Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zdar Moravo

Zdar Peťo, taxem včera odpoledne zjistil, že nemám od novýho roku pojištěný žádný auto, povinný nic, havárka nic :feve: Prostě panáčci a panenky v KB spinkaj a neví o světě :help:

Vloženo
Hele nebud drzej jo? :D

@Cary: Mame toho vic 2x Iveco,Transita,Trafica (hooodne staryho) :), pak Hyundai Galloper,Stilo Multivagon, Vectru, Focuse, Fusiona nakonec to nejlepsi Felicii Pick Up.. :( Ale je to na palici.

A ktery z nich se pokazili? Pocitam ze Transit... Hyundai... Focus a Fusion :D

Vloženo
Jsem viděl Marťase tuším v pick-upu Felicii ;)

No ,to je takova perlicka..Ale je fakt,ze to je snad jediny auto,co se nesere.Jediny,kdyz je velkej,ale fakt velkej slejvak,tak je pojistkova skrin plna vody.. :D

Vloženo
Zdar Peťo, taxem včera odpoledne zjistil, že nemám od novýho roku pojištěný žádný auto, povinný nic, havárka nic :feve: Prostě panáčci a panenky v KB spinkaj a neví o světě :help:

no dobrej bordel. Mě čeká zaplacení pov + hav. teď po výplatě

Vloženo
A ktery z nich se pokazili? Pocitam ze Transit... Hyundai... Focus a Fusion :D

Pulku si trefitla, Transit a Hyundai..Pak Stilo a Iveco..A druhy Iveco ma vypraskanou baterku.. :(

Caues Spidulo.. ;)

Vloženo
No ,to je takova perlicka..Ale je fakt,ze to je snad jediny auto,co se nesere.Jediny,kdyz je velkej,ale fakt velkej slejvak,tak je pojistkova skrin plna vody.. :D

To neřeš, u Filcky normální stav... ;)

Vloženo
Nebud skodolibej :D

Ta třeba Tranzit z roku 1989 byl ještě poctivej angličan, fčíl je to šméčko... ;)

V poho, já su fakt škodolibej, omlouvám se... :feve:

Vloženo
Čao Marty, hele rolbík tady hodil nabídku a pobyt v Bílé Labuti, nepojedeme si na víkend nakapat do strojku ?

Jj koukal jsem.. ;) Teoreticky bychom mohli i do vysokyho nad jizedou,kde ma bratranek pensionek i s putikou a baurak tam ma navic streeeece a jezdi k nemu.. ;)

Ale Labut by taky sla..Jen ted nejak nevim kdy.. :o

Vloženo
Jj koukal jsem.. ;) Teoreticky bychom mohli i do vysokyho nad jizedou,kde ma bratranek pensionek i s putikou a baurak tam ma navic streeeece a jezdi k nemu.. ;)

Ale Labut by taky sla..Jen ted nejak nevim kdy.. :o

No pozór, tady jsou skrytý možnosti !!! Ale jak píšeš, s tím časem je to trochu out... :feve:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...