Leden 4, 200817 r Ja ted uvazuju,abych nemusel delat zbytecny diry do palubky,o tom prisavnym drzaku ,neco jako na NAVI ... za pak korunek a kdykoliv se muze sundat Upraveno Leden 4, 200817 r od Jeronymo
Leden 6, 200817 r Ono jsem zapoměl dodat, že mobil používám i jako navigaci...takže ho potřebuju mít trošku nakloněný,abych ho i viděl
Leden 6, 200817 r Jedine drziak na mobil a navigaciu s prisavkou na celne sklo a teleskopickym ramenom , nic lepsieho som zatial nevidel.Poslem aj foto neskvor
Leden 6, 200817 r Já mám mobil hozenej v příhrádce pod rádiem Na skle už mám GPS, a nejeví se mi to jako nejlepší řešení, už jen z toho důvodu, že to tam nemá co dělat
Leden 7, 200817 r Me vetsinou vsechny veci pri vetsim zaberu z te prihradky vypadavaji a hledam to pak vsude mozne pod sedackama Upraveno Leden 29, 201114 r od Wojnar
Leden 7, 200817 r No tak to se pak nedivim ze ti staci prihradka Upraveno Leden 29, 201114 r od Wojnar
Leden 7, 200817 r ]Já to mám vyřešené viz foto. Na šroubech od climatronicu je namontovaná konzola z předchozího handsfree a na tu jsme přišrouboval držák od Brodit přímo na můj telefon. Drží to krásně a myslim si že to nevypadá nejhůř.
Leden 7, 200817 r Ja mam neco podobnyho, jako ma sin, akorat nahore nad radiem a mam tam Parrota CK3100
Leden 7, 200817 r ]Já to mám vyřešené viz foto. Na šroubech od climatronicu je namontovaná konzola z předchozího handsfree a na tu jsme přišrouboval držák od Brodit přímo na můj telefon. Drží to krásně a myslim si že to nevypadá nejhůř. Taky sikovne vyreseny
Leden 7, 200817 r ]Já to mám vyřešené viz foto. Na šroubech od climatronicu je namontovaná konzola z předchozího handsfree a na tu jsme přišrouboval držák od Brodit přímo na můj telefon. Drží to krásně a myslim si že to nevypadá nejhůř. Vypada to dobre, lepe jak ten prvni prispevek. Nejsem si jist, jestli tak jak to ma Dalibor3 namontovane, ze by na to nejak extra videl.
Leden 11, 200817 r Zdarek, v dobe kvalitnich prisavek bych vubec do palubovky nezasahoval. Ja to vyresil univerzalnim drzakem s prisavkou tusim z ELECTROWORLD ani ne za 400 kacek. Umistil sem ho vlevo vedle kaplicky do rohu, perfektni misto, treba i vyfotim, mobil pouzivam i jako navigaci a nemuzu si stezovat, prisavku mam pul roku a nikdy nespadla, mobil drzi perfektne, doporucuju! btw: na okne nesmis mit veci pokud jsou v zornem poli - moje umisteni je mimo zorne pole vsak se presvedicite kdyz sednete za volant. Policajti taky nikdy nic nerekli...
Leden 11, 200817 r Já to řeším takhle. Jak u Fabie, tak i u Octávky. Fotku z Octávky nemám. Jeden z těch plechů je narovnaný a zasunutý mezi ventilačku a palubku, druhý (podlepený mechovkou) se opře o žaluzie. Vzhledem k tomu, že tyhle střední ventilačky nepoužívám, nevadí mi to. Celkem to drží, nic nevrtám, při prodeji nejsou žádné stopy po montáži. Upraveno Leden 11, 200817 r od Jir-ka
Leden 13, 200817 r No když si to tady tak pročítám, tak uznávám že jsou lepší řešení než mám teď Asi to změním, ono ten stříbrný rámeček na středovém panelu sem si stříkl sám, takže to nebude žádný problém....dírky zatmelím, znovu přestříknu-možná opět stříbrnou a poohlídnu se po něčem jiném-některé tipy tady jsou dobrý na realizaci..
Duben 28, 200817 r Já to mám vyřešené viz foto. Na šroubech od climatronicu je namontovaná konzola z předchozího handsfree a na tu jsme přišrouboval držák od Brodit přímo na můj telefon. Drží to krásně a myslim si že to nevypadá nejhůř. po rozchozeni navigace telefonu shanim taky nejakej drzak a akto by se mi to libilo nevali se nahodou nekomu doma nejakej na nokii n73? Upraveno Duben 28, 200817 r od zdsamct
Květen 2, 200817 r Zdarek, v dobe kvalitnich prisavek bych vubec do palubovky nezasahoval. Ja to vyresil univerzalnim drzakem s prisavkou tusim z ELECTROWORLD ani ne za 400 kacek. Umistil sem ho vlevo vedle kaplicky do rohu, perfektni misto, treba i vyfotim, mobil pouzivam i jako navigaci a nemuzu si stezovat, prisavku mam pul roku a nikdy nespadla, mobil drzi perfektne, doporucuju!btw: na okne nesmis mit veci pokud jsou v zornem poli - moje umisteni je mimo zorne pole vsak se presvedicite kdyz sednete za volant. Policajti taky nikdy nic nerekli... ked sa pozriete lepsie na jeho avatar tak je to videt...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.