jirka3 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Dobre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Dobre ranko nazdar kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 nazdar kolego Ahoj, co novyho?Koukal jsem na fotky se Skodahome a vypadalo to na povedenou akcicku,mrzi me,ze jsem ji zase prosvihl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Dobre ranko Achoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Achoj No nazdar,jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 No nazdar,jak je? Nic moc.. spis nic nez moc.. co u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Nic moc.. spis nic nez moc.. co u tebe? No ja si zatim nestezuju.A kdyz to vyjde,tak si asi brzo vymenim fotku v avataru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Ahoj,co novyho?Koukal jsem na fotky se Skodahome a vypadalo to na povedenou akcicku,mrzi me,ze jsem ji zase prosvihl kromě nový práce nic. Škodahome byl pohodovej, pokecat se známejma, podivat se na auta a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 kromě nový práce nic. Škodahome byl pohodovej, pokecat se známejma, podivat se na auta a tak Tak uz jsi se rozhoupal ke zmene,jo.Spokojenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Sem z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Sem z5 Zdary vary.Co sem to videl v bazaru,to myslis vazne?Neni takovy vonavky skoda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 No ja si zatim nestezuju.A kdyz to vyjde,tak si asi brzo vymenim fotku v avataru Ale... za copak? Petr81: Jakto ze sem te nevidela? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Ale... za copak? Petr81: Jakto ze sem te nevidela? Nech se prekvapit....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Tak uz jsi se rozhoupal ke zmene,jo.Spokojenost? zatím jo, ale jsem jinde od 1.5 takže zatím nejde tolik soudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Ale... za copak? Petr81: Jakto ze sem te nevidela? protože nějak nebyl čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Zdary vary.Co sem to videl v bazaru,to myslis vazne?Neni takovy vonavky skoda? Ahoj ! No skoda to je urcite ... persneji teda skoda-auto No vis co ja ji nepouzivam proste ji jen splacim, k tomu pojistka apod a mam ji venku tak kazdej druhej vikend, takze to jen stoji spoustu $$$. Ale kdyz se neproda, tak si ji necham, nejak to nehrotim neresim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 zatím jo, ale jsem jinde od 1.5 takže zatím nejde tolik soudit no tak casem uvidis,hlavne aby te to bavilo a bylo to lepsi jak ve starym jobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 No ja si zatim nestezuju.A kdyz to vyjde,tak si asi brzo vymenim fotku v avataru Co to bude ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Co to bude ? Pry se nech prekvapit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 no tak casem uvidis,hlavne aby te to bavilo a bylo to lepsi jak ve starym jobu jo to zatím jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Ahoj !No skoda to je urcite ... persneji teda skoda-auto No vis co ja ji nepouzivam proste ji jen splacim, k tomu pojistka apod a mam ji venku tak kazdej druhej vikend, takze to jen stoji spoustu $$$. Ale kdyz se neproda, tak si ji necham, nejak to nehrotim neresim tak to jo,to chapu.Ale stejne ji je skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Pry se nech prekvapit Michal vi,uz jsem se tu ptal na nazor na cenu,ale nikdo mi neodpovedel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 JJ skoda ji je ... ale tak vis jak .. jeste neni z domu Ted sem koukal do bazaru nekdo tam prodava pekny 18" ... celkem by tomu slusely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 JJ skoda ji je ... ale tak vis jak .. jeste neni z domu Ted sem koukal do bazaru nekdo tam prodava pekny 18" ... celkem by tomu slusely to je spravnej pristup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Michal vi,uz jsem se tu ptal na nazor na cenu,ale nikdo mi neodpovedel Tak to asi taky vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky