baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 A Tomason na O2... no tak podle me urcite Sportec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 no tak podle me urcite Sportec Dobrá dobrá, koupím Sportec a když to bude stát za hovno, koupím Tomason... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Dobre poledne,pratele.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Dobrá dobrá, koupím Sportec a když to bude stát za hovno, koupím Tomason... a ja koupim Sportec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Dobre poledne,pratele.. Zdravíčko Marty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 a ja koupim Sportec Tak samože, s tím se počítá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Dobre poledne,pratele.. ahoj kamarade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Tak samože, s tím se počítá... a prodam spider Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Zdravíčko Marty... Cao..Ty kola shanis na koktu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Cao..Ty kola shanis na koktu? Jasná, už skoro třetím rokem jezdím na Spiderech 17" - to už je nemorální, každej správnej tuner obměňuje po každé sezóně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Jasná, už skoro třetím rokem jezdím na Spiderech 17" - to už je nemorální, každej správnej tuner obměňuje po každé sezóně... jeste ze nejsem tuner bo bych se z toho vosypal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 jeste ze nejsem tuner bo bych se z toho vosypal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 ahoj kamarade Caue.. Ty sportecy koupis ted,nebo az na O2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Caue..Ty sportecy koupis ted,nebo az na O2? co ja vim...zalezi kdy je bude spidak prodavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Jasná, už skoro třetím rokem jezdím na Spiderech 17" - to už je nemorální, každej správnej tuner obměňuje po každé sezóně... v tom pripade,jestli smim radit,tak Sportec... Ja sice nevim,jestli sem tuner,nebo ne,ale kdybych byl,tak by byla rada i na me..A abych rekl pravdu,tak sem ty hrisny myslenky uz mel.. A Spidery pujdou do sveta? Jiriku,to mas teda stesti,ze nejsi tuner.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 co ja vim...zalezi kdy je bude spidak prodavat Tak to jo,ale na OII je nedostanes..Bez podlozek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 faaaakt nekecam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Tak to jo,ale na OII je nedostanes..Bez podlozek.. ale ono uz by se to nejak poresilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 v tom pripade,jestli smim radit,tak Sportec... Ja sice nevim,jestli sem tuner,nebo ne,ale kdybych byl,tak by byla rada i na me..A abych rekl pravdu,tak sem ty hrisny myslenky uz mel.. A Spidery pujdou do sveta? Jiriku,to mas teda stesti,ze nejsi tuner.. lol Jj, já už su pro Sportecy rozhodnutej dlouho, ale teď jsem viděl pár pěkných kousků na TN1 a trochu mě to zvyklalo, ale asi zůstanu u toho původního rozhodnutí... Jj, Spidery půjdo pápá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 ale ono uz by se to nejak poresilo Ty jsi starej koumak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Jj, já už su pro Sportecy rozhodnutej dlouho, ale teď jsem viděl pár pěkných kousků na TN1 a trochu mě to zvyklalo, ale asi zůstanu u toho původního rozhodnutí... Jj, Spidery půjdo pápá... To je taky jedine dobre..Sportecy jsou nadherny,takovej typickej Race styl,dle myho..A to ja rad....Hele jako TN1..No,dobry,videl jsem je na novym Leonu..Nejsou spatny,treba na A4 bomba,ale je to uz takova fajnovka.. Sportec je SPORTec.. A Spidery pujdou s nebo bez pneu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Ty jsi starej koumak.. vzdycky to nejak jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 To je taky jedine dobre..Sportecy jsou nadherny,takovej typickej Race styl,dle myho..A to ja rad....Hele jako TN1..No,dobry,videl jsem je na novym Leonu..Nejsou spatny,treba na A4 bomba,ale je to uz takova fajnovka.. Sportec je SPORTec.. A Spidery pujdou s nebo bez pneu? Jj, nějak tak... Spidery půjdou bez pneu a možná s novým lakem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Jj, nějak tak... Spidery půjdou bez pneu a možná s novým lakem... ze bych udelal na octu bile nebo cerne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 vzdycky to nejak jde Jasnacka..A kdyz to nejde silo,jde to jeste vetsi silou.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky