baurak Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 nejdete dnes nekdo na jedno v MB ci MH? zacina se snaset tak uz se probouzim -_- ja se tam budu pohybovat asi zitra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 dnes je klid na lůžku, musím taky jeden den vynechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ja se tam budu pohybovat asi zitra a kde presne? budes karou? nebo kdybychom se naahodou potkali ........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 dnes je klid na lůžku, musím taky jeden den vynechat taky sem si rikal ale vis jak padla tma.... a prepina se mysleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 jj autem budu ale teoreticky mozna by to slo i bez .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 tak já nevím, jak u tebe, ale u nás na ptácký ještě tma není :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 tak já nevím, jak u tebe, ale u nás na ptácký ještě tma není :D to vis, sem si zhasnul v mistnosti, privrel oci a tmu trochu nasimuloval ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 tak to potom jo, jinak já už zase piju, dal jsem si rum s kolou (nějaká práce tu je, tak to dofrknu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 tak to potom jo, jinak já už zase piju, dal jsem si rum s kolou (nějaká práce tu je, tak to dofrknu) tak to uz je zavislost.... ja vydrzim alespon do vecera a v pracovni dobe nepiju teda ne moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 tohle už nešlo, mám tu Italskou raznici na Fiata a takovýhle kraviny a chyby by nevymyslel nikdo, to je ze zoufalství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 huhuu cus panove valim na par ks -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 dej si i za mě, dnes to vidím na noční směnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Tož teda dobré večír a zdravím noční směnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ještě max hodinu. Jsem tu od půl osmé a začíná mi to lízt na mozek jedno pivko pro tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Já být 12 hodin v pakárně tak jsem pro Chocholouška Nezávidím Stačilo 10 po Brně a některý "umělce" bych poslal znova do autoškole. Zlatý poslední dva metry když jsem vozil děcka do plavání - ten klid byl k nezaplacení !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 12 hodin od rána, ale dopoledne jsem tu 2 hodinky nebyl, letěl jsem na barák vpustit předposledního dělníka, ještě v neděli a v pondělí a po 9,5 měsících komplet hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Ať slouží !!! Hlavně aby bylo hotovo k spokojenosti a bez nějakých skrytých nedodělávek či něčeho podobného. Zajdeme zase na kafe toho 16.12. jak budeme mět reprízu s návštěvou ve škodovce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 jj sleduju, kdy budete mít návštěvu a počítám s tím vše je v cajku, hlídám jak ostříž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Ono hlavně záleží na tom kdo Ti to tam dělal a jak se s nima znáš. Mě doma před x lety dělali známí tak jsem nemusel a všechno bylo tak jak jsem chtěl. Zajet si jen tak na mekáč do bolky - no proč ne To zase bude cesta !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 stavební firma je dobrého známého a dělá i ceny jj na kafe je to trochu daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Tak to se pak staví úplně jinak Besídka byla horší ale stálo to za to !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ty jseš taky pěknej cesťák seru na to jdu z vorku, ať nejsem tolik byzy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Zase tolikrát jsem tam "nahoře u Vás" letos nebyl !!! Práce není zajíc ta neuteče, tak si nech něco i na zítřek ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 no to zase byla navsteva na "jedno"..... zase se to nepovedlo a padalo i slovo rum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 boží božkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky