Přejít na obsah

Romeo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Romeo

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Romeo

    Bouchnoutí

    Mne to dela taky na Octavii 1,ale lupe to pri zarazeni zpatecky pri jizde a pri pridani plyn.Da to takovo dutou ranu,ale spis se mne zda ze je to ze spodu auta ve stredu,jakoby to delal vyfuk.Protoze kdyz jsem menil stredovy dil vyfuku,byl ten stredovy silenblock utrzeny a delalo to rany o dost casteji.Po vymene vse prestalo a asi po 10000km ted to dela znovu ale o dost min. Jakoby motor jak ma pohyb pri pridani plynu pri ceste vzad napruzi vyfukove potrubi a to pak buchne?
  2. Ahoj taky schanim mapy pro Travel Pilot E2.Mam jen CR+Polsko 2004.Koupil bych i origo starsi CD CR+neco treba 2006 nebo 2007 za rozumny penize.Diky za pripadnou nabidku.
  3. Ja jsem asi 25km od Hodonina.Octavia. Klidne zkus usporadat takovy mini sraz.
  4. Ahoj ,taky chci menit svicky na tomto motoru.Mohl by mi nekdo ,kdo to delal poradit jak vytahnu vysokonapetove pogumovane"fajky"co jsou nasazeny na svickach .Jeste jsem to nedelal a nerad bych je porusil.Je tam dost malo mista .Diky moc .
  5. Romeo

    spojka 220tis. km

    Ahoj,ja mam sice 1,8 turbo (AGU,1999)a mam zhruba 110 tisic km najeto a spojka je v pohode.Vcera shodou okolnosti jsem byl v servise ,ze mi taky neco klepe nepravidelne ve miste kde je spojka. A tam mi reli po vyzkouseni ,ze to asi je dvouhmotnostni setrvacnik a ze neni zcela v poradku.Ale nemam se bat,ze to v pohode vydrzi dalsich x-km,ze to mam resit az to bude skubat motorem.Pry v prevodovce to nebude,ze se tyto prevodovky vubec nekazi. Nejhorsi je,ze doma mi to klepalo tak pet krat vic jak kdyz jsem prijel do servisu,tak ted nevim co si mam o tom myslet.Tot moje zkusenost.
  6. Taky jsem si to chtel zapojit .Ale sehnal jsem jen ten senzor za 1900,- . Ale uz to zapojovat nebudu.Nema chut schanet zbytek a taky ta montaz asi nebude tak jednoducha. Tak jesli by jste nekdo chtel tak ten destovy senzor (novy,nepouzity) prenecham tak za 600Kc. rcahlik@quick.cz
  7. Romeo

    Co je to za klíč

    Schanel jsem tento klic taky.Na prevodovce ve fabii je mam.Vyresil jsem to tak,ze jsem koupil od TONA ten tisicihran bez diry a na te zatce odvrtal ten stredovy vystupek.Je tam stejne jen pro to aby do toho kazdy nelezl a mohli to delat jen v servisech.Jinak tam nema opodstatneni. Tot mam rada.Cena nadstavce Gola je do 100Kc.
  8. Jo to je přesně jak jsi napsal.Přes Bobošíkovou se schovají za ty jejich názory-nenázory.Ono totiž je jednoduché jen všechno kritizovat(ted myslím komanče),když vědí,že sami by nic dobrého neudělali.Je mi líto lidí ,kteří jim věří. Ale k předešlým příspěvkum. Je mi vcelku celkem jedno kdo bude na hradě a taky kdo bude ve vládě.Já mám v životě dost starostí a nemám zájem se starat o to kdo komu do čeho nadává.A myslím si ,že kdyby stát fungoval jak má ,tak by se nikdo nedíval na divadlo ala Paroubek-Topolanek a každý by se staral o své věci.Ale jelikož to nefunguje ,tak jsem nuceni sledovat tyto "divadla" ve sdělovacích prostředcích ,abycho věli co nás v příštích dnech postihne. Jedná se mi o to ,když už pracuji a snažím se vydělat peníze abych uživil rodinu,nemusel pořád počítat každou korunu(obrazně řečeno),nemusel dát dost velkou část těch peněz na nefakčenka cigoše a další příživníky,další část na tzv.zdravotnickou mafii(zdrav.pojišťovny,doktory,lékárníky atd.),a další papalášum ,aby si za ty daně užívali v přepychu a měli co rozhazovat. Neříkám ,že to v jiných státech funguje ideálně ,ale např.v Něměcku co já poznal tak ten co pracuje a muže to být i obyčejný dělník se má tak ,že si dokáže bez větších problému pořídit nový dum na splatky,i s novým autem přitom v pohodě uživí rodinu a ještě mu zustane na to jel dvakrát za rok na dovolenou.A to si myslím jestě dlouho velké procento lidí v ČR nedovolí. Až se budu takto mít tak mne opravdu politika ani zajímat nebude.A když si politik bude brát 500000 Kč plat ,tak mne to nebude vadit.Pak si u doktora zaplatim klidne 500 když mne opravdu vyléčí a nebude mne zbytečně dopovat léky ,které jako "dealer" farmaceut. firem musí prodat. Tak to je muj názor a nekamenuj te mne pokud máte jiný.....
  9. Ja mam stejny problem.Uz mi to uslo dvakrat a vymenoval jsem hadice ktere byli poteceny tou fosforeskujici barvou,jelikoz jsem myslel ze jsou vadne-nebyli.Napsalo mne to na VAG taky tlakovy snimac klimatizace-ten totiz kontroluje tlaky a spina ventilatory nebo pri malem tlaku vypina klimu.Ten je vadny nezapnul ventilatory pri vysokych vedrech a tlak media ho nekudy odvedl ven.Pokud nevyjde toho moc tak to jeste chvili chladi.ale pak prestane nadobro.Nejhorsi je na tom to ze nevis kdy nastane krizovy tlak v systemu aby jsi rekl s jistotou jestli je to jen spinacem nebo i necim jinym.
  10. Ja mam stejny motor 1,8T 20V a taky mi to nekdy poskubava.Zniceho nic se na dve,tri vteriny ztati vykon motoru bez pohybu plynoveho pedalu.je to opravdu nahodile ,ale vadi mi to.Muzete sem nekdo (Garny)napsat co to asi muze byt aby se neporouchalo neco duleziteho.Diky.
×
×
  • Vytvořit nový...