karkulka Vloženo 3. leden 2008 Vloženo 3. leden 2008 Nazdárek. Mám takovej asi divnej problém ale to sem prostě celej já. Ulomila se mi taková ta pacička na víčku u nádrže a tím pádem mi nejde zacvaknout. Nemáte prosím někdo nějakou radu co tam dát a tak??? DÍKY 1 Citovat
KaJe Vloženo 3. leden 2008 Vloženo 3. leden 2008 No já bych tam dal jiné víčko. Vyrazil bych na vrakáč a za pár korun budeš mít i v laku. Citovat
Jero Vloženo 4. leden 2008 Vloženo 4. leden 2008 No já bych tam dal jiné víčko. Vyrazil bych na vrakáč a za pár korun budeš mít i v laku. taky bych to takhle videl ,, jde to sice opravit i jinak ,ale usetris si cas a budes mit jistotu,ze bude to ''nove'' spolehlive fungovat.... Citovat
Drummer Vloženo 14. Únor 2008 Vloženo 14. Únor 2008 Po včerejším tankování mám taky problém se zavřením víčka od nádrže. Paní u pumpy mi při tankování trochu zaneřádila okolí hrdla nádrže a tak jsem si to utřel hadrem a po té už nešlo víčko zacvaknout. Nemám sice ulomený zobáček na víčku, ale chybí mi pravděpodobně část kolíčku co vyjíždí od zámku a blokuje to víčko proti otevření. Nemáte někdo fotku jak to vypadá a jestli se to dá sehnat ve Škodovce? Citovat
tomina Vloženo 14. Únor 2008 Vloženo 14. Únor 2008 S vickem mam taky takovej problemek... Kdyz ho chci zevnitr otevrit, tak akorat zabzuci motorek a nic, predpokladam, ze mi ruplo naky perko co zajistuje odskok vicka. Neopravoval jste to uz nekdo nekdy? Nevim jak do toho :-( Ted musim tankovat ve dvou, jeden zmackne cudlik a druhej nehtem nadzvedne vicko. Citovat
PROCHY603 Vloženo 14. Únor 2008 Vloženo 14. Únor 2008 S vickem mam taky takovej problemek... Kdyz ho chci zevnitr otevrit, tak akorat zabzuci motorek a nic, predpokladam, ze mi ruplo naky perko co zajistuje odskok vicka. Neopravoval jste to uz nekdo nekdy? Nevim jak do toho :-( Ted musim tankovat ve dvou, jeden zmackne cudlik a druhej nehtem nadzvedne vicko. CAU. ake jeto auto??? SEDAN?? KOMBI??? OTVOR KUFOR NA PRAVEJ STRANE JE KOBEREC-CALUNENIE ODHRNHO A TAM JE MOTORCEK NA OTVARANIE VIECKA NADRZE. POVOL HO SU TAM 2×SROB VYBER CELY MOTORCEK A SKONTROLUJ CI JE FUNKCNY CI SA POHYBUJE TIAHLO.AK ANO TAK DAJ NA TEN CIERNY KOLIK VAZELINU A ZMONTUJ TO. Citovat
KaJe Vloženo 14. Únor 2008 Vloženo 14. Únor 2008 Tohle se tak ystalo mému tátovi na Oktě. V servise mění celý ten mechanismus otevírání nádrže. Vzhledem k tomu, že měl ale táta ještě starou přístrojovku a měl tlačítko na nádrž u ruční brzdy, otevřel zadní pravé dveře, jednou rukou mačkal tlačítko a druhou otvíral nádrž, takže se tam dostal v pohodě sám. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9&hl=nádrže Citovat
VlastaBrno Vloženo 14. Únor 2008 Vloženo 14. Únor 2008 Po včerejším tankování mám taky problém se zavřením víčka od nádrže. Paní u pumpy mi při tankování trochu zaneřádila okolí hrdla nádrže a tak jsem si to utřel hadrem a po té už nešlo víčko zacvaknout.Nemám sice ulomený zobáček na víčku, ale chybí mi pravděpodobně část kolíčku co vyjíždí od zámku a blokuje to víčko proti otevření. Nemáte někdo fotku jak to vypadá a jestli se to dá sehnat ve Škodovce? ve skodovce cca 200kc menil jsem pred 14 dny Citovat
Drummer Vloženo 18. Únor 2008 Vloženo 18. Únor 2008 (editace) Po včerejším tankování mám taky problém se zavřením víčka od nádrže. Paní u pumpy mi při tankování trochu zaneřádila okolí hrdla nádrže a tak jsem si to utřel hadrem a po té už nešlo víčko zacvaknout.Nemám sice ulomený zobáček na víčku, ale chybí mi pravděpodobně část kolíčku co vyjíždí od zámku a blokuje to víčko proti otevření. Nemáte někdo fotku jak to vypadá a jestli se to dá sehnat ve Škodovce? ve skodovce cca 200kc menil jsem pred 14 dny Dnes jsem se na to podrobněji podíval a zjistil jsem, že byl zaseknutý mechanizmus serva, který zůstal viset v otevřené poloze. Takže jsem ho rozdělal a rozhýbal. Uvidíme jak to dlouho vydrží. Editováno: 18. Únor 2008, autor: Drummer Citovat
tomina Vloženo 1. Březen 2008 Vloženo 1. Březen 2008 (editace) Jeste jednou sem koukal na to vicko (je na octavce pred faceliftem), co se neotevira, zjistil jsem, ze ve vicku chybi pruzinka (kus pruzneho plisku) co vicko odpruzi. Na moji faceliftove okine je pruzinka jako na fotce. Ale predfaceliftova octavka ma trosku jinak tvarovany zobacek na kterem je pruzinka. Nemohl by mi nekdo poslat fotku vicka u predfaceliftu? Urcite tam musi bejt taky naka pruzinka ale asi trosku jina nez u me. Moje faceliftove vicko: Editováno: 1. Březen 2008, autor: tomina Citovat
KaJe Vloženo 1. Březen 2008 Vloženo 1. Březen 2008 Snad ti to bude stačit a trochu ti to pomůže. Citovat
tomina Vloženo 2. Březen 2008 Vloženo 2. Březen 2008 (editace) Me pripada, ze to vicko co si mi vyfotil je stejne jako na moji - faceliftove octavce. Problem mam na vicku u auta vyrobenyho v roce 1997. Fotku toho vicka prikladam. U tohodle vicka musi bejt pruzinka resena nejak jinak, pze tvar zobacku je jinej, al vubec me nenapada jak :-( U tohodle vicka neni vyrez, do ktereho by pruzinka zapadla.. Editováno: 2. Březen 2008, autor: tomina Citovat
marioch Vloženo 3. Březen 2008 Vloženo 3. Březen 2008 (editace) mam taky isty problem...zatial som ho nevyriesil Editováno: 3. Březen 2008, autor: marioch Citovat
tomina Vloženo 11. Březen 2008 Vloženo 11. Březen 2008 Prosim prosim ;-) nemate nekdo fotku vicka pred faceliftem, budu mit cestu na vrakac, ale takhle ani nevim co mam shanet, pze jediny funkcni vicko co jsem videl bylo faceliftovy (to co mam na obrazku vis). Citovat
KaJe Vloženo 11. Březen 2008 Vloženo 11. Březen 2008 Ty moje fotky jsou taky z auta před faceliftem. Citovat
tomina Vloženo 11. Březen 2008 Vloženo 11. Březen 2008 Jojo koukam, ale mas uz asi novejsi pristrojovku (2000) a u tech aut je asi vicko stejny jako mam ja na faceliftu. Kdyz se kouknes na fotku toho druhyho vicka ode me (to je z r.v.1997) neni tam misto pro pruzinku jako to mas ty nebo ja na faceliftu. Tam to odskoceni vicka musi bejt jinak reseny. Citovat
rolbař Vloženo 11. Březen 2008 Vloženo 11. Březen 2008 (editace) zákryt výka nádrže se vyráběl takto MR97-99 a MR00 - dodnes bohužel v Etce neni rozkresleno, jak která verze vypadá natož ND k ní, jako ND je bráno celé víko i s černým vnitřkem Editováno: 11. Březen 2008, autor: rolbar Citovat
KaJe Vloženo 11. Březen 2008 Vloženo 11. Březen 2008 zákryt výka nádrže se vyráběl takto MR97-99 a MR00 - dodnesbohužel v Etce neni rozkresleno, jak která verze vypadá natož ND k ní, jako ND je bráno celé víko i s černým vnitřkem Takže já už mám poslední model víčka Chvála MR 2000. Tak to nemůžu sloužit tomino. Citovat
tomina Vloženo 12. Březen 2008 Vloženo 12. Březen 2008 Tak to je vec... budu doufat ze se ozve nekdo kdo by byl ochotny mi sem hodit fotku vicka z auta 97-99. Zkoumam to ale porad nemuzu prijit na to, jak ma byt udelany ten odskok. Motorek funguje dobre, ale neni co by vicko otevrelo :-( Premyslel jsem, ze bych tam nalepil klasicky perko, ale zase se bojim, aby nahodou neupadlo do hrdla nadrze :-) Citovat
Návštěvník Vloženo 13. Březen 2008 Vloženo 13. Březen 2008 (editace) 98 rocnik GLX - odskok Je ta pruzinka i na druhe strane Editováno: 13. Březen 2008, autor: Návštěvník Citovat
tomina Vloženo 13. Březen 2008 Vloženo 13. Březen 2008 To je nejaky divny, vypada to, ze je ta pruzinka taky prostrcena skrz zobacek, ale jak je videt na ty moji fotce, ten zobacek neni deravej, takze se ta pruzinka neda prostrcit jako u tebe :-( Citovat
Jeniczek Vloženo 13. Březen 2008 Vloženo 13. Březen 2008 Nazdar hosi, kdyz jsem mel predfacelifta, resil jsem podobny problem. Myslim, ze je pruzinka na odskok uplne na druhe strane - u pantu. Zitra se mrknu na facelifta 2003 a doplnim. Citovat
tomina Vloženo 14. Březen 2008 Vloženo 14. Březen 2008 Tak to ze by mohla byt u pantu me nenapadlo, zkusim se na to podivat i kdyz mi to prijde docela divny... Na svoji ani koukat nemusis, bude to stejny jako u me - m.r. 2001. Citovat
Jeniczek Vloženo 14. Březen 2008 Vloženo 14. Březen 2008 Takze ropak - rok 2003 ale na te co jsem mel driv - rok 97 byla pruzinka v pantu a na druhe strane jen zajistovaci cudlik Myslim, ze to bude i tvuj pripad. Koukni do te diry kam zajizdi pant, mela by tam byt pruzina ( takovy ohnuty plech) Citovat
tomina Vloženo 15. Březen 2008 Vloženo 15. Březen 2008 Tak jsem dneska opet zkousel rozchodit odskok vicka nadrze na predfaceliftu. Je mozny ze pruzinka bude nekde u pantu, ale nenasel jsem misto kde by mohla byt :-( Vyresil jsem to tedy tak jak je videt na fotce. Vzal jsem kousek pruzneho plisku a naohybal jsem ho podle potreby. Pokud by nekoho zajimalo co je to za plech, je z vykuchanyho vnejsiho zrcatka ;-) Nasledne jsem ho prisrouboval pod sroubek co je u jazycku co zajistuje vicko. Odskok funguje paradne. Takze dokud nezjistim jak to udelat jako v originale, necham to takhle. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.