Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Caau co mas zase s tim avatarem? :D

niic :) to je jeden z tech co si vybrala :D ..tak je tam ,a pokud se na uate nic zasadniho nezmeni tak tam zustane ;)

Vloženo
niic :) to je jeden z tech co si vybrala :D ..tak je tam ,a pokud se na uate nic zasadniho nezmeni tak tam zustane ;)

Jeste vcera po tom co sem ti rekla ktery se mi libi sis tam dal auto zezadu a tedka zas zepredu. No sem zvedava jak dlouho ti tam vydrzi :D

Vloženo
Jeste vcera po tom co sem ti rekla ktery se mi libi sis tam dal auto zezadu a tedka zas zepredu. No sem zvedava jak dlouho ti tam vydrzi :D

fakt? :D ne u tohodle se budu drzet ;)

Vloženo
Zdař :) ....

jak je ? Docela me tedko vyvedly z miry ty dalsi čorky :aggressive:

Mi o tom chvíli povídej, vylapit někoho jak se mi motá okolo auta a nemá tam co dělat,nedej bože aby tam dělal vyloženě něco nepatřičnýho, tak nejdřív dostane nakládačku a pak se budu ptát co tam dělal :aggressive:

Vloženo
Kamosovi taky cca pred 14 dnama ukradli Octavku combika..

To je shit ,fakt mam tedko strach odejit vecer od auta.tak to vypada, ze se banda priblblejch pitomecku divala na 60sekund ...,a zacalo je to nejak mega bavit

Vloženo
Ja sem to necetla takze nevim ;) Co na nem budes delat?

Už jsem dodělal, měl jsem ho na zvedáku a čučel jsem na lauf, vypadá to, že přečkal bez úhony jedenáctou zimu... ;):palec2:

Ale hlavně tady byl kámoš a kecali jsme a pak jeden děda, kterej sháněl přední olejáky od Alka na Nissan Sunny z roku 1992. Tak jsem mu řekl 1.830,- Kč za kus a nějak blbě koukal, pak pozdravil a šel do pr....

Vloženo
A vezmeš mě s sebou :worthy:D Kdyby to třba vyšlo, tak bych i rád přijel ;)

Dobrá, budu na Tebe pamatovat a až to bude aktuální, tak se ozvu... ;)

Vloženo
Už jsem dodělal, měl jsem ho na zvedáku a čučel jsem na lauf, vypadá to, že přečkal bez úhony jedenáctou zimu... ;):palec2:

Ale hlavně tady byl kámoš a kecali jsme a pak jeden děda, kterej sháněl přední olejáky od Alka na Nissan Sunny z roku 1992. Tak jsem mu řekl 1.830,- Kč za kus a nějak blbě koukal, pak pozdravil a šel do pr....

11 zimu hmm solidní :palec2:

šel do pr.... :smich: :smich: :smich: :smich:

Vloženo

Ja mam prasklej vyfuck a to ji mam teprve rok ani ne :huh:

Vloženo
A vedle me Octavky ukradli pres noc na parkovisti RSku v Brne. Do me se taky zkouseli dostat ale nedala se :D

Uf tak to mě začíná celkem mrazit , moje už má za sebou taky dva pokusy v Práglu a na stejným místě s rozdílem cca 3 metrů :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive:

Vloženo
Kurnik, už si moc nepamatuju, jak to u vás je, ale není tam aspoň vjezd do dvora ?

Právě že néni, kdyby byl bylo by to v poho, hold barák pod kopcem hned u silnice dvůr ani garáž v nedohlednu :feve:;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...