Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jj,presne tam.....ja tam nejel asi mesic a koukam jak blazen.

Kutí ,vymysleji ..uvidime jak se jim to povede .Ale bylo to zajimavy kdyz tam uzavreli ten jeden pruh ,bez semaforu ,docela sranda dostat se do mesta ...

Vloženo

Kurec tedko posloucham .. Schvalili ,ze tramvaje musej dat prednost chodcum :kuk: Tywoe,nevim nad cim premejslej ,to zase bude prejetych lidi jak svin'a ...

Vloženo (editace)
Kurec tedko posloucham .. Schvalili ,ze tramvaje musej dat prednost chodcum :kuk: Tywoe,nevim nad cim premejslej ,to zase bude prejetych lidi jak svin'a ...

jj,a hlavne duchodcu :D Ti delaji ze nevidi a jdou jako oseli za potravou :D

Editováno: , autor: maros
Vloženo (editace)
Hoy :)

@maros - j dneska tam je celkem dobre,ale vcera bylo paradni pocasi,taky jsem myl a vypada to uplne jinak ... ;)

jj,vcerabylo fajne,ale nestihal jsem...... tak alespon dneska trosku....vim ze to zitra bude zase obdobne ;)

Vcera jsem valil do Mostu u Jab...od Trince,suche a paradni cesty az v Mostech zase vlhko a bordel.

V Jablu,jsem videl jak kamionak vzal bok autobusu....pekne mu naves poskocil a autobus levy bok pekne poniceny.Jeste ze tam nikdo nesedel.

Editováno: , autor: maros
Vloženo
jj,a hlavne duchodcu :D Ti delajize nevidi a jdou jako oseli za potravou :D

Kazdopadne to bude zajimavy,jak rikas s tema duchodcema :D , kdyz uz jsme u nich,.. zrovna vcera se mi stalo ,jedu vidim starsi pan ceka u prechodu ..poustim ho a co on, ukazal at jedu ,todle mam fakt nejraci ;) ,uz vidim jak bude tramvajka zastavovat ...

Vloženo
Kazdopadne to bude zajimavy,jak rikas s tema duchodcema :D , kdyz uz jsme u nich,.. zrovna vcera se mi stalo ,jedu vidim starsi pan ceka u prechodu ..poustim ho a co on, ukazal at jedu ,todle mam fakt nejraci ;) ,uz vidim jak bude tramvajka zastavovat ...

jj,to je pak na nervy... ale mozna budem obdobni ;)

Vloženo
jj,vcerabylo fajne,ale nestihal jsem...... tak alespon dneska trosku....vim ze to zitra bude zase obdobne ;)

Vcera jsem valil do Mostu u Jab...od Trince,suche a paradni cesty az v Mostech zase vlhko a bordel.

V Jablu,jsem videl jak kamionak vzal bok autobusu....pekne mu naves poskocil a autobus levy bok pekne poniceny.Jeste ze tam nikdo nesedel.

j tady jsou cesticky pekny ;) ,ale dal je to nanic... Koukam,ze v tom Jablu a Navsi se porad neco deje,tam borec spadne z mostu ,tam ten naburi toho... clovek aby se bal vubec v tom smeru jet :

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...