Jero Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 jsem se uklepnul no jaká byla odpolední? uklepnul ... tjn, Ani mi nepripominej ,nejsem na to zvyklej ,ale zase ty rana jsou prijemnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 když já raději cejtim tu mastnou hnusnou naftu Pokud najezdis hodne tak to chapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Ale no taaak No tak jasněě ,,musi bejt prdél ,ze ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 No tak jasněě ,,musi bejt prdél ,ze ? No prave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Pokud najezdis hodne tak to chapu začínal jsme 10t km ročně a teď už jsem u 25t ročně, bohužel díky tomu, že mám benzín, tak se snažim jezdit něčim jinym. Snad už konečně letos udělám změnu, zatím to tak i nadějně vypadá, v pondělí jsme byl na kukačce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Jdu to shower tak ne ze se budete moc rozepisovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Zdravíčko pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Jdu to shower tak ne ze se budete moc rozepisovat jen pokej .... vis na co nemas zapomenout ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Zdravíčko pánové Cauky ! Tebe sem tu nevidel ani nepamatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 začínal jsme 10t km ročně a teď už jsem u 25t ročně, bohužel díky tomu, že mám benzín, tak se snažim jezdit něčim jinym.Snad už konečně letos udělám změnu, zatím to tak i nadějně vypadá, v pondělí jsme byl na kukačce a jdes do koktulky ? zase cervenecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2008 uklepnul ... tjn, Ani mi nepripominej ,nejsem na to zvyklej ,ale zase ty rana jsou prijemnejsi ráno mi nějak nepřipomínej, ve 4 jsem dostal žízeň, tak jsme dostal nápad, že si dám Tang (rybízovej) a jak jsme byl rozespalej, tak jsem šáhnul po instantní gulášovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 jen pokej .... vis na co nemas zapomenout ? Ne na co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Zdravíčko pánové Ja sice pan nejsem ale ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 začínal jsme 10t km ročně a teď už jsem u 25t ročně, bohužel díky tomu, že mám benzín, tak se snažim jezdit něčim jinym.Snad už konečně letos udělám změnu, zatím to tak i nadějně vypadá, v pondělí jsme byl na kukačce Hele nej je stejne RSo a do toho LPG pokud najezdis hodne. Vykon jak krava a pritom to jezdi levneji nez TDi Kdybych najezdil vic tak do toho du ale s tim co ja najezdim to nema smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2008 a jdes do koktulky ? zase cervenecek jj, do koktuly 4x4 v naftě, ale zatím vyhrává výbava nad barvou, v merku je tmavě zelená metla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Cauky ! Tebe sem tu nevidel ani nepamatuju Ahoj Mišulko, mám teď spoustu vyřizování a do toho práce - teď sice taky pracuji, ale po dlouhé době sem si to tu přišla trochu omrknout Jak se máš a co škola?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 ráno mi nějak nepřipomínej, ve 4 jsem dostal žízeň, tak jsme dostal nápad, že si dám Tang (rybízovej) a jak jsme byl rozespalej, tak jsem šáhnul po instantní gulášovce tak to muselo byt velice chutne a osvezujici ranko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Ne na co? snorchl a ploutve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 jj, do koktuly 4x4 v naftě, ale zatím vyhrává výbava nad barvou, v merku je tmavě zelená metla jasnacka.... a jaka vybava teda ? jaka byla ta gulasovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) Hele nej je stejne RSo a do toho LPG pokud najezdis hodne. Vykon jak krava a pritom to jezdi levneji nez TDi Kdybych najezdil vic tak do toho du ale s tim co ja najezdim to nema smysl na blbnutí a požitek z jízdy mám jiný auto, taky červeny s 230PS a zadním náhonem, mě jde spíš vyřešit normální ježdění a ty hory, takže 4x4 jasná volba Editováno: 17. leden 2008, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Ja sice pan nejsem ale ahoj ty seš ženská?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 snorchl a ploutve Uz zas? Ja jdu jenom pod vodopad toe dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Ahoj Mišulko, mám teď spoustu vyřizování a do toho práce - teď sice taky pracuji, ale po dlouhé době sem si to tu přišla trochu omrknout Jak se máš a co škola?? Aha no jo ja taky uplne moc nestiham Vsechno dobry, skola posledni zkouska a semestr hotovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 ty seš ženská?? No yo uz to tak asi bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Uz zas? Ja jdu jenom pod vodopad toe dobry ahaa ... tak teda bez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky