ton1 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Ahoj, mám OII (MR08) s originálním HF BT + Sony E K750i. Hlasitost příchozího vyzvánění z HF se mi zdá docela tichá. Při příchozím hovoru dřív slyším zvonění vlastního telefonu ( ....v pozdře a pod svetrem, se zesilujícím zvoněním) než vyzvánění z HF. Dá se s tím něco dělat? ...nebo je to jen můj subjektivní pocit? Ahoj Tonda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Ahoj,mám OII (MR08) s originálním HF BT + Sony E K750i. Hlasitost příchozího vyzvánění z HF se mi zdá docela tichá. Při příchozím hovoru dřív slyším zvonění vlastního telefonu ( ....v pozdře a pod svetrem, se zesilujícím zvoněním) než vyzvánění z HF. Dá se s tím něco dělat? ...nebo je to jen můj subjektivní pocit? Ahoj Tonda Ahoj, odkaz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=36720, trochu experimentovat a možná, že by tam šlo něco vymyslet. Záleží na aktuálních hodnotách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.