Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Koukam,ze se pripojila i Cary mary :) ,no a uz se ti nejak podarilo zjistit jestli je to face nebo predface ? Nebo to pokracuje porad touhle zdlouhavou debatou ?

No pripojila protoze sem to sama nepochopila jak to mysli a on misto aby normalne odpovedel kdyz se ho nekdo zepta tak dela tohle...

Vloženo
No pripojila protoze sem to sama nepochopila jak to mysli a on misto aby normalne odpovedel kdyz se ho nekdo zepta tak dela tohle...

Tak to je pochopitelne,,,do tedka nemuzu pochopit cim tim chce docilit...,

Vloženo
ee co tam bylo ?

Je tam soutez mimo jine..nevite .....Ve kterém roce byla zahájena výroba první generace modelu M3? 1976,1986 ,1996 ?

Vloženo
Jj, pěkný věci tam byly... ;)

jj, nevidel jsem to sice od zacatku....ale zaujla mne ten hasicak.....ajko,ze by ho clovek asi mel mit v aute ;)

Vloženo

Stejně ten nárazník nechce, nekoupí ho, tak nevím, o co vlastně jde... ;)

Vloženo
Je tam soutez mimo jine..nevite .....Ve kterém roce byla zahájena výroba první generace modelu M3? 1976,1986 ,1996 ?

86 :)

Návštěvník
Vloženo
Koukam,ze se pripojila i Cary mary :) ,no a uz se ti nejak podarilo zjistit jestli je to face nebo predface ? Nebo to pokracuje porad touhle zdlouhavou debatou ?

Ja na to uz prdim a uz se tam ani nepodivam :aggressive:

Vloženo
jj, nevidel jsem to sice od zacatku....ale zaujla mne ten hasicak.....ajko,ze by ho clovek asi mel mit v aute ;)

Tak to každopádně, za uplynulý rok jsem dva vystříkal... ;)

Vloženo
Ja na to uz prdim a uz se tam ani nepodivam :aggressive:

Nekdy te nekere nove stranky(fora) prekvapi ,clovek se slusne zepta a oni takhle..,ale tak,nač nekam lozit kdyz je tady skodahome :);)

Návštěvník
Vloženo
To ses dobrej teda hele... :(

Protoze ten kluk neví co pise a to by me mohlo stat krk lol

Vloženo
Nekdy te nekere nove stranky(fora) prekvapi ,clovek se slusne zepta a oni takhle..,ale tak,nač nekam lozit kdyz je tady skodahome :);)

No to si tomu pomoh... toe moe forum a ja se ho snazim rozjet a ty takhle :D

Vloženo
Tak to každopádně, za uplynulý rok jsem dva vystříkal... ;)

Fakt ? na svem nebo jsi pomahal nekomu ? mas sprej nebo ten vetsi ?

Vloženo

No třeba stačilo strčit do toho inzerátu fotku a každej racionálně přemejšlející člověk by věděl, o jakej nárazník se vlastně jedná...

Ale už to nechme plavat... ;)

Vloženo
No to si tomu pomoh... toe moe forum a ja se ho snazim rozjet a ty takhle :D

ahaa :D ..tak to se omlouvam ;) ... ale nekdy to tak opravdu je ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...