Jero Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 je tam velkej plot kousek u vjezdu na plochu... KFC bude taky super, je to tam nové koukam koukam,ze je nove tema.,, Alespon se pri jednom nadlabnem ,no a snad uz konecne vyjde to pocasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 vím, mám tě ráááááááááááááááád ooo takove nehy najednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 i ty divochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Alespon se pri jednom nadlabnem ,no a snad uz konecne vyjde to pocasi ¨¨jasan, akce bezedny kelímek a kýbl maska bude fajně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 ¨¨jasan, akce bezedny kelímek a kýbl maska bude fajně ) ....bude bude ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Ahojky Zdravím...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Ahojky zdary vary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 kluci, jedete někdo mimon??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 ted to tady resime s Martinem ale mozna ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Nazdárek ve spolek Se mi tu na chvilku uvolnilo PC, takže jen naskok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 A abych nezapoměl (beztak už jsem poslední) Borgííí, všechno nej nej, ať se všechno daří tak, jak si přeješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 zdarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 nizkej rychlej prulet, dovolena ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 fíha, a je pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 zdarek nápodobně máme se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 jj v patek asi na chajdu pojedu a vecer mozna Doksy jinak bych klidne jel jednim autem protoze davat jen tak 500,- za kukacku se me zda hodne jinak jsem daval telefon na reklamaci Hehe,tak uvidime,co a jak bude.. Dame si urco vedet.. No hele,to bychom se domluvil..Pac jako 500,- to se mi taky nechce a silne teda..To tam fakt radsi zajedu na motorce na kukacku... Davals jo?A procpak?Ze by restarty? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Hehe,tak uvidime,co a jak bude.. Dame si urco vedet.. No hele,to bychom se domluvil..Pac jako 500,- to se mi taky nechce a silne teda..To tam fakt radsi zajedu na motorce na kukacku... Davals jo?A procpak?Ze by restarty? lol tak se v patek nejak zkontaktujeme a domluvime a tu sobotu taky. kdyz by jsi jel na motorce tak to bych se na to mozna i vykaslal i kdyz znamej tam tahne toho Bentleye tak bych na to chtel hodit voko prestalo fungovat asi 5 klaves tak jsem to tam hochum dovez ale uz je to prej hotovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 nápodobněmáme se? po dovolený takže pracovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 zdarek cau kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 zdarek zdarek pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 cau kolego zdar draku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 nizkej rychlej prulet, dovolena ..... kuva to je fofr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 tak se v patek nejak zkontaktujeme a domluvime a tu sobotu taky. kdyz by jsi jel na motorce tak to bych se na to mozna i vykaslal i kdyz znamej tam tahne toho Bentleye tak bych na to chtel hodit voko prestalo fungovat asi 5 klaves tak jsem to tam hochum dovez ale uz je to prej hotovy. Jasny..Urco si dame vedet..Jako ja vim kulovy,jak to tam bude..Mozna by nas tam v patek jelo vic,tak to bych asi i jel..Zalezelo by ale taky,kolik lidi by bylo v aute..Pac to petikilo se mi fakt trikrat davat nechce...No uvidime.. A na motorku by ses vesel.. :D Jakyho bentleye? Fakt jo?Ze ty sis do toho nalil Redbull s vodkou? :D:D Cao Petre..Hele,nemas moc zimni avatar? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 tak si v patek dame vedet to uz oba asi budeme vedet co a jak. veze tam Becko kabrioleta v uprave ktera je jedina u nas v CR a uz to ma polepeny pro zavod Diamond race :-) nic jsem do toho prave nenalil kua :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky