Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No myslela jsem ze to bude horsi :) V Praze se mi kupodivu zalibilo v praci naprosto super zatim takze si nemuzu stezovat ;) Copak u tebe? Co novyho?

No tak to je fajn, já byl v Praze včera a taky jsem si nestěžoval... ;)

U mě pár drobných změn, po prodeji Leona na konci léta jsem dospěl k závěru, že by to zase chtělo Seata a tak jsem koupil černou Arosu, vyloženě na bejkárny. No a taky su čerstvě zamilovanej, takže maximální spokojenost. Jo a na celý vánoce a Silvestr jedeme hromadně na horskou chatu do Krkonoš, takže to bude zajisté velice kvalitní kulturní zážitek... lollollol

Vloženo
No uz asi 14 dni :) Ale prvni tyden se stehovalo a tedka druhy to byl docela zahul v praci. Kazdopadne jestli mas cas tak se ozyvam :D

Tak až budeš mít klídeček,písni mi a něco vymyslíme

Vloženo
No vzhledem k tomu ze to bude akce s motorkarema tak tam moc holek nebude no :D

Tak to je spíš výhoda pro Tebe, záleží totiž na úhlu pohledu... lol

Vloženo
lol

No se směješ, ale já byl minulej čtvrtek s kámošem u nás v baru a seděly tam dvě slečny zhruba v mém věku (třicátnice pozn. autora) a v hojné míře do sebe kopaly panáky Jägermeisterů, prvně se smály na celej bar, pak začaly obě brečet, poté pozhasínaly světlo v celý baru a začaly spolu tančit na ploužáky Haničky Zagorové... No a kamoš na to říká: "Víš to vole, takhle dopadnou baby, který nedostávaj třikrát denně do čáry..." ;)

Vloženo
kam jedete Lubo do Kerkonos?? taky se tam budu vyskytovat

Baui, bude me vyskytovati na chatě ROZHLED, jež se nachází v krásné oblasti východních Krkonoš na Předních Rennerovkách v katastru obce Strážné u Vrchlabí v nadmořské výšce 1.207 m ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...