Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
To je dycky tak..Si clovek rika rano..kua,co me to tu svedi,nebo boli..Pak kouknes do zrcadla,leknes se... :D A nevis,odkud to prislo..

Tu jedno Cuba Libre.. ;)

mam jeste par fotecek.. ;)

Tak to je mazec.....kolik stoji takovy kotel pitiva ???

Vloženo
Lak i kdybych se rozhodla tak to bude stejne az na jare takze zatim mam jeste cas na premysleni :) Ale dneska sem fotila ze vsech stran mam asi 50 fotek tak jdu vybirat ktery si mam hodit semka :D

Tak to jo...Jsem zvedavej,s jakym rozhodnutim "prijdes" Tak vybirej,at mame na co koukat... :palec2:

Vloženo
Jj chutnalo..Byla to slecna co tam byla na brigosce za barem...Loupala nam tam pernicek.. :D Pak sem ji musel vystridat za tim barem.. ;)

Co myslis,ze by tam mohlo byt? ;) trencle to nebyly.. :kol-14:

ouu :D kdyz Cuba - tak se vsim vsudy jo ?... ;)

Vloženo
To je dycky tak..Si clovek rika rano..kua,co me to tu svedi,nebo boli..Pak kouknes do zrcadla,leknes se... :D A nevis,odkud to prislo..

Tu jedno Cuba Libre.. ;)

mam jeste par fotecek.. ;)

no ty vole,slušnej kyblík. :palec2: .Kolik vás na to bylo?

Vloženo
ouu :D kdyz Cuba - tak se vsim vsudy jo ?... ;)

No spis jamaica.. :D

@maros:Hele stoji to flasku Havany,pres 2 litry coly a naky limety..Takze cca do 600,- ;)

@jirka3: hele byli sme na to 4..Ale nejvic sem sosal ja s bratrankem..Dali sme to 2x... ;)

Vloženo
rozcvičuju nohy,mažu tam pěšky,asi 5 km

Dej me pokoj s takovou dalkou.. ;) Ale cestou domu ti aspon vyvetra.. :D

@MichalF: Smajlika,jak nas Cary mary zdravila.. ;)

Vloženo
No spis jamaica.. :D

@maros:Hele stoji to flasku Havany,pres 2 litry coly a naky limety..Takze cca do 600,- ;)

@jirka3: hele byli sme na to 4..Ale nejvic sem sosal ja s bratrankem..Dali sme to 2x... ;)

když si vzpomenu na dovču,tak tam nám to míchali naopak,flašku koly a přes dva litry rumu ;)

Vloženo

Jojo delsi cesta pesky domu dela strasne moc. Pak je rano vzdycky lip, kdyz se vecer clovek projde !!!

Vloženo
když si vzpomenu na dovču,tak tam nám to míchali naopak,flašku koly a přes dva litry rumu ;)

No jo,ty si vlastne byl v ty dominicane,co? :palec2:

Vloženo

Už jsem zvyklej.Holt jsem dneska nesehnal žádnou kafku na odvoz.Naposled když jsem to šel,tak jsem prej odcházel v půl třetí a domů jsem prej dorazil až v šest?Občas se nechápu

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...