Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Fuuuuuuj,me taky ne.. nastesti.. Já Ti to na zámku připomenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Tak Spidulo,email odeslan.. Fajne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Já Ti to na zámku připomenu... Bude VAAACHEN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Bude VAAACHEN Bude víc věcí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Fajne... A jeste budu psat asi jeden,nebo tam rovnou callnu,pac svara se segrou asi pojedou taky.. a s jejich mladochem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Já Ti to na zámku připomenu... Ale prosim Te.. lol Budes tak v laufu,ze nebudes vedet,jak se jmenujes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 A jeste budu psat asi jeden,nebo tam rovnou callnu,pac svara se segrou asi pojedou taky.. a s jejich mladochem.. No to bude sestavička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Ale prosim Te.. lol Budes tak v laufu,ze nebudes vedet,jak se jmenujes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 No to bude sestavička... To teda..Uz je to odeslano..Jeste jsem tam volal..Zitra bychom asi meli obrdzet blizsi infos,pac slecna Dlouha,bo jak se jmenuje,tam dnes neni.. tak to bude vyrizovat zitra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 To teda..Uz je to odeslano..Jeste jsem tam volal..Zitra bychom asi meli obrdzet blizsi infos,pac slecna Dlouha,bo jak se jmenuje,tam dnes neni.. tak to bude vyrizovat zitra.. O. K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 O. K. NO jsem na to zvedav.. Hele ted musim na chvili vypadnout,tak zatim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 A ja asi zmizim dom ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 A ja vyrazim do ulic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Tak papa zatim a cya later Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Tak papa zatim a cya later Zatial pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 TAk ja uz jsem zpet a za tu chvili me stacil jeden debil tak nasrat..Tak toho uz tak asi mizim dom..Tak zatial.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 TAk ja uz jsem zpet a za tu chvili me stacil jeden debil tak nasrat..Tak toho uz tak asi mizim dom..Tak zatial.. Copak ti udělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Copak ti udělal? Ale,neco sem po jednom chlapikovi chtel...Tak mu rikam co potrebuju..Prej ok,poslal me do nakyho kanclu,tak sem tam sel.Nikde nikdo...tak jdu za nim zpet,rikam,ze tam nikdo neni..On na me,ze tam nemam co delat...Celou dobu byl prijemnej,jak praskny na bliti..Tak sem mu rekl,at tu praci nedela,kdyz ho to nebavi a ze se na to vyserem.Sed sem do auta a jel sem pryc..kokot...tohle me dycky tak vytoci..Tak at to nedela a neotravuje slusny lidi,kua... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Ale,neco sem po jednom chlapikovi chtel...Tak mu rikam co potrebuju..Prej ok,poslal me do nakyho kanclu,tak sem tam sel.Nikde nikdo...tak jdu za nim zpet,rikam,ze tam nikdo neni..On na me,ze tam nemam co delat...Celou dobu byl prijemnej,jak praskny na bliti..Tak sem mu rekl,at tu praci nedela,kdyz ho to nebavi a ze se na to vyserem.Sed sem do auta a jel sem pryc..kokot...tohle me dycky tak vytoci..Tak at to nedela a neotravuje slusny lidi,kua... Tak takový mám taky nejradši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Copak ti udělal? Nebo naopak neudelal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Nebuď nasranej Marty, na Hrubé Skále to dořešíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Nebuď nasranej Marty, na Hrubé Skále to dořešíme... A by jste to nepřeřešili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 cavec bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 cavec bando Caues ...... Zdravim vsechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Caues ...... Zdravim vsechny. Taky všechny zdravím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky