Jump to content

Dodělání DO k centrálu?

SusHa1

Recommended Posts

Co by stálo, jestli by to vůbec šlo dodělat dálkové ovládání k centrálnímu zamykání ve vystřelovacím klíčí?

Díky

pod1000kč s vybroušenim klíče asi ne,......mě to stalo 1500kč na octu i s praci....takže kolem toho litru jak si to udelaš sam.....

• 4 months later...
  • 2 weeks later...

Mojejá: Záleží od toho, aký to bude garážnik. Ak človek, čo sa vyzná a namontuje to poriadne, tak problém by nemal byť. Ale ak to bude fakt úplný garážnik, káble len tak zmotá a pospája rýchlospojkami, môže s tým byť problém, pretože už pri pohľade na to každý zbadá, že je to fušerina. Pre istotu sa ale spýtaj tam, kde si auto kupoval - aby si bol kľudný.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Co by stálo, jestli by to vůbec šlo dodělat dálkové ovládání k centrálnímu zamykání ve vystřelovacím klíčí?

Díky

Pokud to ma byt orig. jako ma skoda z vyroby , tedy zadny polsky napodobeniny, tak komfortku ktera umi centr DO a sadu klicu se samkama....

Edited by JasteR

Nepřijdu o záruku, když si nechám dodělat do s alarmem někde u garážníka a ne v autorizáku ?

Já mám dodělávanej alarm taky u jiný firmy, DO u auta bylo, alarm napojenej na origo klíček. A záruka jede pořád. Když jsem se ptal v servisu, řekli, že tuhle firmu normálně i doporučujou. Takže, jak výše uvedeno, jde o to, kdo ti to bude montovat.

Edited by foromen

• 4 weeks later...

Hledam nekoho sikovneho, idealne z Prahy nebo okoli, kdo by za uplatu dodelal do nove FII combi dalku na origo vystrelovaky. Auto je ve vybave ambiente (el okna a central bez dalky).

takze pokud tu nekdo takovy je, napiste mi na rexx81@seznam.cz.

Diky

• 1 month later...
  • 2 months later...

Jestli se pletu, tak me nekdo opravte, ale vystrelovaky by sli dodelat - vymena komfortky, zamku a komplet novy klice, ale nejde to udelat tak, aby se ti pri odemceni pres vystrelovak zaroven deaktivoval alarm. Takze stejne bys musel nosit vystrelovak + do k alarmu. Provest by to slo pouze s origo alarmem.

Díky,tím pádem to nemá smysl dělat.myslel jsem si že ten alarm je origo když to dodělávali přímo v salonu při koupi.myslel jsem,že se tím zbavím jednoho ovladače navíc,ale takhle bych jeden přidal a to už by mi asi utrhlo kapsu :feve:

Edited by Blacky
pravidla rikaji - necituj predchozi prispevek!

No ja vim jen to, ze jsem mel na FI taky dodelavanej alarm zn. Cobra a nechtel jsem tahat s sebou dva ovladace, a kdyz jsem se byl ptat v servise (origo skodovackym), kde ho puvodne montovali, tak mi rekli, ze to nejde....takze sry za mystifikaci, ale jak jsem psal vyse: jestli se pletu, opravte me :)

právě jsem byl v servise a bylo mi řečeno,že se ty alarmy Cobra dělají dva:jeden na samostatnej DO a druhej do vystřelováku.Když mám ten na solo ovladač tak to nejde do vystřelováku,jedině předělat celej alarm.Tak nevím jestli to fakt nejde,nebo jenom chcou vydělat :aggressive:

Ja jsem presne takhle podobne nepochodil, jen s tim ze jina volba neexistuje. Dva ovladace me sr***, protoze ten na alarm mel dosah jen asi 1,5 metru (vybitou baterkou to nebylo), kdezto vystrelovak nejmin patnact a kdyz jsem chtel pouzit alarm, tak jina volba nebyla...