Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Už jsem zase zde, ahoj Jero a Jirko... zdarec photofinalisto : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 zdarec photofinalisto : ) Cože cože ? Nic nevim, asi nečtu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 a ja mu dal hla a von to ani nevi to je spidolama cao pepi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 a ja mu dal hla a von to ani nevi to je spidolama cao pepi Čao Pepi, já tu dlouho nebyl, už to mám nastudovaný a jsem v obraze... Jo jináč Arosa už stojí tři hodiny na CZ dokladech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ode mě tam taky jeden hlas máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ono kazdy rok se ty svatky horsi ,min casu ...uz se vidim jak budu v den rozbalovani darku behat po shopech .... Co ze prodavas Fabuli ? Tak nějak přišla docela zajímavá nabídka na new car.Ale nějak to hrotit nebudu,prodá se,prodá,neprodá se,zůstane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ode mě tam taky jeden hlas máš Jej, tak to mockrát děkuji, ale jsou tam lepší kousky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Chjo, sotva sem člověk vleze, hnedka mu najdou práci a z debatění je zas ho**o. Takže zatím čau a snad se sem ještě dneska dostanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Chjo, sotva sem člověk vleze, hnedka mu najdou práci a z debatění je zas ho**o. Takže zatím čau a snad se sem ještě dneska dostanu. No to víš, pondělí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Jej, tak to mockrát děkuji, ale jsou tam lepší kousky... Lepší jsem tam nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 PEPI: no tak to je krasne pepi, to sem na ni teda zvedavej ja sem si ted chtel koupit renault R5 ale kdyz vidimten poplatek 10.000 tak na to sejrim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 ten je az od noveho roku ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 PEPI: no tak to je krasne pepi, to sem na ni teda zvedavej ja sem si ted chtel koupit renault R5 ale kdyz vidimten poplatek 10.000 tak na to sejrim Já teď našel nádhernou 205 GTI v původním stavu.Tak jsem uvažoval,že bych ji vzal jen tak pro radost,ale ty poplatky jsou hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ahoj Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ahoj Cau chlape mame se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 PEPI: no tak to je krasne pepi, to sem na ni teda zvedavej ja sem si ted chtel koupit renault R5 ale kdyz vidimten poplatek 10.000 tak na to sejrim Pepi, jak píše Jiřina, těch deset tyček je až od novýho roku. Proto jsem tu Arosa schválně přivezl a přihlásil teď v prosinci. Šel jsem dnes na evidenci už ve čtvrt na sedm a dobře jsem udělal, byl jsem první, v osm už taky bylo 30 duchen na přepis těch jejich korodujících hundrtek, aby se vyhnuli temu poplatku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ahoj Ahoj Čárynko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ahoj Čárynko... Achoooj prcku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Achoooj prcku Jak se máš kočičko...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Cau chlape mame se? Máme se fajne.Akorát mizím na obídek,tak se odmlčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Akorát mizím na obídek,tak se odmlčím Tak to si nech chutnat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak to si nech chutnat... Díkec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Jak se máš kočičko...? No myslela jsem ze to bude horsi V Praze se mi kupodivu zalibilo v praci naprosto super zatim takze si nemuzu stezovat Copak u tebe? Co novyho? jirka3: Nech si cvachtat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Hele ty už jsi v Praze a ani se neozveš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky