Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Jo?A udelal jsi uz reservation? No normál jsem jim písl, že mám zájem o tu pařbu na 8.10. a oni mi doufám pošlou info, co a jak... jak bude nějaká aktualita, podám info... Normálně písni na mail, že chceš jeden pokoj na 8.-10.2. a hotovec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 A ty si zenska nebo co? Sakra ... dobra otazka ... se podivam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 A ty si zenska nebo co? NO jestli to tim strojkem vzal moc a ujela mu ruka,tak uz treba jo.. :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Myslis na zadech? Zada ? Tam si nevidim to si neholim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Ale kdyz to maji,jak se rika u nas "jako kdyz streli" tak je to taky v poradku.. Ale komplet ja taky raad.. Ano, já se přikláním spíše k tomuto názoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 NO jestli to tim strojkem vzal moc a ujela mu ruka,tak uz treba jo.. :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Sakra ... dobra otazka ... se podivam Tak co si zjistil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 NO jestli to tim strojkem vzal moc a ujela mu ruka,tak uz treba jo.. :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 nene, neco tam zustalo; ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 nene, neco tam zustalo; ) Dva tři chlupy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Tak co si zjistil? Je to dobryyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Dva tři chlupy... Ctyri chlupy v peti radach.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Ctyri chlupy v peti radach.. Jj, celej Michal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Jj, celej Michal... Kde, mezi zubama ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 No normál jsem jim písl, že mám zájem o tu pařbu na 8.10. a oni mi doufám pošlou info, co a jak... jak bude nějaká aktualita, podám info... Normálně písni na mail, že chceš jeden pokoj na 8.-10.2. a hotovec Jj,ok,jen sem chtel vedet,v jaky jsi fazi.. Nejak to s paninkou poresim.. Jinak info podavej,kdyztak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Jj,ok,jen sem chtel vedet,v jaky jsi fazi.. Nejak to s paninkou poresim.. Jinak info podavej,kdyztak.. Ano prosím, buď tak laskav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Kde, mezi zubama ??? Máš jo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Máš jo...? No prave, ze neee, vsak sem rikal ... dokolecka dokola budou vsechny dohola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 No prave, ze neee, vsak sem rikal ... dokolecka dokola budou vsechny dohola Vsechny zuby jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 No prave, ze neee, vsak sem rikal ... dokolecka dokola budou vsechny dohola Jo, to se říkalo, když nás stříhali na misi v kontingentu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Vsechny zuby jo? Sakra nevim jak u Tebe, ale me teda chlupy v hube nerostou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 No fuj mate teda vazne zajimavy tema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Sakra nevim jak u Tebe, ale me teda chlupy v hube nerostou Fuuuuuuj,me taky ne.. nastesti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Sakra nevim jak u Tebe, ale me teda chlupy v hube nerostou Tak to seš teda divnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Tak Spidulo,email odeslan.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky