baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 malo pijes a nebo soulozis.Baui salatova okurka? to si asi s necim pletes ne ? proc bych si mel plest, je to vyborny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 hallo, kdo máte zájem, poslední dva volný fleky, jedu v tom termínu já, p2m, JaKr http://sd.e-ransome.eu/Akce/MogulSafetyCup/calendar.aspx je to v český lípě na autodromu, je to totál zadarmiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 OK Baui na hory si vezu 4l ginu tak to tam testnu, rikas jedno cca 5mm kolecko do sklenice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 hallo, kdo máte zájem, poslední dva volný fleky, jedu v tom termínu já, p2m, JaKr http://sd.e-ransome.eu/Akce/MogulSafetyCup/calendar.aspxje to v český lípě na autodromu, je to totál zadarmiko v kterym je to terminu, ja bych jel nedavno jsem se tom s nekym bavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Petr81: a pan je extremista, to mi pripomina kyblicek, 9 panaku vodky a zbytek do litroveho dzbanu dolit energetakem. Porce por jednoho, dal jsem jeden pak jsem se pokousel o malej coz je 5 vodek a jeden energetak a to jsem uz neustal od te doby piju vodku samotnou. nejsem pane, nejsem. Ale kyblíček je zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 OK Baui na hory si vezu 4l ginu tak to tam testnu, rikas jedno cca 5mm kolecko do sklenice? dve kolecka klidne, mam tady nekde snad fotku tak ji sem hodim, mmt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 22.2.2009 termín je tam už jedinej s posledníma volnejma flekama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 hallo, kdo máte zájem, poslední dva volný fleky, jedu v tom termínu já, p2m, JaKr http://sd.e-ransome.eu/Akce/MogulSafetyCup/calendar.aspxje to v český lípě na autodromu, je to totál zadarmiko termín pane? když bude vyhovat, jel bych také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 22.2.2009 termín je tam už jedinej s posledníma volnejma flekama uz to vidim, jdu se registrovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 hallo, kdo máte zájem, poslední dva volný fleky, jedu v tom termínu já, p2m, JaKr 22.2. dost datumove daleko a taky je to zase pres pul tehle pidi zeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 malo pijes a nebo soulozis. obojiho je nedostatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 tak jsem tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 22.2.2009 termín je tam už jedinej s posledníma volnejma flekama přihlášeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 no a je to plny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 takže Petr81, P2M, M2C (P2M přítelkyně), baurak, JaKr, JaKrův kolega z práce, já tzn. 7 aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 obojiho je nedostatek no minimalne s jednim by nemusel byt problem ne ? a pochybuju ze stim druhym muze byt vubec nejakej problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 tak Olafe tady to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 takže Petr81, P2M, M2C (P2M přítelkyně), baurak, JaKr, JaKrův kolega z práce, játzn. 7 aut jj super, diky Tome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 to jsem teda zvedav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 pak tady mam jeste 12l mojito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 to jsem teda zvedav asi se budes divit jako ja ale jsou tam ty okurky hodne vyrazny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 tak ten kýbl mojita je výzva, ale jsem hrdina. Teď jsem Clark Kent a bez brejlí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 tak Olafe tady to je tyjóó nemáš B52ku? taky dobrota nebo kridla - ze? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 kdyz party, tak pro vsechny :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 takže Petr81, P2M, M2C (P2M přítelkyně), baurak, JaKr, JaKrův kolega z práce, játzn. 7 aut Máte už někdo potvrzovací email? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky