jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Jo a minulej týden jsem byl vyzkoušet tohodle mazla.Měl jsem cukání,ale pak jsem se probral http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=159387 Ale ten zvuk...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Asi jo. Taky by jsme se tak nemouňaly když jsme jeli ze SkodaHome Turnov - Brno za necelý dvě hoďky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Jo a minulej týden jsem byl vyzkoušet tohodle mazla.Měl jsem cukání,ale pak jsem se probralhttp://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=159387 Ale ten zvuk...... a sakra prace ., to uz je brutalní zvíře , 5ti litr M5 ,zvuk to ma opravdu uzasny ,celkove bawory maji krasny znění ,v takove 5tce bys nepotreboval ani radio .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Asi jo. Taky by jsme se tak nemouňaly když jsme jeli ze SkodaHome Turnov - Brno za necelý dvě hoďky :kuk: dopr*ele kolik ste meli na tacho ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 a sakra prace ., to uz je brutalní zvíře , 5ti litr M5 ,zvuk to ma opravdu uzasny ,celkove bawory maji krasny znění ,v takove 5tce bys nepotreboval ani radio .) Však jsem rádio ani nezkoušel.Tam se prostě nedá poslouchat nic jinýho než ten motor.Když ho trochu sešlápneš,tak ten zvuk je fakt nádhernej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Však jsem rádio ani nezkoušel.Tam se prostě nedá poslouchat nic jinýho než ten motor.Když ho trochu sešlápneš,tak ten zvuk je fakt nádhernej Jj,je to vazne krasa ... ale ziv to ... http://www.youtube.com/watch?v=2VwWXdFP6ZA toto si poustim docela casto .,jen kvuli tomu zvuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Hele na tý zkušební jízdě jsem měl průměr 14,1.Ale to jsem zdaleka nevyužil celej potenciál auta,protože nebylo moc kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Hele na tý zkušební jízdě jsem měl průměr 14,1.Ale to jsem zdaleka nevyužil celej potenciál auta,protože nebylo moc kde to neni zac tak spatny,ale jaka by byla pak celkova ...kolega mel 15,2 na astre GSi .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ale můžu říct,že jsem měl vážně cukání.Baworáky já můžu od mala.Navíc je opravdu zachovalej.Majitel už má prej v garáži zbrusu novou M5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak to jsme na to stejne ,tady jezdi nova m3 a je to lahoda.... vsak snad nekdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 ... Přiměřeně já měl průměr 11,6 tak to nebylo tak hrozný. Sem si teď vzpomněl že na tu besídku jsi mohl dojet s neználkem !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Mizim chlapi ,, mejte se.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Přiměřeně já měl průměr 11,6 tak to nebylo tak hrozný.Sem si teď vzpomněl že na tu besídku jsi mohl dojet s neználkem !!! Nekdo by se nasel ,priste toho vyuziju ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Čas Dr.House je tu, tak taky zduř a zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 To by bylo super a hlavně nebudeš litovat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 bry vecer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Zdar jak sviňa Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 zdary vary jak se vede?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Jde to pane.Akorát už asi stárnu,o víkendu jsem měl jít popít v pátek i v sobotu,ale tu sobotu už jsem nedal.Holt už to není co to bývalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 jak to?? ja myslim, ze by jsi to mel zvladnout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ty voe nechlastejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 sam chlastas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Sam chlastas ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 V pátek jsem toho vypil fakt moc.No a když jsme s kámošem asi v 5 ráno vyšli v Říčanech s klubíku že si vemem tágo a v klídku pojedeme domů,tak jsme ještě narazili na takovýho typickýho vesnickýho rváče......no a já byl tak nalitej,že jsem se ani nemohl bránit.Jenom jsem viděl kámoše,jak letí na zem.Tak jsem se ho zeptal jestli je normální,no a už jsem letěl taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ty voe nechlastejte já jsem jenom sváteční piják Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky