SusHa1 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Co by stálo, jestli by to vůbec šlo dodělat dálkové ovládání k centrálnímu zamykání ve vystřelovacím klíčí? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Co by stálo, jestli by to vůbec šlo dodělat dálkové ovládání k centrálnímu zamykání ve vystřelovacím klíčí?Díky pod1000kč s vybroušenim klíče asi ne,......mě to stalo 1500kč na octu i s praci....takže kolem toho litru jak si to udelaš sam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Pokud auto nema dalku, pak to je jak jsem psal SZ.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakso.cz Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Sada na Fabii II, připravená přímo na tohle vozidlo stojí 1030,-Kč. V dodávce komplet, zesílené provedení vystřelovacích klíčů, kompletní fotodokumentace s přípojnými body. jednoduchá montáž. Info u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maroš Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Zdar dá se nějak dodělat DO , mám tam el okna a centrál ale ten obyč.klíč ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maroš Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Jo. sorry je to Fabia2 combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkjan Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Zdar dá se nějak dodělat DO , mám tam el okna a centrál ale ten obyč.klíč ?? Najjednoduchšie je dokúpiť alarm CS548.Je cenovo výhodný a z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť,že aj spoľahlivý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MojeJá Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Nepřijdu o záruku, když si nechám dodělat do s alarmem někde u garážníka a ne v autorizáku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Mojejá: Záleží od toho, aký to bude garážnik. Ak človek, čo sa vyzná a namontuje to poriadne, tak problém by nemal byť. Ale ak to bude fakt úplný garážnik, káble len tak zmotá a pospája rýchlospojkami, môže s tým byť problém, pretože už pri pohľade na to každý zbadá, že je to fušerina. Pre istotu sa ale spýtaj tam, kde si auto kupoval - aby si bol kľudný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esiwek Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Ahoj, mám FII z centralem, a rád bych připojil DO, jen nevím zda-li se dá napojit v tunelu před řadicí pákou(normalní povely, nebo sběrnice). A když né, tak na který dráty(barvy) to připojit ve dvařích?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Hladaj, poradím: aj v sekcii FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 (editace) Co by stálo, jestli by to vůbec šlo dodělat dálkové ovládání k centrálnímu zamykání ve vystřelovacím klíčí?Díky Pokud to ma byt orig. jako ma skoda z vyroby , tedy zadny polsky napodobeniny, tak komfortku ktera umi centr DO a sadu klicu se samkama.... Editováno: 17. leden 2012, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 (editace) Nepřijdu o záruku, když si nechám dodělat do s alarmem někde u garážníka a ne v autorizáku ? Já mám dodělávanej alarm taky u jiný firmy, DO u auta bylo, alarm napojenej na origo klíček. A záruka jede pořád. Když jsem se ptal v servisu, řekli, že tuhle firmu normálně i doporučujou. Takže, jak výše uvedeno, jde o to, kdo ti to bude montovat. Editováno: 1. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rexx Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Hledam nekoho sikovneho, idealne z Prahy nebo okoli, kdo by za uplatu dodelal do nove FII combi dalku na origo vystrelovaky. Auto je ve vybave ambiente (el okna a central bez dalky). takze pokud tu nekdo takovy je, napiste mi na rexx81@seznam.cz. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Body Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Hladaj, poradím: aj v sekcii FI Tak porad viac.... alebo daj rovno link... to hladam uz odobeda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.zitka Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 ahoj,mám FII s centrálem a dodělaným alarmem s DO přímo u prodejce (Cobra typ 3198,model7777).Chtěl bych se zeptat zda jdou dodělat vystřelováky aby to fungovalo s tím alarmem.Jestli to jde tak pls poradte co koupit a jak to udělat.Dík P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Jestli se pletu, tak me nekdo opravte, ale vystrelovaky by sli dodelat - vymena komfortky, zamku a komplet novy klice, ale nejde to udelat tak, aby se ti pri odemceni pres vystrelovak zaroven deaktivoval alarm. Takze stejne bys musel nosit vystrelovak + do k alarmu. Provest by to slo pouze s origo alarmem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.zitka Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 (editace) Díky,tím pádem to nemá smysl dělat.myslel jsem si že ten alarm je origo když to dodělávali přímo v salonu při koupi.myslel jsem,že se tím zbavím jednoho ovladače navíc,ale takhle bych jeden přidal a to už by mi asi utrhlo kapsu Editováno: 12. Listopad 2008, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj predchozi prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 (editace) Chlapi, nemáte pravdu. Mám vystřelovák s DO z výroby, alarm neorigo dodělávanej a funguje mi to v pohodě. Vystřelovákem odemknu auto i deaktivuju alarm. Už jsem to psal výše. Další Z D E. Editováno: 13. Listopad 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 No ja vim jen to, ze jsem mel na FI taky dodelavanej alarm zn. Cobra a nechtel jsem tahat s sebou dva ovladace, a kdyz jsem se byl ptat v servise (origo skodovackym), kde ho puvodne montovali, tak mi rekli, ze to nejde....takze sry za mystifikaci, ale jak jsem psal vyse: jestli se pletu, opravte me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.zitka Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 právě jsem byl v servise a bylo mi řečeno,že se ty alarmy Cobra dělají dva:jeden na samostatnej DO a druhej do vystřelováku.Když mám ten na solo ovladač tak to nejde do vystřelováku,jedině předělat celej alarm.Tak nevím jestli to fakt nejde,nebo jenom chcou vydělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Ja jsem presne takhle podobne nepochodil, jen s tim ze jina volba neexistuje. Dva ovladace me sr***, protoze ten na alarm mel dosah jen asi 1,5 metru (vybitou baterkou to nebylo), kdezto vystrelovak nejmin patnact a kdyz jsem chtel pouzit alarm, tak jina volba nebyla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Jen technicka. Vystrelovak, co mam ted na R a myslim, ze je to standart, ma dosah kolem 50m. O cem se mi u alarmu (enforcer) mohlo jen zdat, takze sem za to rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 No ja mam tak 30 metru odzkousenejch, teda pokud jej nasmeruju na auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) jj primej vyhled bejt musi. smerovsat an auto jde blbe. Myslim, ze to neni smerovy vysilani, ale vysila v soustrednych kulovych plochach. Editováno: 14. Listopad 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.