Přejít na obsah

Co je to za klíč

KaJe

Doporučené příspěvky

Proč je ten klíč tak drahej nevím, snad ho seženu levněji. Olej jsem již v převodovce měnil a bylo to taky znát.

Ale koukám, že už si slova 1x, 2x za život vyměnil za 1x za 2 roky! lol

To bych Ti přál, abys jej sehnal levněji.. Jak jsu výše slíbil, poptám se na zátku s otvorem

na 17´INBUS. Ten bych ti pak klidně vypůjčil :) Ale cestu do Prahy budu mít až ve čtvrtek.

Jinak 1x za 2 roky už nyní samozřejmě :palec2: Teď když totiž už kroutím výše zmiňovaných 163.000 km

mi nic jiného ani nezbude. Do té doby na to nikdo nešáhl a souhlasím, že od doby výměny je to poznat

- k lepšímu, samozřejmě! :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč je ten klíč tak drahej nevím, snad ho seženu levněji. Olej jsem již v převodovce měnil a bylo to taky znát.

Ale koukám, že už si slova 1x, 2x za život vyměnil za 1x za 2 roky! lol

KaJe čau :palec2:

Právě jsu volal na pražský Břevnov, do autodílů 2R ohledně stěračů Aerotwin -origo Škoda krásných 700,- Kč

A při té příležitosti jsu se zeptal na tu tvou zátku! lol

Podle prodavače se už nedělají zátky ani na 17" INBUS nebo tenhle tvůj prapodivný TORX

ale již zátky na normální 6 HR ŠROUB (vel. č. 14)

Jinak zátka je pořád stejná. Chceš tu zátku eventuálně vzít? :palec2:

(když mi pošleš SZ s tel.číslem, napíšu ti, kolik zátka stojí a pak ti to mohu

poslat normálně dopisem :p

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Schanel jsem tento klic taky.Na prevodovce ve fabii je mam.Vyresil jsem to tak,ze jsem koupil od TONA ten tisicihran bez diry a na te zatce odvrtal ten stredovy vystupek.Je tam stejne jen pro to aby do toho kazdy nelezl a mohli to delat jen v servisech.Jinak tam nema opodstatneni.

Tot mam rada.Cena nadstavce Gola je do 100Kc.

Odkaz ke komentáři

Zdar chlapi, poslyšte, viz. obrázek doufám že je to tak dobře ale jeden dotaz, na co je ten malej šroub, přijde mi že je v takovém dolíku a pokud by se při vypouštění vytočil trouchu by ještě toho olej vyteklo, nebo ne ???

post-12266-1203523931_thumb.jpg

Editováno: , autor: viewer
Odkaz ke komentáři

Zdar chlapi, poslyšte, viz. obrázek doufám že je to tak dobře ale jeden dotaz, na co je ten malej šroub, přijde mi že je v takovém dolíku a pokud by se při vypouštění vytočil trouchu by ještě toho olej vyteklo, nebo ne ???

Chtělo by to lépe vyfotit..

Jinak si myslím, že to je "torx" :)

ale jestli z toho vyteče olej, tak to fakt nevím.

Jukni do mého podpisu, je tam návod, jak měnit převodový olej.

Odkaz ke komentáři

Ani ať ti nenapadne . Myslím že je to zajištění aretace

Odkaz ke komentáři

Jo, jasně, je to takový menší torx, taky jsem to nevytočil, měl jsem přesně tu obavu že to uvnitř něco drží a pak už to tam nemusim zpátky nandat.

Naštěstí se držím zásady, že když nevím na co nějaký šroubek nebo čudlík je tak na to nesahám :-)

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...