy tady jsou dobrý na realizaci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) Já to mám vyřešené viz foto. Na šroubech od climatronicu je namontovaná konzola z předchozího handsfree a na tu jsme přišrouboval držák od Brodit přímo na můj telefon. Drží to krásně a myslim si že to nevypadá nejhůř. po rozchozeni navigace telefonu shanim taky nejakej drzak a akto by se mi to libilo nevali se nahodou nekomu doma nejakej na nokii n73? Editováno: 28. Duben 2008, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Zdarek, v dobe kvalitnich prisavek bych vubec do palubovky nezasahoval. Ja to vyresil univerzalnim drzakem s prisavkou tusim z ELECTROWORLD ani ne za 400 kacek. Umistil sem ho vlevo vedle kaplicky do rohu, perfektni misto, treba i vyfotim, mobil pouzivam i jako navigaci a nemuzu si stezovat, prisavku mam pul roku a nikdy nespadla, mobil drzi perfektne, doporucuju!btw: na okne nesmis mit veci pokud jsou v zornem poli - moje umisteni je mimo zorne pole vsak se presvedicite kdyz sednete za volant. Policajti taky nikdy nic nerekli... ked sa pozriete lepsie na jeho avatar tak je to videt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.