Martyp Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 nikdo nic nedela..Nikdo nikomu neveri... Nazdaaaaaaaaaaaar!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Ja ??? Nedelam nic !!! to vsichni vime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 nikdo nic nedela..Nikdo nikomu neveri... Nazdaaaaaaaaaaaar!!! ahoj Martine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 nikdo nic nedela..Nikdo nikomu neveri... Nazdaaaaaaaaaaaar!!! Ahoj mladezniku ! Jak se mame ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Dneska tu asi moc nebudu Musim k zakaznikoj dodelat co sem celej tejden nastavoval vzdalene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Caues kuciii.. No,celkem to jde,tak nejak..Je patek,takze se tesim tak na 4tou odpoledni,az vypadnu.. Jeste mam nejaky litani po meste,do cehoz se mi moc nechce,ale aspon mi to utece.. Jak u vas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Caues kuciii..No,celkem to jde,tak nejak..Je patek,takze se tesim tak na 4tou odpoledni,az vypadnu.. Jeste mam nejaky litani po meste,do cehoz se mi moc nechce,ale aspon mi to utece.. Jak u vas? Nic moc ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Caues kuciii..No,celkem to jde,tak nejak..Je patek,takze se tesim tak na 4tou odpoledni,az vypadnu.. Jeste mam nejaky litani po meste,do cehoz se mi moc nechce,ale aspon mi to utece.. Jak u vas? Bré ráno pánové Dneska vyzvedáváš Martine blatník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Caues kuciii..No,celkem to jde,tak nejak..Je patek,takze se tesim tak na 4tou odpoledni,az vypadnu.. Jeste mam nejaky litani po meste,do cehoz se mi moc nechce,ale aspon mi to utece.. Jak u vas? a to ja se tesim tak na 2-3 az vypadnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Tak to je koukam jedna odpoved lepsi nez druha..jak to,ze nic moc Michale? Jirka me klasicky nasral casem odchodu domu... Jo jo tome,videl bych to,ze behem dopoledne ho nalozim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Tak to je koukam jedna odpoved lepsi nez druha..jak to,ze nic moc Michale?Jirka me klasicky nasral casem odchodu domu... Jo jo tome,videl bych to,ze behem dopoledne ho nalozim.. tak jak jinak Martine...nic se nesmi prehanet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Tak to je koukam jedna odpoved lepsi nez druha..jak to,ze nic moc Michale?Jirka me klasicky nasral casem odchodu domu... Jo jo tome,videl bych to,ze behem dopoledne ho nalozim.. Koukal jsem teď ještě na ty antiradary a skutečně ten druhý byl Valentino one, ale teda se softverem pro evropu. Nedíval ses na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 tak jak jinak Martine...nic se nesmi prehanet Ja vim Jiriku.. Vseho moc skodi..Proc to tak neudelat,kdyz to jde.. Tome,jeste jsem na to nekoukal..Nejak jsem se k tomu nedostal...Bud odpolko,jestli budu mit chvili a nebo v klidu pak vecer doma.. Hele ale to je divny,ten V1 by mel chodit,jak na dratkach.. No sem na to zvedavej..ale jak jsem rikal..Ono je volny prostranstvi a prostredi slinice-auta,svodidla atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Ja vim Jiriku.. Vseho moc skodi..Proc to tak neudelat,kdyz to jde.. Tome,jeste jsem na to nekoukal..Nejak jsem se k tomu nedostal...Bud odpolko,jestli budu mit chvili a nebo v klidu pak vecer doma.. Hele ale to je divny,ten V1 by mel chodit,jak na dratkach.. No sem na to zvedavej..ale jak jsem rikal..Ono je volny prostranstvi a prostredi slinice-auta,svodidla atd.. Já myslím, že to bylo tím, aby ukázali rozdíl mezi nastavením pro čr u RX65 a nastavením pro evropu u V1. I když to přímo neřekli, jinak nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Já myslím, že to bylo tím, aby ukázali rozdíl mezi nastavením pro čr u RX65 a nastavením pro evropu u V1. I když to přímo neřekli, jinak nevím. Hele nevim,je to mozny no..I kdyz SW pro evropu by mel zahrnovat i Ka pasmo a Ka narrow,ktery se pouzivaji u nas..no nevim,treba to byli jeleni a neumeli to nastavit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Hele nevim,je to mozny no..I kdyz SW pro evropu by mel zahrnovat i Ka pasmo a Ka narrow,ktery se pouzivaji u nas..no nevim,treba to byli jeleni a neumeli to nastavit.. Tož pak nevím, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Tož pak nevím, no Toz to ja taky ne.. Hele ted vyrazim do pryc,a asi vyzvednu i ten blatak..tak zatim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 zdar prdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 zdar prdi Nazdáár Jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Nazdáár Jak se vede? zdááááááár. Ale jo, jde to. Domlouváme zase akcičku - jak jsi na tom příští sobotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 zdááááááár. Ale jo, jde to. Domlouváme zase akcičku - jak jsi na tom příští sobotu? Ty mi čteš myšlenky, zrovna jsem na to taky myslel Příští sobota OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Ty mi čteš myšlenky, zrovna jsem na to taky myslel Příští sobota OK tak Bauí taky může a zbytek jdu obeslat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 tak Bauí taky může a zbytek jdu obeslat Nebejval to jinak vždycky pátek? Víš co by nebylo špatný? Kdyby napadl nějaký sníh svolat třeba Hradčany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Nebejval to jinak vždycky pátek? Víš co by nebylo špatný? Kdyby napadl nějaký sníh svolat třeba Hradčany většinou jo,ale změna je život . No pokud by napadl bylo by to fajn, ale myslím, že hned tak nem. My jsem minule byly na letišti kousek od Boleslavi a bylo to moc fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 většinou jo,ale změna je život . No pokud by napadl bylo by to fajn, ale myslím, že hned tak nem. My jsem minule byly na letišti kousek od Boleslavi a bylo to moc fajn Já to vidím v avataru snad koncem ledna začne něco padat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky