jirka3 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Zase nam tu trosec nastezilo,.... takze nic moc pocasi a kosa.,jinak se to vcelku dá co v pze ? V Praze počasí na piču,odpoledne jsem si umyl korzára a hned začlo pršet.Teď už je to celkem v poho Jinak čau všem příchozím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 No co mam rikat ja? Tady je taky vsechno min. o rok pozadu.. zvlast kino.. a Wolf Creek znas? Taky brutalni filmek.. ale podle skutecne udalosti. tydlety poustni hororry mam rad:) ,ale potrebuju trosku obnovit vyber filmu,..vzdycky neco pujcim mrknu vratim..,, tady mam jen Pach krve,Texasky masakr,Hostel,nekde tusim Hory maji oci 1,a Saw 1 ... Jeste je dobrej film Upíři .... pak jeste jeden,ale to nevim jak se jmenuje jak banda mladejch jede ve skolnim autobuse a neco se stim busem stane uprostred totalni prdele,kolem jenom pole louky a beha po nichy taky típek v klobouku cely cerny,je mega rychly a vecer ma kridla .,nerika ti to neco ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Jinak mám otázku-koupili by jste Octu combi,1.9 TDI-81 kW,rok 2001,najeto 250 km-prostě 6 let stála. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 V Praze počasí na piču,odpoledne jsem si umyl korzára a hned začlo pršet.Teď už je to celkem v pohoJinak čau všem příchozím hmm,,..to nasere no,ale je dobry ,ze uz tak nefouka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Jinak mám otázku-koupili by jste Octu combi,1.9 TDI-81 kW,rok 2001,najeto 250 km-prostě 6 let stála. Stacilo by jen par potrebnych veci vymenit a poradne to prekontrolovat...zalezi taky za jakou castku ?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 hmm,,..to nasere no,ale je dobry ,ze uz tak nefouka to jo,a korzára jsem nechal u našich na zahradě,abych ho nezasral a domů jel koktou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Stacilo by jen par potrebnych veci vymenit a poradne to prekontrolovat...zalezi taky za jakou castku ?... cca 307 tis+dovoz,stojí v zahraničí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 to jo,a korzára jsem nechal u našich na zahradě,abych ho nezasral a domů jel koktou vzdy se najde nejaky reseni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 cca 307 tis+dovoz,stojí v zahraničí No,to je docela slusna cena,,sice je to 01 ,ale ty kilometry pritahujou hodne... je na to nekde odkaz nebo ses k tomu dostal nejak bokem ? . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 tydlety poustni hororry mam rad:) ,ale potrebuju trosku obnovit vyber filmu,..vzdycky neco pujcim mrknu vratim..,, tady mam jen Pach krve,Texasky masakr,Hostel,nekde tusim Hory maji oci 1,a Saw 1 ... Jeste je dobrej film Upíři .... pak jeste jeden,ale to nevim jak se jmenuje jak banda mladejch jede ve skolnim autobuse a neco se stim busem stane uprostred totalni prdele,kolem jenom pole louky a beha po nichy taky típek v klobouku cely cerny,je mega rychly a vecer ma kridla .,nerika ti to neco ? Jo tak TMMP taky super film.. nasla sem trailer na Wolf Creek ale tam nic moc neukazujou a vypada to nezazivne.. jinak to co popisujes mi nic moc nerika Koukni tady sou ukazky z Wolf Creeku http://youtube.com/watch?v=NNoJkkik_TA&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Cau draku Nazdar dračice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Jo tak TMMP taky super film.. nasla sem trailer na Wolf Creek ale tam nic moc neukazujou a vypada to nezazivne.. jinak to co popisujes mi nic moc nerika Koukni tady sou ukazky z Wolf Creeku http://youtube.com/watch?v=NNoJkkik_TA&feature=related Texas byl prvni horor ktery sem videl.,,, jeste si neco malo pamatuju z Gothiky ,ale to byl takovy horor thriller ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 vzdy se najde nejaky reseni ... jojo,Octa je taky jako prase,tu musím vyčistit zejtra.Jinak mám nabídku na motor Opel 1,8 16 V,tak přemejšlým,že bych ho tam šoupnul.Jsem s tím autem fakt spokojenej,teda až na ten motor,prostě ta 1,2ka nejede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 na nejakou dobu musim zmizet.,,za chvilec jsem z5 .... ztm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Nazdar dračice Uz zdravej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 (editace) čauky chlapi a samožei dámy jeronymo sem Ti poslal SZ s odpovědí Editováno: 22. leden 2008, autor: Hensel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 čauky chlapi a samožei dámy No jeste ze si to dodal Caaauu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Kura Zbyňa kůpil odtahovku, Ivecoooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 čauky chlapi a samožei dámy jeronymo sem Ti poslal SZ s odpovědí Zdar jak sviňa Honzi :palec2: :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 cca 307 tis+dovoz,stojí v zahraničí 307 tis za oktu r.v. 2001 ???? Ctu dobre ??? Nejake drahe ,ne ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 caute ,ti ktere sjem jeste nezdravil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Texas byl prvni horor ktery sem videl.,,, jeste si neco malo pamatuju z Gothiky ,ale to byl takovy horor thriller ... http://www.youtube.com/watch?v=uhai6HDqzVY Tak prvni z hororu co jsem videl ja..byl Nocni mura .... fredy kruger. Ja myslim ze kamos o tom Metru neco rikal v praci kdysi,ale nejak jsem to neregistroval..takze zitra se poptame ale nemam rad filmy,kde ten zmrdak vse prezije a je tichy,rychly a bystry jako pan buh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 čauky chlapi a samožei dámy jeronymo sem Ti poslal SZ s odpovědí Zdravicko ! jj diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 http://www.youtube.com/watch?v=uhai6HDqzVYTak prvni z hororu co jsem videl ja..byl Nocni mura .... fredy kruger. Ja myslim ze kamos o tom Metru neco rikal v praci kdysi,ale nejak jsem to neregistroval..takze zitra se poptame ale nemam rad filmy,kde ten zmrdak vse prezije a je tichy,rychly a bystry jako pan buh j Fredy to je legenda ..,fakticky se tenhle snimek podaril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Kura Zbyňa kůpil odtahovku, Ivecoooo kurna neke já, když tomu lumpovi napíšu tak nereaguje se na něj asi budu muset zajet k němu na barák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky