BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 kurna neke já, když tomu lumpovi napíšu tak nereaguje se na něj asi budu muset zajet k němu na barák nemá odpad, nemožeš srat :D jinak mě tlačil nějaku Octávu Laurin a Klement za 180tis kdyy někdo chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 nemá odpad, nemožeš srat :D jinak mě tlačil nějaku Octávu Laurin a Klement za 180tis kdyy někdo chtěl nemá odpady sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 a už je tady agent, nazdááááááááááááááár -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 zbyna uka fotky Ivecaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 a už je tady agent, nazdááááááááááááááár -_- sem ho sem natáhl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 sem ho sem natáhl prý mě nemá rád a fotky nepošle, to je co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 prý mě nemá rád a fotky nepošle, to je co teda však on s epochlapí drak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 teda však on s epochlapí drak prvni OC odtahová služba a pré bude vozit OC reklamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 no to bud emít Viki drahý a y budeme muset platit větší příspěvky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 http://www.youtube.com/watch?v=uhai6HDqzVYTak prvni z hororu co jsem videl ja..byl Nocni mura .... fredy kruger. Ja myslim ze kamos o tom Metru neco rikal v praci kdysi,ale nejak jsem to neregistroval..takze zitra se poptame ale nemam rad filmy,kde ten zmrdak vse prezije a je tichy,rychly a bystry jako pan buh Jojo Fredy no toho zna snad kazdy.. Jinak ten z toho Metra neprezije.. na konci ho ta kocka co tam hraje zabije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 no to bud emít Viki drahý a y budeme muset platit větší příspěvky a nebo bude muset škrtnout jednu dovolenou lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Jojo Fredy no toho zna snad kazdy.. Jinak ten z toho Metra neprezije.. na konci ho ta kocka co tam hraje zabije To je to jak tam sedi s tim psem ? ... tak to je pekny konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 kucíí dyť mě znáte pro Vás cokoliv. Zní to dobře "První OC odtahová služba" Zítra to bude polepený (pokud počasí dovolí) a pak to nafotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 To je to jak tam sedi s tim psem ? ... tak to je pekny konec Jo toe konec no. Ona prezije a toho parchanta zabije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 kucíí dyť mě znáte pro Vás cokoliv. Zní to dobře "První OC odtahová služba" Zítra to bude polepený (pokud počasí dovolí) a pak to nafotím. Zdra jak sviňa Zbyňo tak ať vše klape jak má :palec2: :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 a nebo bude muset škrtnout jednu dovolenou lol lol no čauky no to asi neklapne .... už tak jí mám málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Jo toe konec no. Ona prezije a toho parchanta zabije Uz jsem na to docela zvedav .., si nekdy vecer zapnu diwko a budu cubrnet ,... dalsi tyden budu chodit dom za svetla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 no čauky no to asi neklapne .... už tak jí mám málo já měl na mysli vitta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 já měl na mysli vitta jo ahá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 jojo,Octa je taky jako prase,tu musím vyčistit zejtra.Jinak mám nabídku na motor Opel 1,8 16 V,tak přemejšlým,že bych ho tam šoupnul.Jsem s tím autem fakt spokojenej,teda až na ten motor,prostě ta 1,2ka nejede Kurec ,kdyby se ti tam podarilo ten moturek napasovat, byla by to raketa autko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 307 tis za oktu r.v. 2001 ???? Ctu dobre ??? Nejake drahe ,ne ??? Ale zase kolik ma najeto .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Uz jsem na to docela zvedav .., si nekdy vecer zapnu diwko a budu cubrnet ,... dalsi tyden budu chodit dom za svetla Hehe no ja sem to taky prezila v pohode takze z toho ze bys dom chodil za svetla fakt strach nemam To ten Wolf Creek je brutalnejsi no. Ten sem v pulce vypla takze ani nevim jak to skoncilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Jo toe konec no. Ona prezije a toho parchanta zabije ses jsi jista ? dvojka nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Hehe no ja sem to taky prezila v pohode takze z toho ze bys dom chodil za svetla fakt strach nemam To ten Wolf Creek je brutalnejsi no. Ten sem v pulce vypla takze ani nevim jak to skoncilo taková SAW 1 až 4 :palec2: :palec2: to je kvalitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 ses jsi jista ? dvojka nebude No mohla by byt dvojka.. ale s nim uz urcite ne.. ten byl KO.. Ale kterej film me dostal byl 9 hracu se smrti.. ten skoncil fakt komicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky